Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis

Nuodėmės vertas desertas...

6 porcijoms reikės:

400 ml grietinėlės
2 šaukštelių „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
75 g „Dansukker“ želės cukraus „Multi“
1 šaukšto karšto baltojo vyno

Karštame vyne virtoms spanguolėms reikės:

50 ml karšto vyno
2 šaukštų „Dansukker“ cukraus „Farinas“
50 g spanguolių


Kaip gaminti

1. Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų, želės cukrų ir pavirkite 30 sek.

2. Įpilkite 1 šaukštą karšto baltojo vyno, išmaišykite.

3. Supilkite į keturias taures ir atšaldykite.

4. Prikaistuvyje užvirkite karštą vyną ir cukrų „Farinas“. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir suberkite spanguoles arba bruknes.

5. Palikite bent 1 val.

6. Šaukšteliu sudėkite uogas ant grietinėlės deserto ir patiekite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis