Keptos duonos ir pupelių mišrainė
Puiki mišrainė! Jei jau susigundysite ir nuspręsite gaminti šią mišrainę, tai iškart duodu patarimą: gaminkite iš dvigubos normos, nes paskui galite susipešti su ragautojais… Mes nesusipešėm, bet priekaišto žvilgsnių buvo …kodėl paskutinis šaukštas atiteko ne man?!
Ugnė Štarolytė
sokiaivirtuveje.lt
sokiaivirtuveje.tiekejasinfo.lt nuotr.
Reikės:
400 g konservuotų pupelių;
150 g fermentinio sūrio;
daug česnako
2-3 v.š. majonezo.
4 riekių keptos duonos.
Eiga:
Keptą duoną ištriname česnaku. Duoną bei sūrį supjaustome kubeliais. Dedame pupeles, įspaudžiame česnako, sudedame majonezą ir išmaišome. Skanaus!