Savaitės horoskopas: romantikai, dabar jūsų laikas

Ši savaitė suteiks kur kas daugiau ramybės nei ankstesnis laikas.

Populiariausi straipsniai:
- Savaitės ikona. K. Zvonkuvienė: kam ji labiausiai gaili pinigų?
- N. Gadliauskas: mudu su žmona esame tolerantiški ir vienas kito laisvės nevaržome
- Finansų Zodiakas: kambariniai augalai, kurie pritraukia pinigus
- 5 būdai, padėsiantys sugražinti kaklui stangrumą
- Vokiškos bulvių salotos

BENDRA PROGNOZĖ

Daugumai pavyks pagauti gana harmoningą nuotaiką ir, pasinaudojus ramybe profesinėje srityje, pavyks padaryti tam tikras išvadas iš praėjusių įvykių.

Kai kurie pajus nuovargį ir norą daugiau laiko praleisti vienumoje, atsisakius triukšmingo ir aktyvaus bendravimo.

Šis laikas puikiai tinka asmeninio gyvenimo sutvarkymui. Dauguma džiaugsis šeimoje susiklosčiusia situacija. Gali būti, kad romantinės nuotaikos bus itin stiprios, tačiau jos bus be ryškių emocijų. Šiuo metu tinka mylimam žmogui teikti dovanas, rengti siurprizus.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Šią savaitę galimos permainos, kurios privers jaudintis, nerimauti. Galbūt teks vykti į sunkią komandiruotę, dalyvauti profesiniame konkurse. Regis, susipainiosite santykiuose, požiūriuose arba pasijusite vieniši mūšio lauke, apsupti priešų. Nepasiduokite provokacijoms, saugokitės traumų, ugnies, elektros iškrovos. Tik įsibėgėjus savaitgaliui situacija ims gerėti. Galite tikėtis dėmesio ir dovanų. Galimas susitikimas su neabejingu jums asmeniu ar giminaičiu, senu draugu. Kita vertus, turėsite ir rūpesčių bei išlaidų.

Jautis

Šią savaitę nemaloniai nuteiks intrigos darbe, politikoje. Galbūt patirsite slaptą priešiškumą, klastingą kenkimą. Regis, bus gundymų investuoti, ryžtis finansinei rizikai. Verčiau venkite nepamatuotų išlaidų, nelegalių aferų. Svarbu išsaugoti gerą reputaciją. Gali būti, kad savaitgalį sugrius kai kurios iliuzijos. Nežiopsokite vairuodami, saugokitės infekcijų. Vis dėlto sekmadienį galite kažką laimėti, jeigu pasiryšite išbandyti savo jėgas. Regis, pavyks padaryti įspūdį dominančiam asmeniui, jį sužavėti.

Dvyniai

Jau nuo pirmadienio pajusite, kad savaitė bus nelengva. Veikiausiai neišvengsite rūpesčių darbe. Galbūt teks pateikti ataskaitas, ką ir kaip nuveikėte per tam tikrą laiką, arba būsite kažkaip egzaminuojami, tikrinami. Apdairiai tvarkykite savus ir svetimus pinigus. Kelionėje ir kontaktuose su nepažįstamais žmonėmis grės nesusipratimai. Kažkas gali mėginti pasinaudoti jūsų piniginės turiniu, draugiškumu. Savaitgalį gilinkitės į savo vidinį pasaulį - rasite įdomių dalykų, o gal ir raktą į svarbų atsakymą.

Vėžys

Nuo pirmadienio labai ūgtels nerimas dėl darbo, finansinių reikalų. Galite jausti spaudimą sumokėti mokesčius, skolą ar baudą, ieškoti kito pajamų šaltinio. Slėgs darbų našta, jausite įtampą. Nekoks metas reikšti pretenzijas, lįsti į akis valdžiai. Daug dėmesio reikalaus ir partneris, artimieji. Tačiau jums padės tai, kad puikiai orientuositės kitų žmonių psichologijoje, jausmuose. Savaitgalį jus gali prisiminti senas pažįstamas ar draugas. Jei dalyvausite renginyje, jums seksis padaryti įspūdį. Galite tikėtis intriguojamų užuominų, komplimentų.

Liūtas

Šią savaitę darbo reikalai pareikalaus ypatingo atsakingumo bei kompetencijos. Galbūt gausite informacijos, susijusios su įsidarbinimu, sveikatos tyrimais. Regis, kamuos netikrumas dėl jums aktualaus projekto, konkurencijos, svarbių santykių, artimo žmogaus. Nekoks metas kelionei, komandiruotei. Savaitgalį labai norėsis ištrūkti iš įprastos aplinkos, įdomiai prasiblaškyti. Tačiau gali sulaikyti nekokia savijauta arba pinigų stygius. Vis dėlto įmanoma netikėta pažintis, flirtas. Atsargiai kelyje.

Mergelė

Šią savaitę be sunkaus darbo, įtemptų pastangų, kūrybinių kančių nieko gero nepasieksite. Nepalanku eksperimentuoti su sveikata, grožiu, nes, jei ką nors sugadinsite, lengvai nepataisysite. Gana keistai klostysis santykiai su priešinga lytimi, tarpininkais, tad galite pasijusti suklaidinti, įpainioti į intrigas. Staigmenų galima tikėtis ir iš vaikų. Dar vienu rūpesčiu gali tapti seksualinės problemos. Savaitgalį nueikite į prasmingą renginį, pabendraukite su intelektualais. Tai praplės jūsų akiratį, suteiks aktualių žinių.

Svarstyklės

Šiuo periodu galite susipainioti meilės jausmuose ir verslo siekiuose. Gali būti, kad svarbius planus sujauks netikėtai iškilusi kliūtis, apgaulingi manevrai. Kažkokį pavojų gali kelti konkurentai arba tie, kuriuos jūsų veiksmai verčia jaustis nesaugiai. Galimas komplikuotas juridinis procesas. Regis, jūsų teisybės, argumentų niekas nenorės girdėti. Nauja pažintis vėliau gali jus nuvilti, tad nepasitikėkite pirmu įspūdžiu. Savaitgalį galbūt įsigysite trokštamą daiktą, sulauksite dėmesio ženklų. Vis dėlto taika dar bus labai trapi.

Skorpionas

Šią savaitę neatidėliokite nebaigtų svarbių darbų, nes iki penktadienio jaunaties kai ką išties reiktų užbaigti. Negalima dirbti aplaidžiai, rizikuoti. Neperženkite ribų, siekdami uždrausto vaisiaus, antraip neišvengsite atsakomybės ir savigraužos dėl padarytų klaidų. Reikėtų itin saugoti sveikatą. Netgi savaitgalį įvairūs trikdžiai ves iš pusiausvyros. Vis dėlto yra vilties, kad pagerės jūsų santykiai su aplinkiniais, antrąja puse, pasijusite labiau vertinami. Tai gali lemti bendrą pomėgį, šaunų laisvalaikį, o gal net meilės svaigulį.

Šaulys

Šią savaitę gali susikirsti jūsų ir artimos aplinkos žmonių nuomonės bei interesai. Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Nekoks metas aiškintis meilės santykius, reikšti pretenzijas, kelti pavydo scenas. Bus geriau, jei vengsite rizikos ir stengsitės ne vien dėl savęs. Gerai nuteikę aplinkinius ir patys jausitės daug geriau. Būkite itin atsakingi, priimdami sprendimus, susijusius su augančia karta. Saugokitės sukčių. Savaitgalį tiktų nueiti į grožio saloną, sporto klubą. Pasirūpinkite ir naminiais gyvūnais.

Ožiaragis

Šiuo periodu turbūt neišvengsite netikėtų rūpesčių dėl šeimos narių, namų, pinigų. Regis, jums labai stigs emocinės pusiausvyros ir kantrybės. Nervins paskalos, intrigos, melas. Nekokia jūsų savijauta gali kelti nerimo jums ir jūsų artimiesiems. Derėtų itin atidžiai rinktis prekes, ypač jei ketinate ką nors pirkti iš elektros, technikos. Artėjant savaitgaliui šeiminės problemos dar paaštrės, jeigu smulkmeniškai priekabiaujate, kritikuojate. Tik nuo sekmadienio savyje pajusite pavasarį. Žavėsitės ir žavėsite.

Vandenis

Beveik visą savaitę būsite neprognozuojami ir patys savęs beveik nekontroliuosite. Atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją. Gali išaiškėti dalykai, apie kuriuos nieko nenutuokėte ir kurie verčia sunerimti. Pasisaugokite intrigų, abejotinų sandėrių. Gresia ir traumos, sveikatos sutrikimai. Regis, daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos ir pajamų klausimus. Puiku, jeigu jums pavyks suderinti naudą, pareigą ir malonumą. Tačiau neverskite savęs imtis to, ko nepajėgiate.

Žuvys

Šią savaitę dėl visko jaudinsitės, nerimausite. Vargins greitas tempas, kitų žmonių reiklumas, viešas dėmesys ir pan. Gali sumažėti pajamos arba nebeužtikrinta atrodys pati darbo vieta. Visiškai nepatartina vykti į didelius renginius, švaistytis tuščiais pažadais, prisiimti abejotinus įsipareigojimus. Saugokitės sukčių, vagių ir patys nesukčiaukite. Labai svarbu grąžinti senas skolas, sumokėti mokesčius ir vengti nereikalingų išlaidų. Savaitgalį tikėtini susitikimai su giminaičiais, draugais. Galima ir meilės avantiūra, flirtas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis