Spanguolių pagardas - prie mėsos patiekalų

Tai skanus pagardas prie mėsos patiekalų. Skanu ir su sūriu. Jį galima pasiruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve.

1 l reikės:

300 g spanguolių,
1 didelio obuolio,
200 g razinų,
1 svogūno,
220 g cukraus,
250 ml baltojo vyno acto,
1 saliero stiebo,
200 ml vandens,
2 šaukštų cinamono,
1,5 šaukštelio imbiero,
0,25 šaukštelio gvazdikėlių.

Shutterstock nuotr.
Kaip gaminti

Nulupkite ir susmulkinkite obuolius, svogūną ir salierą. Visus produktus sumaišykite dideliame puode ir užvirkite.

Sumažinkite temperatūrą ir neuždengtame puode virkite 30 minučių, kol pagardas sutirštės.

Sudėkite į stiklainėlius ir atvėsus dėkite į šaldytuvą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis