Savaitės horoskopas: laukia banguojantis laikas

Savaitės pradžia itin palanki intelektinei veiklai.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- V. Baublienė: hercogienė ir pasakų tempai
- Savaitės ikona. Iš kur įkvėpimo, kaip rengtis, semiasi R. Kulvinskytė
- Žiedas ant tam tikro piršto gali koreguoti likimą, pritraukti norimus ir atstumti netrokštamus įvykius
- Kaip sužinoti, kokia yra senų daiktų energetika
- Karštų sumuštinių receptai

BENDRA PROGNOZĖ

Daugumai bus lengviau nei paprastai susikoncentruoti gana atsakingiems reikalams, kurie, beje, spręsis greičiau ir lengviau.

Savaitės dienoms bėgant darbingumas truputį smuks, atsiras aplinkybių, kurios neleis jums visiškai pasinerti į suplanuotus darbus. Į savaitės pabaigą situacija pasitaisys, nuotaika pakils, ir energijos bus daugiau.

Ši savaitė netinka kardinaliems pokyčiams asmeniniame gyvenime. Norint, kad santykiai liktų ramūs ir stabilūs, patartina kontroliuoti emocijas, ieškoti protingų kompromisų. Paskutines savaitės dienas geriausia skirti poilsiui, pabendrauti su draugais.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Nuo pirmadienio aplinkiniams atrodys, jog finansiniai interesai visiškai užvaldė jūsų dėmesį, o kitų žmonių poreikiai nustumiami į šalį, ignoruojami. Dėl to galite netekti dalies palankumo. Nuo savaitės vidurio pajusite daugiau optimizmo. Galbūt nustebins kolega ar pažįstamas iš užsienio. Regis, kils minčių apie permainas versle, gyvenime. Savaitgalį venkite viską griežtai skirstyti į juoda ir balta. Saugokitės traumų, avarinių situacijų. Sekmadienį nusimato susitikimai su draugais. Gali būti, kad suvoksite, kaip svarbu atsiprašyti vieno žmogaus ir atnaujinti reikšmingą ryšį.

Jautis

Nuo pirmadienio kitaip gali pakrypti jūsų santykiai tiek su kolegomis, tiek su antrąja puse. Jei jaučiate, kad nesate pasirengę reformoms, atsiskaitymams, tarpininkavimui, ruoškite argumentus - jų gali prireikti. Stenkitės išsaugoti finansinį ir kitokį stabilumą. Yra tikimybė, kad nusipelnysite daugiau pagarbos, sustiprinsite savo įtaką. Savaitgalį būsite linkę laisvalaikį praleisti nekasdieniškai, ne namuose. Galbūt vyksite į įdomų renginį. Vis dėlto gali atsirasti būtino darbo, pareigų, nuo kurių išsisukti neįmanoma. Saugokitės traumų, avarijų.

Dvyniai

Šią savaitę nekokia savijauta arba smulkios nesėkmės gali trikdyti planus. Svarbu nieko neskubinti, nepasikliauti neaiškia informacija ar gandais. Išleiskite vieną kitą eurą savo įvaizdžio patobulinimui. Regis, kai kurie sprendimai visiškai nepriklausys nuo jūsų, nors jus tiesiogiai palies. Savaitgalį kelsite sparnus lėkti kuo toliau ar laiką leisti kuo įdomiau, neįprasčiau. Galimos intriguojamos pažintys. Visgi kai kuriems žmonėms pasitikėjimo nekelsite ir galite pelnyti keistuolių etiketę. Neužkibkite ant sukčių kabliuko.

Vėžys

Šią savaitę bus malonu jausti, kad esate mylimi, reikalingi. Galbūt atkaklus gerbėjas pagaliau privers jus atkreipti į jį dėmesį. Gana palanku sudaryti sutartis, derėtis, reklamuotis, mėginti įsidarbinti. Drąsiai ginkite savo poziciją darbe ir kitur. Savaitgalį didelį pavojų kels užsiėmimai, susiję su elektra, netvarkinga technika. Galite susižeisti arba sužaloti kitus. Regis, stengsitės atsikratyti trukdančių vidinių kompleksų. Gali išryškėti jūsų ypatinga psichologinė įžvalga, nuojauta. Tikėtina vidinė transformacija, teikianti sparnus tai jūsų vidinei esybei, kuri buvo užspausta, stokojo raiškos.

Liūtas

Šią savaitę visose srityse bus daug emocijų, blaškymosi, todėl ne viskas gali kaip reikiant pavykti. Geriau būtų savo dėmesį labiau koncentruoti į šeimos reikalus. Galite sužinoti kažką įdomaus apie savo vaikus ar mylimą asmenį, gerbėją. Jeigu ieškote darbo, galite tikėtis pasiūlymų. Savaitgalį tikriausiai domėsitės techninėmis ir ūkinėmis prekėmis, sveikatos klausimais. Galite imtis nelengvų ūkinių darbų, susijusių su rizika persitempti, susižeisti. Saugokitės traumų, infekcijų, nevartokite neaiškių vaistų. Tikėtina, kad sekmadienį kažkam pajusite ypatingą artumą, o vienišumo jausmas garuote išgaruos.

Mergelė

Nuo pirmadienio dvi dienas noriai bendrausite, bet kai kurie pokalbiai baigsis ne taip, kaip norėtųsi. Siekite darnos santykiuose su aplinkiniais, neskleiskite apkalbų. Aktualūs bus su mokslu, žiniasklaida, korespondencija, reklama, pervežimais susiję reikalai. Trokšite komforto, prabangos. Galbūt kažką rimtai pertvarkysite. Savaitgalį turėsite galimybių gerai pasidarbuoti arba kokybiškai pailsėti. Vis dėlto jūsų tyko apgaulės, veidmainystės. Nebūkite naivūs. Labiau vertinkite esamus santykius, nesileiskite užliūliuojami melagingų pažadų. Saugokitės vagių.

Svarstyklės

Šią savaitę būsite užsiėmę verslo, nuosavybės ar gerovės klausimų sprendimu. Verslo partneriai gali daryti jums spaudimą dėl investavimo, skolų grąžinimo. Verta pamąstyti, kas nereikalinga, nenaudinga, kam esate skolingi. Pravartu tvarkyti su korespondencija, ryšiais, transportu, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Savaitgalis atneš šiokių tokių ūkinių, buitinių rūpesčių. Gali sugesti reikalinga technika arba pasijusite kalti dėl nemalonaus incidento. Sekmadienį dalyvaukite konkursuose, žaidimuose, suteikite džiaugsmo mylimiems žmonėms, vaikams.

Skorpionas

Šią savaitę nersitės iš kailio tvarkydami verslo bei nuosavybės reikalus. Nuo jūsų elgesio su kitais žmonėmis priklausys ir bendra nuotaika, ir kitokios galimybės. Nemaža tikimybė, kad pasiseks derybose, komercijoje. Galbūt sudarysite sutartį, gausite norimą kreditą arba susitarsite dėl nekilnojamojo turto nuomos, pirkimo - pardavimo. Savaitgalį daug dėmesio skirsite asmeniniam gyvenimui, šeimai. Galimi jaudinami prisiminimai. Labai tiktų kuo daugiau laiko praleisti gamtoje. Tikėtini susitikimai su draugais, giminaičiais, tarp jų su kažkuo, ko ypač pasiilgote.

Šaulys

Šią savaitę pora dienų galite nekaip jaustis dėl keisto negalavimo. Jei vis dėlto turėsite jėgų, vertėtų šiek tiek apsitvarkyti darbo aplinką bei namus. Nuo trečiadienio jau būsite nusiteikę demonstruoti, ką sugebate sporte, versle, politikoje ar scenoje. Jeigu aktualu įsidarbinti, jums gali pavykti. Savaitgalį galite leistis į netolimą kelionę tam, kad užsidirbtumėte arba maloniai praleistumėte laiką. Atsargiai kelyje, neužsižiopsokite ir neužsnūskite prie vairo. Regis, aplankysite giminaičius, susitiksite su draugais, išgirsite komplimentų, patarimų.

Ožiaragis

Nuo pirmadienio pora dienų noriai nersite į kolektyvinius reikalus. Iš kitų reikalausite to paties. Nepakenks daugiau tolerancijos, optimizmo, tačiau turite išlikti atidūs ir rūpestingi bei tausoti sveikatą. Galite išgirsti užkulisines kalbas, kurios turbūt pakels nuotaiką. Regis, kils idėjų, susijusių su verslu, statybomis, žemės ūkiu, nuoma ar kt. Savaitgalį lengvai gali kilti šeiminiai skandalai. Tik dvasinė pusiausvyra, blaivus protas padės išvengti nemalonumų. Saugokite turtą, pinigus. Sekmadienį galite susivokti, kas iš tiesų svarbu ir teikia vidinį bei išorinį komfortą. To ir siekite.

Vandenis

Šią savaitę sutelkite dėmesį į profesinius reikalus, tačiau kol kas nekelkite naujų tikslų. Regis, bus nelengva racionaliai bendrauti, tartis dėl konkrečių dalykų. Galite susidurti su kitų nenoru taikstytis su jūsų trūkumais ar kokiais nors atidėliojimais. Vis dėlto matydami, kad stengiatės, aplinkiniai turėtų darytis solidaresni, linkę bendradarbiauti. Savaitgalį gali kilti nesusipratimų. Galbūt taip įtikinamai sumeluosite, kad visi patikės. Tačiau ir patys būsite neatsparūs sukčių gražbylystei. Vis stipriau jausite, kaip jums reikia dvasiškai artimų žmonių, vidinės ramybės.

Žuvys

Šią savaitę neblogai jausitės neįprastoje aplinkoje tarp nepažįstamų žmonių. Jausite jų susidomėjimą jūsų asmeniu. Tačiau dėl savo reikšmingumo ir kompetentingumo galite klysti. Pravartu susimąstyti prieš žengiant svarbų žingsnį. Gali būti, kad įsidarbinsite, gausite kreditą, imsitės reformų ar pan. Savaitgalį savo paslaptingumu darysite įspūdį priešingai lyčiai, o jūsų interesais rūpinsis draugai, pažįstami. Visgi apsigausite, jei manysite, kad jie nesiekia sau naudos. Labai tiktų domėtis dvasine literatūra, medituoti arba išnaudoti meninį įkvėpimą, užsiimant kūryba. Pasisaugokite traumų, nuostolių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis