4 porcijos
Tešlai reikės:
50 g kukurūzų miltų
75 g kvietinių miltų
250 ml gazuoto vandens
250 ml aliejaus (virti)
Daržovės:
500 g – žirnelių ankščių, baklažanų, brokolių šakelių, cukinijų, raudonų paprikų (nuplautų, nusausintų)
Padažui reikės:
1 šaukšto sojų padažo
1 šaukšto žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukštelio cukraus
1 šaukšto saldaus aitriųjų paprikų padažo
Gaminame
* Tešla. Išsijokite į dubenį miltus, supilkite vandenį ir išmaišykite.
* Daržoves susmulkinkite juostomis. Puode įkaitinkite aliejų. Daržovių gabaliukus pamirkykite tešloje ir atsargiai dėkite po kelis į įkaitintą aliejų. Po maždaug 2 min. kiaurasamčiu išgriebkite (tešla turi būti išsipūtusi, traški ir truputį rusva) ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.
* Padažas. Visus produktus suplakite. Juo pagardinkite paruoštas daržoves.