Mėsa kimštos paprikos ir pomidorai

Paprikose ir pomidoruose išsitroškinusi mėsa – kvapni, minkšta ir labai skani. Patiekalą gardinkite savo mėgstamais prieskoniais.

Reikės:

6 paprikų,
3 pomidorų,
1-2 bulvių,
0,5 kg maltos mėsos,
šaukštelio raudonėlio,
3 šaukštų virtų ryžių,
1,5 stilkinės daržovių sultinio arba vandens,
trupučio maltos saldžiosios paprikos,
trupučio maltos aitriosios paprikos,
šaukšto sviesto.

Kaip gaminti

* Maltą mėsą išmaišykite su ryžiais, raudonėliu ir kitais prieskoniais.

* Paprikas ir pomidorus nuplaukite, nupjaukite viršų. Pašalinkite sėklas iš paprikų, o pomidorus išskobkite. Visų prikimškite paruoštos mėsos ir sudėkite į troškinimo indą.

* Bulves nuskuskite ir supjaustykite skiltelėmis ir sukaišiokite tarp paprikų ir pomidorų. Užpilkite sultiniu, arba pasūdytu vandeniu, kad apsemtų paprikas, įdėkite sviestą. Galite sumesti ir išskobtą pomidorų minkštimą.

* Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir uždengę indą troškinkite apie 40-45 min. Baigiant troškinti, dangtį nuimkite, kad apskrustų daržovės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis