10 garsenybių, kurios atrodo vyresnės, nei yra iš tikrųjų

Norint sužinoti šių garsenybių amžių, reikia pažiūrėti į jų asmens tapatybės dokumentą.

Šios savaitės skaitomiausi straipsniai:
- A. Jagelavičiūtė: grožis nepadarė manęs laimingos
- Maja Pliseckaja: anksti likusi be tėvų ir kentusi tetos neapykantą, balerina sąmoningai atsisakė motinystės
- Moterys kalba. B. Tiškevič: džiaugiuosi, kad turiu nedidelę krūtinę
- V. Baublienė: hercogienė ir pasakų tempai
- Savaitės ikona. Iš kur įkvėpimo, kaip rengtis, semiasi R. Kulvinskytė
- Jų geriausi rankų kremai: kaip rankas puoselėja žinomos moterys
- A. Kaluginas: didžiausios lietuvių porų seksualinės problemos

Lindsay Lohan, 28 m.

Vida Press

Plastinės operacijos ir žalingi įpročiai turėjo padarinių užkietėjusiai vakarėlių mėgėjai. Kas šiuo metu patikės, kad ji gimė 1986 m. liepos 2 d.?

Lorde 18 m.

Vida Press

Indi ir pop stilių atlikėja iš Naujosios Zelandijos pernai lapkritį atšventė pilnametystę. Neatsitiktinai „Times“ įtraukė ją į įtakingiausių pasaulio paauglių sąrašą. Lorde balsas nuostabus, tačiau ji atrodo gerokai vyresnė.

Margot Robbie 24 m.

Vida Press

„35-erių metų australų aktorė Margot Robbie išteka.“ Stop. Filmuojant „Volstrito vilką“ jai buvo tik 22 m., o šiuo metu – 24 m. Galbūt 1990 m. gimusi aktorė atrodo vyresnė dėl vidinės pusiausvyros, brandžios vaidybos ir ryškaus makiažo ant raudono kilimo.Michelle Williams 34 m.

Vida Press

Negana to, kad Beyonce ir Michelle buvo grupės „Destiny’s Child“ narės, jos dar ir vienmetės. Tik M. Williams atrodo vyresnė už draugę, daugelis mano, kad jai daugiau nei 40 metų.

Adele 26 m.

Vida Press

Jau rašyta, kad be makiažo atlikėja atrodo gerokai kitaip, o dar didesnis netikėtumas – jos amžius, pasirodo Adelei gegužės 5 d. sukako 27 metai.

Miley Cyrus 22 m.

Vida Press

Susidaro įspūdis, kad spaudoje jau dešimtmetį aptarinėjami garsenybės romanai, skandalingi poelgiai, pasirodymai, nevykęs makiažas. O M. Cyrus vos 22-eji...

Kembridžo hercogas Williamas 32 m.

Vida Press

Gražuolio princo titulo Williamas neteko prieš dvejus metus – žavus monarchas ėmė plikti ir vis labiau panašėti į savo tėvą – princą Charlesą, kuris niekada nebuvo gražuolis. Na o žaviojo titulą Williamas perdavė broliui princui Harry‘ui, kuris metams bėgant tarsi vynas tik gerėja.

Jessica Biel 33 m.

Vida Press

Gražuolė aktorė visada atrodė vyresnė už sutuoktinį Justiną Timberlake‘ą, nors iš tiesų jis vyresnis už žmoną vieneriais metais.

Beyonce 33 m.

Vida Press

Dėl įtakingumo ir amžiaus Beyonce neretai lygina su Angelina Jolie. Tik aktorei sukaks 40 metų, o pop dievaitei – 33-eji. Arba Beyonce atrodo vyresnė, arba, atrodytų, A. Jolie tik kiek daugiau nei 30.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis