Reikia:
Tešlai:
pakelis sausų mielių,
100 g cukraus,
1 a.š. druskos,
2 kiaušinių,
200 ml pieno,
60 g cukraus,
3 v.š. aliejaus,
600 – 650 g miltų.
Įdarui:
4 dideli obuolių,
100 g cukraus,
50 g sviesto,
2 a.š. cinamono.
Kaip gaminti
* Pieną sumaišyti su mielėmis ir cukrumi. Miltus – su druska, į vidurį supilti pieno mišinį, įmušti kiaušinius, sudėti minkštą sviestą (aš mikrobangėje jį ištirpdžiau) ir aliejų. Minkyti apie 10min, kol susidarys minkšta, elastinga masė. Tada uždengti, palikti šiltoj vietoj kol padvigubės.

* Tešlą padalinti į 4 dalis, kiekvieną iškočioti, padalinti į 8 trikampius, dėti įdarą ir sukti ragelius. Reiktų suspausti šonus, kad įdaras neišbėgtų.

* Kepti 180 C orkaitėje apie 20min.