Savaitės horoskopas: pagaliau galėsime atsikvėpti

Paskutinė kovo savaitė bus pati ramiausia lyginant su praėjusiomis.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Numerologija: lyginiai ir nelyginiai skaičiai - su kuo rasit laimę
- Savaitės ikona. Kodėl dizainerė A. Kuzmickaitė nemėgsta ryškiai rengtis?
- Nuomonė: kodėl raudonuojame dėl raudonojo kilimo?
- Psichologas A.Kaluginas – apie tai, kas nužudo aistrą
- Kaktusų augintojams: apie jų priežiūrą, žydėjimą ir kompozicijas
- Nekeptas plikytų sausainių tortas

BENDRA PROGNOZĖ

Dauguma pajus harmoniją ir galės sumažinti savo aktyvumą. Savaitės viduryje susidarys palankios aplinkybės profesinių klausimų sprendimui, darbo keitimui, atsiras karjeros perspektyvų. Be to, pavyks užbaigti kažkokį projektą, reikalą, kuris buvo pradėtas anksčiau.

Asmeniniame gyvenime - taikymosi metas, kai lengvai rasite harmoniją, o romantinės nuotaikos leis dar labiau suartėti. Daugeliu atvejų tai, kaip viskas susidėlios, priklausys nuo mylimo žmogaus nuotaikos ir jūsų asmeninių emocijų.

Šis laika stinkama sir sveikatos stiprinimo procedūroms.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Šią savaitę turėsite puikią uoslę pelningiems sandoriams bei noro bendrauti, mokytis. Jūsų ryžtas, energija, iniciatyva atsigaus. Turėsite ūpo užsiimti transporto, ryšių reikalais, pervežimais, ieškoti reikalingos informacijos bei ją teikti Gali parūpti ir lengvabūdiški nuotykiai. Arba jus aplink pirštą vynios vaikai, prisigalvodami nepigių užgaidų. Savaitgalį skirsite šeimai, buitiniams reikalams. Tiesa, sekmadienį parūps ir pramogos už namų sienų, pasimatymai, sportas. Regis, smagiai bei naudingai praleisite laiką.

Jautis

Šią savaitę jus šildys meilės šiluma ir romantiškos pagundos, verslo sėkmė. Regis,daug dėmesio skirsite užkulisiniams dalykams darbe, konfidencialiems sandoriams. Turbūt parūps svarbūs pirkiniai, finansiniai susitarimai, kreditai. Galima tikėtis piniginės papilnėjimo. Galbūt kažkuo nustebins artimas žmogus, jo žodžiai. Dėl to žlugs kai kurios iliuzijos arba kaip tik jų gims. Savaitgalį rūpesčių gali sukelti sveikatos ar turto problema. Stenkitės, kad pagerėtų santykiai šeimoje. Galbūt priartėsite prie kažkokio gero tikslo.

Dvyniai

Šią savaitę pora dienų seksis meniškų polinkių asmenims, filantropams bei laukiantiems pagalbos iš labdaros ar medikų. Nebūsite linkę įtemptai dirbti, skubėti. Nuo trečiadienio pavyks daug nuveikti, jei tarpininkaujate, ieškote reikalingų tiekėjų, prekių, informacijos. Tai, dėl ko pavyks susitarti, atneš naudos. Galite išgirsti patarimų, kaip išplėsti savo veiklą, praturtėti. Savaitgalį noriai prekiausite ir apsipirkinėsite, bendrausite, svečiuositės. Galite susižavėti žmogumi, kurį laikėte tiesiog pažįstamu ar draugu.

Vėžys

Nuo pirmadienio pora dienų visur būsite laukiami, populiarumo nestigs. Regis, didelę vertę jums turės romantiški jausmai, kūrybinis įkvėpimas. Pasižymėsite puikia intuicija. Itin rūpinkitės sveikata, nes savo organizmo atsparumu šiuo metu negalite pasikliauti. Regis, gausite pakvietimą į pobūvį, pasimatymą. Kažkas gali jums nejuokais susukti galvą. Savaitgalį būsite emocingi, jautrūs. Norėsis palepinti save ir kitus, pasimėgauti žemiškais malonumais. Jauskite saiką ir saugokitės traumų, neprovokuokite agresijos.

Liūtas

Didesnę savaitės dalį būsite dalykiški, pareigingi ir plušėsite iš širdies. Gali būti prasitarta apie numatomą reformą darbe, paaukštinimą ar komandiruotę, stažuotę. Regis, jums seksis spręsti organizacinius klausimus, telkti bendraminčius veiklai ir pramogoms. Visgi kažko reikalaudami, siekdami ar viešindami, nepersistenkite, jauskite atsakomybę. Galite gauti pastabų dėl įvaizdžio ar manierų. Savaitgalį turėtumėte būti apdairūs, antraip galite kai ko netekti. Mažiau klausykite gandų, apkalbų ir nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Mergelė

Šią savaitę būsite nusiteikę gilintis į politikos, užsienio, mokslo, teisės temas. Gana palanku tartis dėl įsidarbinimo ar atlygio už paslaugą, darbą. Atsakingai žiūrėkite į naują įsipareigojimą, ypač jei jis susijęs su nuosavybe, finansais. Tikėtina konfidenciali informacija, kuria sėkmingai pasinaudosite. Savaitgalį nebus laiko nuobodžiauti, nes dėmesio reikalaus draugai, artimieji, vaikai. Mintys suksis apie meilės objektą, tolimą kelionę ar svajonės įgyvendinimą. Tai, kas atrodo nelabai realu, visgi gali virsti tikrove.

Svarstyklės

Šiuo periodu aktualūs bus paskolų, mokesčių, įstatymų, konkurencijos klausimai. Galbūt pagaliau gautas konkretus pasiūlymas išplėš jus iš netikrumo gniaužtų. Iš toli gali atvykti svečias arba gausite žinią, pakvietimą, planuosite tolimą kelionę, verslo ateitį. Pasistenkite nesusigundyti lengvabūdiška avantiūra, kuria kažką išduotumėte, įskaudintumėte. Savaitgalį tikėtinas energijos antplūdis. Galbūt įsitrauksite į visuomeninį judėjimą, bendraminčių grupę, nueisite į klubą ir nekasdieniškai praleisite laisvalaikį.

Skorpionas

Šią savaitę galite gerai pasirodyti profesinėje ir mokslinėje veikloje, verslo reikaluose. Regis, sugebėsite suderinti sunkiai suderinamus dalykus. Galimas pranešimas iš toli arba iš aukštesnės institucijos. Tikriausiai bus mėginimų kažkaip manipuliuoti jumis arba taip elgtis mėginsite jūs patys. Savaitgalį jus domins globali politika ir opios aktualijos. Nesėdėsite rankų sudėję, jeigu turite reikalų su užsieniečiais. Jie gali sukelti neplanuotų rūpesčių. Per diskusijas, konferencijas jums pavyks puikiai pasireikšti.

Šaulys

Šiuo metu būsite energingi ir kūrybingi. Regis, daug reikalausite iš pavaldinių, kolegų ir iš savęs. Išties palanku aptarti naujus projektus, aiškintis juridinius klausimus, tarpininkauti. Imkitės iniciatyvos, pajudinkite skolininkus ir galimus rėmėjus. Regis, turėsite galimybę kai ką pakreipti naudinga linkme. Meilės santykius reikėtų vertinti rimtai, nežaisti kitų žmonių jausmais ir lūkesčiais. Savaitgalį laiką leiskite su tais, kurių draugija jus džiugina. Tiktų megzti pažintis, demonstruoti talentus ir tam skatinti kitus.

Ožiaragis

Šią savaitę gerų emocijų gali suteikti sceninė, kūrybinė veikla, sportas, vaikai. Turėsite kantrybės atlikti užduotis iki galo, sėkmingai tarpininkausite. Turbūt teks rimtai rūpintis ir namų ūkiu, sveikata, įvaizdžiu. Deja, turtiniai reikalai gali kiek susikomplikuoti. Be to, galite nuvilti mylimą žmogų. Savaitgalį labiau vertinkite šeimos narių pastangas, dėmesį, tuomet išvengsite bereikalingo savęs ir kitų graužimo. Jeigu planuojate įsigyti namų ūkiui skirtą modernią prekę, tai jums turėtų pavykti.

Vandenis

Šią savaitę galite pasižymėti konkurse, renginyje. Galbūt subrandinsite neblogą kūrybinį sumanymą ir jis bus įvertintas kolektyvo, vadovybės. Pasistenkite apdairiai tvarkyti dokumentus. Jums gali pakenkti per didelis skubėjimas, greičio viršijimas kelyje, neatsargus elgesys su buitine technika ir pan. Regis, nostalgiją sukels nerealizuotos meilės peripetijos. Savaitgalį galite sunerimti dėl artimo žmogaus arba savo sveikatos. Jei turite problemų, susijusių su jausmais, partneryste, sekmadienį nesunkiai viską išsiaiškinsite.

Žuvys

Nuo pirmadienio neblogai seksis tvarkyti su ryšiais, technika, prekyba susijusius reikalus, ruošti aktualią informaciją, interviu, instruktažą. Labai svarbu pasitikėti savimi ir nebijoti permainų. Tikėtinas kūrybinis įkvėpimas, naujos karjeros ar asmeninio gyvenimo viltys. Nusimato intriguojamas renginys, pasimatymas. Savaitgalį jus itin vilios meilės romantika, pramogos, prašmatnūs pirkiniai. Regis, dėl pastarųjų suplonės piniginė. Tiktų gerinti mitybą, pabaigti buities darbus. Galite tikėtis mielos staigmenos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis