Desertinis omletas

Kitoks omletas patiks ne tik suaugusiesiems.

Reikės:


  • 200 g varškės
  • 3 kiaušiniai
  • 2 valg. š. kvietinių miltų
  • 2 valg. š. sviesto
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 1 valg. š. cukraus
  • 1 žiupsnelis cinamono


Gaminame


  1. Į varškę įmuškite tris kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite, kad būtų visiškai vientisa masė. Tada berkite miltus, druską, cukrų, cinamomą ir dar kartą gerai išmaišykite.
  2. Baltymus išplakite iki standžių putų ir sukrėskite į varškės masę.
  3. Keptuvėje išlydykite sviestą, sukrėskite varškės masę ir ją išlyginkite per visą keptuvę (turėtų būti maždaug 1 cm storio blynas).
  4. Varškės omletą apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
  5. Supjaustykite gabalėliais (panašiai kaip picą). Tiekite su mėgstama uogiene, jogurto ar kitokiu desertiniu padažu.


http://www.varvaseile.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis