Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Akušerės iš Osvencimo pasakojimas: kur dingdavo koncentracijos stovykloje gimę kūdikiai
- J. Jurkutė: kai mirė tėtis, paniškai bijojau dėl mamos ir brolio
- R. Valeikis: aš tikrai galėčiau gyventi žmonos išlaikomas
- J. Statkevičiaus himnas figūrai: kilogramus galima padaryti madingus arba ne (UŽKULISIAI)
- Jei turėčiau terasą...
- Gintarės pokyčiai: tapau rokeriška nuotaka
- Dailiam pilvukui – kalanetikos pratimai
- Naminis žemės riešutų sviestas - neįtikėtinai paprasta!
Reikia:
9 vidutinio dydžio bulvių (apie 1,3kg);
200 g fermentinio sūrio;
200 g karštai rūkytos šoninės;
1 svogūno;
0,5 l pieno;
4 kiaušinių;
žiupsnelio malto muskato;
druskos.

Gaminame
1. Nuskustas bulves sutarkuokite. Pridėkite 100g tarkuotos fermentinio sūrio ir išmaišykite.
2. Pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę su svogūnu ir sudėkite į paruoštą bulvių masę. Pagardinkite druska ir muskatu.
3. Užvirinkite pieną, supilkite į bulvių tarkius ir gerai išmaišykite. Galiausiai įmaišykite išplaktus kiaušinius.
4. Kepimo formą ištepkite aliejumi, supilkite gautą masę, užberkite likusiu tarkuotu sūriu ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40min.
Skanaus!