Seksualumo horoskopas balandžiui - laukia kupidonų atakos

Balandį mus atakuos kupidonai, kurie taikliai šaudys į nerūpestingai vaikštinėjančius žmones ir dosniai skleis feromonus pavasariniame ore. Kaip į jų siautimą reaguos Zodiako ženklai, sužinosite iš mūsų sekso horoskopo.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Bulvių daigai gali išgydyti astmą ir vėžį
- A. Čelentano: gyvenimo moteris, meilės nuotykiai ir netradicinės orientacijos dukra
- Šakočio pyragas, kokį ne gėda ir ant Velykų stalo padėti
- Madingiausias sezono drabužis ir 25 jo variacijos
- Kopūstų dieta – plokščias pilvas per 14 dienų
- Moteriai per gyvenimą užtenka 6 porų batų. Ar turite visas?

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Shutterstock nuotr.

Lovoje Avinas - režisierius, o jo partneriui paprastai tenka būti aktoriumi, kuris tik vykdo komandas. Jei jis tai atlieka talentingai, Avino lovoje lieka ilgam, jei ne, scenarijus paprastas: bučinys į skruostą – koridorius (aplenkiant virtuvę su rytine kava) - durys – „abonentas nepasiekiamas“.

Tačiau pirmoje balandžio pusėje Avinams staiga kils noras pakilti iš režisieriaus krėslo ir užleisti jį meilužiui. Pagaliau leisite jam būti viršuje! Ir, patikėkite, tai taip pat nuostabu. Atsiras galimybė išsiveržti iš seksualinės rutinos ir naujai pažvelgti į santykius. Pavyzdžiui, galite sužinoti, kad erotinės vyro fantazijos gali kaitinti labiau nei jūsiškės, o nauja poza greičiau priartina prie orgazmo, nei įprasta, laiko patikrinta.

Balandžio pabaigoje pavasarinė saulė galutinai ištirpdys jūsų griežtumą ir norą viską kontroliuoti. Norėsis laikinai virsti paaugliu, iki išprotėjimo bučiuotis gatvėje ir eiti išskirtinai į paskutinius kino seansus. Mėgaukitės šiuo laiku: jis padovanos jums naujus arba gerai pamirštus senus seksualinius įspūdžius.

Balandžio seks-tezė:

Daugiau žodžių – mažiau darbų. Prisiminkite, kaip seniai partneriui į ausį kuždėjote įvairius jaudinančius žodelius... Tad pats metas atgaivinti šią nuostabią, tokią jaudinančią tradiciją! O vadovauti sekso procesui leiskite jam.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Shutterstock nuotr.

Balandį jūsų gyvenimo įvykiai lenktyniaus su pavasariniais šaltinėliais. Ramiu šio mėnesio tikrai nepavadinsi: aštrios, ypatingo dėmesio reikalaujančios situacijos keis viena kitą, ir tai pareikalaus maksimalios jūsų koncentracijos.

Atsikratyti per dieną prisikaupusios įtampos geriausia lovoje su mylimu vyru. Jam šį mėnesį teks tikras „degtukas“, kuris akimirksniu užsidega ir audringai reaguoja į visas glamones. Tačiau ilgų dvasingų pokalbių po sekso jis nesulauks. Nesuspės jis net burnos praverti, o jūs jau saldžiai miegosite.

Šiuo laikotarpiu jūsų neištikimybės tikimybė itin didelė. Todėl jei mylimasis nebus tobulas, simpatiškas kolega, su kuriuo naktimis darbavotės, lengvai gali tapti partneriu – nors vienai valandai. Jei seksas ant spausdintuvo arba pasitarimų kambaryje jums atrodo atsitiktinis ir nieko nereiškiantis – meskite prisiminimus apie jį į virtualų smulkintuvą ir sunaikinkite.

Balandžio seks-tezė:

Nei dienos be sekso! Dabar tai geriausias būdas susitvarkyti su tikrove. Jei dėl tam tikros priežasties vyro šalia nėra, jūsų paslaugoms turtingas sekso reikmenų parduotuvės asortimentas...

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20)

Shutterstock nuotr.

Dvynių gyvenimą vargiai pavadintum ramiu, o balandį jis dar labiau padidins savo tempą. Būsite tarsi Figaro: tai čia, tai ten (ir tai liečia ne tik paprastą, bet ir seksualinį gyvenimą). Dvyniai vienišiai tarsi ryškūs egzotiniai drugeliai skraidys nuo vieno vyro prie kito. Surinks komplimentų, dievinančių žvilgsnių, patikimų socialiniuose tinkluose nektarą, mostels sparnais – tiek ją ir tematysite. Ilgam prikaustyti jūsų dėmesį ir pasiekti erotinį finalą sugebės nedaugelis. Tačiau pirmoje balandžio pusėje yra didelė tikimybė, jog toks žmogus jūsų kelyje vis tiktai pasitaikys. Be to, tikrąja to žodžio prasme „kelyje“. Jei jūsų laukia kelionė, įdėmiai pažvelkite į pakeleivius arba į vyrus, su kuriais likimas jus suves per atostogas. Jūsų idealus seksualinis partneris – kažkuris iš jų.
Dvyniams, turintiems porą, prasidės naujas medaus mėnuo. Taip, būtent mėnuo! Visą balandį miegosite darbe, o už namų miegamojo durų vaidinsite scenas iš erotinių kino filmų, įskaitant „50 pilkų atspalvių“.

Balandžio seks-tezė:

Kuo daugiau žinai – tuo mažiau miegi. Ar tai ne priežastis pasižiūrėti dar keletą filmų suaugusiems?

Vėžys (birželio 21 - liepos 22)

Shutterstock nuotr.

Vėžiai retai atvirai demonstruoja savo jausmus ir dar rečiau meilėje parodo iniciatyvą. Todėl jūsų laisvumą ir pasiruošimą patiems drąsiausiems seksualiniams eksperimentams partneris pirmiausia palaikys balandžio pirmosios pokštu. Tačiau labai greitai supras, kad jam tiesiog pasakiškai pasisekė, ir jūs tikrai atsikratėte savo šaltumo bei susvetimėjimo šarvų. Visa tai nutiks dėl harmoningo Veneros aspekto (tegul vyras žino, kam dėkoti).

Tačiau šioje situacijoje slypi pavojus: besidžiaugdamas partneris gali praleisti akimirką, kai jūs vėl pradėsite „užsidaryti“, tad savo spaudimu galės jus stipriai sužeisti. Atviras pokalbis – geriausia visų nuoskaudų profilaktika. Nepamirškite, kad vyras pamilo jus būtent tokią: pažeidžiamą, atsargią, švelnią. Beje, jūsų atliekamas masažas sutaikys jį su realybe.

Balandžio seks-tezė:

Daugiau prisilietimų ir apkabinimų! Kai vyras jaučia, kad yra mylimas ir trokštamas, jis yra pasirengęs jums kalnus nuversti ir nupirkti dar vienus gražius apatinius. Ir net ne vienus!

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Shutterstock nuotr.

Krizė – tai Liūtų metas. Pokyčiai ir sunkumai jus tik paskatina: jūs atiduodate savo karčius į paties madingiausio stilisto rankas, išleidžiate nagus ir dairotės aplinkui, ieškodami naujų galimybių. O jų balandį bus gausu. Partneris rizikuoja nespėti su jūsų ryžtingu gyvenimo tempu, o tai gali turėti įtakos jo libido. Tam tikru metu jums pasirodys, kad erotinė laimė slypi visai ne sutuoktinių, o kito vyro lovoje. Tačiau patikėkite, dabar jūs esate tokia reikli, jog net atsidūrusi paties Ryano Goslingo glėbyje, pamanysite, kad jis kiek šaltokas. Šiek tiek palaukite, nes mėnesio pabaigoje aistros aprims ir seksualinis gyvenimas ims tekėti ankstesne malonia vaga. Vienišoms šiuo metu neverta tikėtis, jog trumpalaikis romanas virs kažkuo rimtesniu. Tačiau kada tai jums trukdė mėgautis seksu ir patirti savo teisėtus orgazmus?

Balandžio seks-tezė:

Kartais seksas yra savaime nuostabus. Anūkams apie tai nepapasakosi, tačiau jus šie prisiminimai privers ne kartą paslaptingai nusišypsoti.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 23)

Shutterstock nuotr.

Mielos Mergelės, čiupkite savo kalendorių (tik nesakykite, kad jo neturite) ir užsirašykite į jį visus savo balandžio mėnesio sekso pasiekimus. Dabar ateina ta reta akimirka, kai jūs esate pasiruošusi pakeisti savo įprastą erotinę rutiną ir pabandyti kažką naujo. Ką manote apie sekstingą? Karštas susirašinėjimas per WhatsApp ir jūsų bei jo intymios nuotraukos – dar vienas neblogas būdas patirti malonumą ir naujus seksualinius įspūdžius. Tai, kad sekstingu užsiimti galima tik su patikimu vyru, kuris neišplatins visų atviravimų internete, jūs ir pati puikiai suprantate. Niekas neprilygsta visapusiškai apsidraudžiančioms Mergelėms!

Antrąją balandžio pusę jus globos greitasis Merkurijus, kuris itin pagreitins jūsų gyvenimo tėkmę. Jei jūs vieniša, sąmyšyje nepražiopsokite vyro, kuris privers jūsų širdį plakti stipriau ir pažadins prisnūdusius drugelius pilve. Būtent plakant jų sparneliams jūs suprasite: jis – tai, ko man reikia.

Balandžio seks-tezė:

Įleiskite nauja į savo gyvenimą! Tai šiek tiek neramina, tačiau kartu labai jaudina. Dar šiek tiek ryžto ir rankos pačios tiesis link klaviatūros, kad įvestų paieškoje „Internetinė sekso reikmenų parduotuvė“. Pabandykite: ten, jei ir kandžiojasi, tai labai švelniai, o bizūnu plaka tik labai blogas mergaites.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

Shutterstock nuotr.

Mėnesio pradžia Svarstyklėms bus tolygi nevykusiam balandžio pirmosios pokštui. Atrodys, tarsi kolegos nuolat sakytų: „Tavo visa nugara balta! Cha cha!“ (bent jau taip jums atrodys), o mylimasis bus itin nesupratingas – tiek dieną, tiek ir naktį. Tad vietoj orgazmo laukia tik pakrikę nervai!
Nutraukite piktą monologą savo galvoje, iškvėpkite ir šiek tiek palaukite. Jau balandžio viduryje kolegos virs mielais, maloniais žmonėmis, o vyras – idealiu meilužiu. Jums beliks tik stebėtis – glosto ten pat, bučiuoja taip pat, o poveikis - priešingas!

Svarstyklėms vienišėms balandžio pabaigoje Amūras išnuomos savo lanką ir strėles. Naudokitės akimirka. Tik nereikia šaudyti į visas puses, geriau darykite tai nusitaikiusi. Juk nesiruošiate guldytis į lovą visų jūsų mirtino žavesio neatlaikiusių aukų? Rinkitės vieną vyrą, tačiau patį seksualiausią!

Balandžio seks-tezė:

Gaudama - atiduok! Kartais jūs pamirštate, jog lovoje su jumis ne sekso mašina, skirta suteikti orgazmą, o gyvas žmogus, kuris taip pat nori dėmesio.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 21)

Shutterstock nuotr.

Visi žino, kad su Skorpionu menki juokai. Jei jis įskaudintas arba jaučia pavojų, gali įgelti tiek žodžiu, tiek ir veiksmu. Tačiau jo pyktis paprastai būna nukreiptas į išorę - artimus žmones Skorpionas saugo. Tačiau balandžio pradžioje yra rizika, kad nukreipsite savo geluonį į mylimą žmogų. Jei jaučiate, kad situacija virsta nekontroliuojama, ribokite bendravimą su partneriu. Miegamajame taip pat. Vienas kandus, neatsargus žodis gali lytinį gigantą paversti impotentu. Ar jums to reikia?

Maždaug po pusantros savaitės jūsų pyktis dings, tarsi jo ir nebuvo, ir jūs galėsite „atsiprašinėti“ mylimojo visas likusias naktis. Net gi leisite jam vieną kartą jums pliaukštelėti. Ir prirakinti pūkuotais antrankiais. Ir išbandyti tą pozą, apie kurią jis kadaise užsiminė. Tiek to – dvi. Gerai, priešais veidrodį su įjungtomis šviesomis.

Balandžio seks-tezė:

Karui ne! Žodžiai – galingas jūsų ginklas. Naudokite juos tik taikiais tikslais. Pavyzdžiui, jums lengva sugalvoti šimtą būdų, kaip pasakyti „aš tavęs noriu“ ir vienu žodžiu suteikti vyrui pasitikėjimą savimi. Tad kodėl to nepadarius artimiausią naktį?

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Shutterstock nuotr.

Šauliai turi galimybę paversti balandį nepamirštamo sekso maratono mėnesiu. Viskas, ko tam reikia – bent jau laikinai nebesikapstyti smulkmenose ir nepreparuoti gyvenimo, sekso ir vyro charakterio, kad galėtumėte nuodugniai juos ištirti. Tačiau, deja, jums tai padaryti yra be galo sudėtinga. „Tu tikrai manęs nori ar tai toks kvailas susitaikymo būdas?“, „Taip, aš geriu kontraceptines tabletes, tačiau ir tu galėtum pasirūpinti mūsų saugumu!“, „Žemiau, dar žemiau… Dabar kairiau, dar centimetrą… Taip, snaiperis tu prastas...“, „Tu tikrai manai, kad vyrų orgazmas yra ryškesnis!? Pastarieji mokslininkų tyrimai įrodė, kad…“.

Bent nakčiai nutraukite savo kritinio proto darbą. Arba suraskite vyrą, kuris galės tai padaryti už jus. Snaiperį, kuris tiksliai žinos, kur yra jūsų malonumų centras, ir sugebės jį aktyvuoti.
Balandžio seks-tezė:
Atvirumas – antra laimė. Jūsų seksualiniai troškimai bus išgirsti, verta tik juos išsakyti.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Shutterstock nuotr.

Balandį Ožiaragiai rimtai pabandys įvesti tvarką savo sekso pasaulyje. Kruopščiai apmąstys, kaip jį įrengti, ką į šį pasaulį atsivesti, o ką iš jo išmesti. Ir po to pradės ryžtingai veikti. Nauji apatiniai – į spintą, pabodę sekso žaisliukai - išmesti. Jei vyras jūsų nebedžiugina, o naktys su juo virto nuobodžiu, nesibaigiančiu serialu, jis taip pat atsidurs už jūsų miegamojo slenksčio. Ir tai bus ne spontaniškas poelgis, bet pasvertas sprendimas. Jei po balandį atliktos tvarkos partneris liko jūsų gyvenime, reiškia jis liks jame ilgam.

Vienišių patys ryškiausi seksualiniai mėnesio išgyvenimai laukia virtualioje realybėje. Tad jei dar neturite paskyros socialiniuose tinkluose ir pažinčių portaluose, pats metas tai padaryti.

Balandžio seks-tezė:

Šiek tiek spontaniškumo nepakenks. Ypatingai dabar. Ypatingai sekso srityje.

Vandenis (sausio 20 - vasario 18)

Shutterstock nuotr.

Paprastai pasitikinčiam savimi Vandeniui nėra svarbu, ką apie jį galvoja kiti. Tačiau balandį jūsų savivertė ims streikuoti ir jūs imsite abejoti savo seksualiniu patrauklumu. Kaip geriausiai galima atsikratyti šito nemalonaus jausmo? Teisingai: įrodyti praktiškai, kad vis dar esate patrauklus. Todėl visą mėnesį Vandeniai velsis į erotines avantiūras, įtraukdami į juos visai jaunus vaikinukus, vedusius vyrus ir net gi gana įtartinas asmenybes. O po to slėpsis nuo supykusių mamų ir žmonų. Jei tokia perspektyva jūsų per daug nevilioja, rinkitės ne tokius ekstremalius būdus. Pavyzdžiui, įkelkite savo nuotraukas į Facebook‘ą ir surinkite šimtą žmonių, kuriems jos patiks. Arba eikite su drauge po barus ir surinkite šimtą vyrų žvilgsnių. Be to, verta dažniau dairytis į šalis: balandį gana didelė tikimybė susipažinti su vyru, šalia kurio jūsų ego susisuks į kamuoliuką ir ims murkti. O jūsų seksualinės avantiūros tam susitikimui gali tik sutrukdyti.

Balandžio seks-tezė:

Norai ir protas turi susitarti. Pavieniui jie jus gali nuvesti ne ten, kur reikia. O kartu – tiesiog užves. Ir jus, ir jūsų vyrą. 

Žuvys (vasario 19 - kovo 20)

Shutterstock nuotr.

Dabar Žuvims būtų geriausia nusiraminti, atsipalaiduoti ir ramiai plaukti pasroviui: balandį ji bus itin rami ir atplukdys jus pas reikalingus žmones bei į reikalingą lovą. Nesitikėję tokio įvykių posūkio, jūs, tikriausiai, imsite įtarinėti klastą. „Jis ne šiaip sau jau kelintą dieną ateina namo su gėlėmis: jis turi meilužę!“, „Ar tik ne viagrą jis vartoja, juk mums tai jau trečias kartas šią naktį?!“. Patikėkite: gėlės – jums, o viagra guli vaistinėje, o ne jo spintelėje. Kaltas pavasaris, kuris įsikūrė jūsų širdyje, o tai atsispindi jūsų akyse. Mėgaukitės!

Balandžio seks-tezė:

Intuicijai – taip, blogam išskaičiavimui – ne. Vidinis balsas jus retai apgauna, o dabar jis apskritai elgiasi taip, tarsi būtų tikrinamas melo detektoriumi. Tad jei intuicija jums siūlo atsiduoti jausmui ir pradėti romaną su tuo vyru, neatsakykite nei sau, nei jam. O jei sako, jog tai nieko gero nežada – apsisukite ir išeikite.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis