Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
faršas
Virtuvė
prieš 7 metus
Receptai savaitgaliui: makaronai, įdaryti jautienos faršu, ir tartaletės
Receptus jums siūlo kulinarijos šefas Gian Luca Demarco ir konditerijos asas Ali Gadžijevas.
Virtuvė
prieš 8 metus
Gardieji žemaičių blynai
Recepto sudėtis labai gera ir patikrinta, todėl drąsiai galite gaminti, be baimės, kad masė kepant subyrės.
Virtuvė
Sūrio sriuba su pievagrybiais
Tai išties viena skaniausių sriubų.
Virtuvė
Sultingieji mėsos ir cukinijų kepsniai
Sotūs, minkšti kepsniukai patiks ir suaugusiems, ir vaikams.
Virtuvė
prieš 8 metus
Mėsos ir bulvių apkepas
Šepardo arba dar kitaip vadinamo Piemenų pyrago variacijų yra įvairiausių, nusprendžiau išbandyti paprastą. Ir ką – tiko ir patiko.
Virtuvė
prieš 8 metus
Čeburekai su mėsa
Paprastai įdarui naudojamas kiaulienos faršas, bet šį kartą išbandžiau su kalakutienos faršu. Tešlą paruošite labai greitai ir dirbti su ja buvo vienas malonumas.
Virtuvė
prieš 8 metus
Sūrio sriuba su pievagrybiais
Tai išties viena skaniausių sriubų.
Virtuvė
Skanioji lazanija
Gardu sultinga įspūdinga! Šiandien vėl supratau, kad dievinu maistą!
Virtuvė
prieš 8 metus
Gardieji „Pūkučiai“
Faršas, faršas, faršas…ką gi iš jo pagaminti? Juk neretai pritrūksta idėjų, o kotletai, apkepai ir visi kiti populiarieji patiekalai iš faršo taaaip pabosta, kad net žodis „kotletas“ tampa lyg keiksmažodis!
Virtuvė
prieš 8 metus
Čili sriuba–troškinys
Čili sriuba-troškinys yra kilęs iš Teksaso patiekalas. Žiemos metu norisi sušildyti skrandukus karšta, deginančia aštrumu sriubyte.
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok