Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Kalakutienos faršu ir daržovėmis įdaryti koldūnai

Jei neturėsite ūpo gaminti koldūnų tešlos, visada galite nusipirkti jau paruoštos. Beliks tik pasiruošti įdarą ir juo įdaryti koldūnų lapelius.

38 vnt.reikės:


  • 500g kalakutienos faršo;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
  • 200 g šaldytų kinietiškų daržovių mišinio;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • 300g šaldytos tešlos "Gyoza" (38 vnt.).


Gaminame


  1. Išimkite tešlą iš šaldiklio ir palikite atšilti.
  2. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite šaldytas daržoves ir kepkite, kol suminkštės. Tuomet atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite.
  3. Į dubenį dėkite kalakutienos faršą, įmuškite kiaušinį, suberkite maltą papriką, iškeptas daržovės, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.
  4. Ant tešlos gabalėlio dėkite įdaro, kraštelius patepkite vandeniu ir gražiai užspauskite.


Koldūnų gamyba
Koldūnų gamyba
oditele.blogspot.com nuotr.


  1. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite paruoštus koldūnus ir kepkite 15 min.
  2. Patiekite su mėgstamu aštriu padažu.


Skanaus ;)


P.S. vienu kartu kepiau tik pusę porcijos, kitus užšaldžiau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?