Savaitės horoskopas: abejonės ims sklaidytis

Savaitės pradžioje neverta rizikuoti, tai neatneš nieko gero, tik sukels naujų problemų.

Skaitomiausi savaitės tekstai:
- Savaitės ikona. S. Nainė: drabužių beveik neperku, ką noriu, pasisiūnu pati
- Gintarė Karaliūnaitė–Canuel – kaip lieknėja žinoma moteris
- Insulto požymiai – kaip padėti ir išgelbėti gyvybę
- Japoniška 13 dienų dieta - minus 12 kg. MENIU ir atsiliepimai
- 5 grožio kryptys ir moterys, kuriomis verta sekti ateinantį sezoną

BENDRA PROGNOZĖ

Taip par vertėtų atsisakyti visiškai naujų reikalų, projektų. Vis dėlto sudėtingi bus ir įprasti kasdieniai įsipareigojimai, ir rutininis darbas. Siekiant tai ištaisyti verta pakeisti požiūrį į įprastus dalykus. Tada pavyks rasti kur kas efektyvesnį sprendimą.

Pirmomis savaitės dienomis su jums itin brangiais žmonėmis būsite gana sentimentalūs. Greičiausiai tai nutiks dėl to, kad dauguma pajus ypatingą artumą, sutaps požiūris į gyvenimą. Bus svarbu ir gebėjimas dėkoti, ir mokėjimas klausytis. Savaitės viduryje patartina imtis gydomųjų procedūrų.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Gali kilti ūpas kažką radikaliai keisti savo gyvenime. Labai trauks nuotykiai, seksas. Visgi šią savaitę pravartu kliautis sveiku protu ir veikti pagal nustatytas taisykles. Neatsargumas, improvizavimas gali atnešti nemalonių pasekmių. Atsargiai kelyje bei su elektra. Į periodo pabaigą daugės optimizmo ir teisumo jausmo. Savaitgalį bus sudėtinga atlikti viską, ką prisiplanavote. Galbūt dalyvausite viešuose renginiuose arba su užsidegimu diskutuosite, politikuosite. Nesikarščiuokite, jei nenorite konfliktų.

Jautis

Turėtų išsisklaidyti abejonės asmeninių santykių srityje. Galbūt nerimo kels sveikata. Jei jausitės gerai, tuomet šią savaitę sustiprėjęs seksualinis interesas gundys leistis į slaptą nuotykį. Vieši ir slapti finansiniai reikalai, pajamų ir turto deklaravimas bus ypač aktualu. Savaitgalį netinginiaukite, jei privalote mokytis, kad netrukus galėtumėte sublizgėti žiniomis. Jei bus laiko, nudžiugintų kultūrinis renginys, sporto varžybos. Gali pasisekti, jei ieškote kontaktų su užsieniečiais.

Dvyniai

Galite įsigyti trokštamą prekę. Šią savaitę būsite linkę leistis į avantiūras, nelaikyti liežuvio už dantų, lieti susikaupusias pretenzijas. Regis, apims nenugalimas noras gundyti priešingą lytį. Bus sunku išvengti išlaidavimo. Savaitgalį jūsų nuotaiką gali drumsti piniginės problemos, skolų klausimai. Venkite nepamatuotų įsipareigojimų. Pinigų neskolinkite net draugams: didelė tikimybė prarasti ir santaupas, ir draugus.

Vėžys

Šią savaitę pasižymėsite išaugusiu kūrybingumu. Geriausias vaistas nuo visų bėdų jums būtų meilė, romantika. Vis dėlto derėtų vengti atsitiktinių nuotykių bei svaigalų. Po Velykų tikėtinas nesusikalbėjimas su kažkuo iš kolegų, partnerių, erzinamos staigmenos ar netikėti pokyčiai. Galite išgirsti aktualią žinią, susijusią su darbo paieškomis ar sveikatos situacija. Savaitgalį jūsų viltys pinsis su nepasitikėjimu. Pasistenkite išsiaiškinti kitų žmonių motyvus. Iš antrosios pusės nereikalaukite neįmanomų dalykų.

Liūtas

Šią savaitę daug kas priklausys nuo jūsų nuotaikos ir savitvardos. Pasistenkite nenuvilti artimo žmogaus. Jei buvote kažką pažadėję, nemėginkite išsisukti. Regis, jums itin rūpės sportas, vaikai, žaidimai, pobūviai. Galite būti viliojami į meilės nuotykius. Galimas nelauktas svečias iš toli. Netikėtų rūpesčių gali sukelti klientai, kolegos arba užsieniečiai. Savaitgalis primins apie namų ūkio rūpesčius ir vers atkreipti dėmesį į savo ar namiškių sveikatos būklę. Būsite nusiteikę išleisti pinigų drabužiams, grožio reikmėms

Mergelė

Šią savaitę iki trečiadienio savo dėmesiu jus atakuos seni ir nauji pažįstami, giminės. Jeigu paskirsite meilės pasimatymą, jis veikiausiai nenuvils. Netgi vaikščiojimas po prekybos centrus nuteiks gana smagiai. Regis, kils mintis, kaip išspęsti finansinę problemą. Kita vertus, netikėtai galite ir prisidaryti problemų, nuostolių. Itin saugokitės traumų, avarijų. Savaitgalis nepašykštės pramogų, pagundų. Turbūt gebėsite pastebėti patraukliausias žmonių savybes bei romantiką ten, kur kiti jos nemato. Labiau prižiūrėkite vaikus.

Svarstyklės

Šią savaitę nusimato ir naudingi bei įdomūs, ir erzinami susitikimai. Kontroliuokite savo kalbą, neprovokuokite aštrių reakcijų. Visgi turėtų neblogai sektis teikti ir imti interviu, reklamuoti(s), demonstruoti kompetenciją. Iki ketvirtadienio nederėtų pirkti elektros prekių, kompiuterinės technikos bei megzti naujų santykių. Savaitgalį jūsų mintys suksis apie praeitį ir ateitį. Saugokite dokumentus, pinigus ir labiau prižiūrėkite vaikus. Neplanuokite nebūtinų viešnagių ir išvykų.

Skorpionas

Trokšite dėmesio, meilės, malonumų. Galbūt susitarsite dėl pasimatymo su aistros objektu. Derėtų ypač tausoti sveikatą, kuriai gresia nekokie netikėtumai. Regis, po švenčių ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, verslo sutartimis, įsidarbinimu, sveikatos priežiūra. Jums labai nepatiks, jei kažkas neplanuotai keisis. Savaitgalį pasikvieskite ką nors į svečius, sugalvokite, kuo galėtumėte nustebinti artimus žmones. Regis, gilinsitės į svetimus reikalus, teiksite patarimus. Tuo pačiu iš kitų gauta informacija pasitarnaus ir jums.

Šaulys

Savaitės pradžioje galite jaustis išsieikvoję, pavargę nuo švenčių ir vis dar negalintys grįžti į įprastą ritmą. Galimas netikėtumas, kuris išmuš jus iš pusiausvyros, privers elgtis neįprastai, rizikuoti. Vaikų išdaigos jums gali kainuoti. Regis, tik įsibėgėjus savaitei, po truputį sugebėsite susikalbėti su tais, nuo kurių priklauso jums aktualaus reikalo sėkmė.

Savaitgalį pravartu užsiimti namudiniais amatais, puoselėti namus. Jei niekuo rimtu neužsiimsite, problemų gali kilti dėl jūsų ar vaikų azartiško elgesio, rizikavimo.

Ožiaragis

Gali atsinaujinti draugystės, giminystės ryšys. Kita vertus, galimi ir keblūs netikėtumai, susijęs su artimais žmonėmis. Šią savaitę gali paaiškėti, kad ne taip paprasta įgyvendinti asmeninius ar kolektyvinius planus. Galbūt teks nusižengti kai kuriems principams, taisyklėms ar pan. Kiek geriau seksis meninė, medicininė veikla. Tačiau nuo trečiadienio norėsis tik ramybės, atsipalaidavimo. Savaitgalį pasižymėsite padidėjusiu jautrumu priešingos lyties dėmesiui ir apskritai kitų žmonių įtakai. Būkite tolerantiškesni kitokiai nuomonei, neaštrinkite nesutarimų.

Vandenis

Šią savaitę jausite spaudimą iš peties pasidarbuoti ar prisiimti atsakomybę. Patys būsite linkę elgtis ekscentriškai, kitus stebinti savo keista nuomone, originaliu požiūriu. Netikėtų reakcijų galite tikėtis iš kolegų. Neapsirikite pasirinkdami rizikos objektą bei varžovus. Kažkas gali jus pergudrauti, o tai reikštų nuostolį. Gresia ir traumos. Pravartu pasinaudoti pakvietimu į renginį ar pasimatymą. Savaitgalį praleisite geriau ir saugiau, jei vengsite intensyvaus bendravimo, šurmulio. Pravartu teikti labdarą, pasirūpinti ligoniu ar vienišu asmeniu.

Žuvys

Būsite kūrybingi, romantiški. Kils noras ką nors gražaus įsigyti savo namams, šeimos nariams ar sau. Šią savaitę galimi nenumatyti įvykiai, todėl svarbu vengti rizikos ir apsidrausti. Profesinėje veikloje, versle gali būti siūlomos ar priverstinai diegiamos naujovės. Neskubėkite nei pulti į jas stačia galva, nei nuo jų bėgti. Tiesiog ramiai viską aiškinkitės, planuokite, kurkite strategijas. Savaitgalį trokšite draugystės, romantikos, įdomių renginių. Galite tikėtis pasiūlymų, tik neskubėkite viskuo neišrankiai gundytis, nes kai kas gali per daug kainuoti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis