Vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis


2–3 porcijos


Reikės:

5–6 šaukštų alyvuogių aliejaus;

1–2 šaukštų baltojo balzaminio acto;

1 šaukštelio džiovintų raudonėlių;

1 šaukštelio druskos;

¼ šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų;

2 obuolių;

300 g vyšninių pomidorų;

600–700 g vištų šlaunelių mėsos;

2–3 viso grūdo tortilijų;

1 žaliosios citrinos.


Dubenyje sumaišykite aliejų, balzaminį actą, raudonėlius, druską ir pipirus. Šiuo marinatu suvilgykite nuplautus pomidorus ir suverkite juos ant iešmų.


Nuplautus obuolius supjaustykite skiltelėmis, suvilgykite jas marinatu ir suverkite ant iešmų.


Mėsą supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais, sudėkite juos į marinatą, pamaišykite, kad geriau įsigertų, tada suverkite ant iešmų.


Pavartydami kepkite virš žarijų. 


Tortilijas taip pat palaikykite virš žarijų, kad truputį apskrustų. Į jas sudėkite iškeptą mėsą, obuolius ir pomidorus, viską pašlakstykite citrinų sultimis ir ragaukite.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis