Meilės horoskopas 2016 metams kiekvienam Zodiako ženklui

Ko sulauksite šiemet, kokius siurprizus jums ruošia likimas? Sužinokite!

Meilės horoskopas 2016 metams - Avinas

Avino ženklo atstovams 2016 metais meilės horoskopas žada daug flirto ir romantikų akimirkų. Būsite žavūs, viliojantys, netrūks pasitikėjimo savimi, kas it magnetas trauks priešingąją lytį.

Jeigu esate vieniši, tikėtina, kad 2016 metais įvyks lemtingas susitikimas su žmogumi, kuris taps Jūsų gyvenimo dalimi. Jeigu jau radote savo antrąją puselę ir kurį laiką bendraujate, vertėtų pagalvoti apie naują santykių etapą.

Gali būti, kad norėsite atnaujinti praeityje nutrauktus santykius, ypatingai tuos, kurie buvo nutraukti Jūsų iniciatyva. Greičiausiai aistra buvusiam mylimajam (mylimajai) vėl užsiplieks, bet yra didelė tikimybė, kad ji bus trumpalaikė. Atnaujinti santykiai nebus geresni nei buvo anksčiau, iškils tos pačios problemos, dėl kurių nutraukėte šį ryšį.

Rudenį tapsite labiau emocionalūs ir jautrūs aplinkai. Į paviršių iškils susikaupusios nuoskaudos. Santykiuose ieškosite trūkumų ir jų rasite. Kils klausimas, bandyti juos taisyti ar tiesiog nutraukti? Į šį klausimą galite atsakyti tik Jūs patys.

Kiek sudėtingesnė gali būti 2016 metų pabaiga. Šiuo laikotarpiu horoskopas pataria vengti konfliktų ir santykių aiškinimosi su savo išrinktuoju (išrinktąja). Menkiausias barnis gali labai pabloginti jūsų santykius su mylimuoju (mylimąja).

Meilės horoskopas 2016 metams - Jautis

Beždžionės metais Jaučių šeimose vyraus supratimas ir ramybė. Žinoma, ar santykiai bus harmoningi, priklausys ir nuo Jaučio sutuoktinio. Iš savo išrinktojo (išrinktosios) Jautis tikisi ištikimybės. Savo antrajai puselei jis nori būti vienintelis. Kankinamas pavydo Jautis gali pasinerti į trumpalaikius meilės nuotykius, o tai gali privesti prie santuokos žlugimo.

Apskritai 2016 metais po Jaučio ženklu gimę žmonės daugiau mąstys apie savo asmeninį gyvenimą. Norėsite pastovumo, stabilumo, šilumos, būsite linkę įsipareigoti ar net kurti šeimą. Jeigu dar tik neseniai draugaujate, greičiausiai pavasarį nuspręsite perkelti santykius į kitą lygmenį.

Vieniši Jaučiai 2016 metais turės galimybių užmegzti ilgalaikius santykius. Nelaukite, kol patinkantis žmogus Jus užkalbins, imkitės iniciatyvos patys, kitaip galite praleisti puikią progą užmegzti šiltus, ilgalaikius santykius su Jums patinkančiu priešingos lyties asmeniu.

Vasaros laikotarpiu galimi nesusipratimai santykiuose su mylimuoju (mylimąja). Greičiausiai kaltas Jūsų užsispyrimas. Būkite nuolaidesni ir atidesni savo antrajai pusei, skirkite jai daugiau dėmesio ir laikos, tvirtinkite santykius, pramogaukite ir leiskite laisvalaikį kartu, ir viskas susitvarkys savaime.

Meilės horoskopas 2016 metams - Dvyniai

Didžiausios permainos Dvynių meilės reikaluose tikėtinos 2016 metų pradžioje. Jos gali turėti visokių atspalvių. Gal su savo išrinktuoju, dėl kažkokių priežasčių, nuspręsite pasukti skirtingais keliais, arba atvirkščiai, nuspręsite gyventi kartu, susisaistyti santuokos saitais ar net susilaukti vaikelio.

Jau nuo 2016 metų pradžios vieniši Dvyniai mėgausis laisve ir naujais romanais, tačiau neilgai. Labai tokėtina, kad 2016 metais sutiksite savo gyvenimo meilę. Greičiausiai tai įvyks pavasarį. Nauja meilė apvers Dvynių gyvenimą aukštyn kojomis ir pripildys jį laimės akimirkomis. Jausitės lyg ant sparnų.

Poroje gyvenantys Dvyniai pavasarį apgaubs savo partnerį dėmesiu, švelnumu ir aistra. Tačiau bus ir tokių Dvynių, kurie susipainios jausmuose ir meilės ieškos už šeimos ribų. Kažin ar taip elgtis verta, rizikuojate likti vienišas.

Tų Dvynių, kurie 2016 metais nutrauks santykius su savo antrąja puse, metų pabaigoje laukia audringas ir įsimintinas, tačiau trumpalaikis romanas.

Meilės horoskopas 2016 metams - Vėžys

2016-aisiais metais sėkmė meilėje lydės tiek porą turinčius, tiek vienišus Vėžius. Raudonosios Ugninės Beždžionės metai į Vėžių gyvenimą įneš malonių netikėtumų, pripildys jį teigiamų emocijų. Jausmai ir aistros veršis pro kraštus. Lengvai bendrausite, plėsite pažinčių ratą. Jeigu dar neradote savo antrosios puselės, didelė tikimybė, kad ją sutiksite 2016 metų vasarą, arba savo aplinkoje pastebėsite žmogų, kuriam pajusite šiltus jausmus. Beje Jums bus atsakyta tuo pačiu.

Poroje gyvenantys Vėžiai mėgausis santykiais su partneriu ir brangins šalia esantį žmogų. Jausite santykių šilumą ir harmoniją. Jausite, kad ryšys tarp Jūsų gilėja, lyg ir geriau pradedate suprasti vienas kitą, labiau stengiatės vienas dėl kito. Beždžionės metai paliks daug nepamirštamų prisiminimų.

Daugeliui Vėžių 2016 metais santykiai su antrąja pusele pereis į kitą lygį. Pradėsite gyventi kartu ar nuspręsite kurti šeimą, susilaukti vaikelio.

Meilės horoskopas 2016 metams - Liūtas

Šeimą Turintys Liūtai 2016 metų pirmąjį pusmetį praleis gana ramiai. Tačiau vertėtų būti budriems. Jau nuo metų pradžios būsite tiek užsiėmę darbais, kad santykiai su partneriu gali nepastebimai atvėsti. Nepamirškite skirti laiko mylimam žmogui, kartkartėmis palepinkite jį dėmesiu, romantiška vakariene ar smagia išvyka, kad esant tokioms aplinkybėms neatitoltumėte vienas nuo kito.

Vienišiems Liūtams 2016 žvaigždės žada ne vieną malonią pažintį ir daug flirto.

Jeigu dar nesutikote žmogaus, su kuriuo norėtumėte kurti savo ateitį, tai gali įvykti antroje 2016 metų pusėje. Didelė tikimybė, kad šiuo metu užsimezgęs romanas peraugs į rimtus, ilgalaikius santykius ir baigsis tvirta santuoka.

Meilės horoskopas 2016 metams - Mergelė

Vienišos Mergelės 2016 metais daug flirtuos, turės ir trumpalaikių meilės nuotykių ir galimybių užmegzti ilgalaikius santykius.

Tiesa nuo metų pradžios labiau įniksite į darbus, tad širdies reikalai Jums mažai rūpės. Bet pavasarį situacija keisis. Jeigu jau turite mylimąjį (mylimąją), tiesiog mėgausitės vienas kitu, nešykštėdami dėmesio ir malonių siurprizų mylimam žmogui. Jeigu tokio dar nesutikote, naujoms pažintims ir meilei palanki 2016 metų vasara. Tačiau per didelis išrankumas čia gali pakišti koją.

Rudens laikotarpiu santuokoje gyvenančių Mergelių namuose gali susitelkti audros debesys. Kad to išvengtumėte, turėtumėte būti pakantesni savo išrinktajam (išrinktajai), stengtis nesukelti konfliktinių situacijų ir išlaikyti šiltus santykius. Šeimoje jau kilusius nesutarimus dažnu atveju padės išspręsti nuoširdus pokalbis.

Meilės horoskopas 2016 metams - Svarstyklės

Jeigu jau radote savo antrąją puselę, Jūsų jausmai 2016 metais taps dar stipresni, o santykiai šiltesni. Taigi, džiaugsitės vienas kitu ir mėgausitės romantiškomis akimirkomis kartu. Galbūt kažkas nuspręs susituokti. Dalis porų susimąstys apie šeimos pagausėjimą.

Jeigu dar neradote „savo žmogaus“, labai tikėtina, kad tai nutiks 2016 metų pirmą pusmetį, tačiau tik tuo atveju, jeigu esate pasirengusios įsileisti naują meilę į savo širdelę. Toms Svarstyklėms, kurios gyvena praėjusių santykių prisiminimais, greičiausia nepavyks užmegzti stipraus ilgalaikio ryšio.

Rudenį dalį Svarstyklių gali užvaldyti nepasotinamos aistros už šeimos ribų. Jeigu turite antrą pusę – tai nežada nieko gero, nebent sugebėsite nukreipti jas į savo partnerį.

Metų pabaigoje su malonimu pasinersite į namų rūpesčius, šeima Jums taps svarbiausia.

Meilės horoskopas 2016 metams - Skorpionas

2016 metais daugelis Skorpionų bus labai populiarūs tarp priešingos lyties atstovų. Jausite simpatijas ir stipriai trauksite priešingą lytį. Jums patinka flirtuoti, atkreipti į save dėmesį, todėl, daug negalvodami, leisitės į nuotykius. Žvaigždės pataria taip nesielgti, net jeigu esate vieniši. Greičiausiai veltui švaistysite laiką, o norimo malonumo net nepajusite. Geriau susikoncentruokite į „to vienintelio“ paieškas. Jeigu gyvenate poroje, Jūsų „pasižvalgymai į šalis“ gali sugriauti ilgai puoselėtus santykius.

Vasaros laikotarpiu santuokoje gyvenančių Skorpionų namuose gali susitelkti audros debesys. Kad to išvengtumėte, turėtumėte būti pakantesni savo išrinktajam (išrinktajai), stengtis nesukelti konfliktinių situacijų ir išlaikyti šiltus santykius. Šeimoje jau kilusius nesutarimus dažnu atveju padės išspręsti nuoširdus pokalbis.

Ruduo prasidės pakilia nuotaika, labiau pasitikėsite savo jėgomis, daugiau bendrausite, flirtuosite. Deja spalio pabaigoje nuotaikos keisis. Dažniau jausitės vieniši, nesuprasti, nebūsite patenkinti savo asmeniniu gyvenimu. Šiuo laikotarpiu daliai Skorpionų gali kilti noras nutraukti senus santikius ir pradėti naujus. Nors galvosite, kad netikėtai Jūsų gyvenime pasirodęs žmogus tik smagus nuotykis, ar trumpalaikė aistra, šie santykiai gali tęstis.

Meilės horoskopas 2016 metams - Šaulys

Šauliai metų pradžioje jausis truputėlį vieniši ar neįvertinti. Santykiuose su partneriu jaus įtampą. Pavasario pradžioje situacija meilės srityje keisis į gerąją pusę. Atsiras daugiau tarpusavio supratimo, šiltų jausmų.

2016 metų pavasarį ir vasarą Šaulio asmeniniame gyvenime kunkuliuos aistros. Šauliai vienišiai pasiners į meilės nuotykius. Romanai bus aistringi, tačiau trumpi. Tik antroje metų pusėje galite sutikti žmogų, su kuriuo skirtis nebenorėsite.

Jeigu turite draugą, tačiau gyvenate ne santuokoje, didelė tikimybė, kad 2016 metais susituoksite. Šie metai labai palankūs kurti šeimą.

Vasarą dalis Šaulių gali nuspręsti nutraukti santykius su partneriu, nes paaiškės, kad vienas kitam jie nieko nebejaučia.

Meilės horoskopas 2016 metams - Ožiaragis

Ožiaragio ženklo atstovams 2016 metų meilės horoskopas žada malonių pažinčių, daug flirto ir jausmų proveržį. Spinduliuosite žavesiu ir nesunkiai apsuks galvą ne vienam priešingos lyties atstovui. Puiku, jeigu esate vieniši, tačiau jeigu jau radote savo antrąją pusę, tokiomis aplinkybėmis santykiai su ja gali gerokai pašlyti.

Pavasarį Jums labiausiai rūpės meilės reikalai. Ypatingai romantiškai nusiteikę būsite kovo mėnesį. Šiuo laikotarpiu gali užsimegzti artimi santykiai su priešingos lyties asmeniu. Net jeigu esate susituokę, aistros pinklių išvengti greičiausiai nepavyks.

Ruduo prasidės šiek tiek melancholiškomis nuotaikomis. Gali sugrįžti seni jausmai, prisiminimai ar senos nuoskaudos. Dalis Ožiaragių gali suabejoti savo pasirinkimu. Jausite, kad santykiai su antrąja pusele atšalo ir nebeteikia tiek džiaugsmo, kiek anksčiau. Turėtumėte pabūti vieni ir išsiaiškinti ar esami santykiai Jums dar svarbūs.

Meilės horoskopas 2016 metams - Vandenis

2016-ieji, beždžionės metai, į Vandenio asmeninį gyvenimą įneš daugiau laimės ir meilės kupinų akimirkų. Labiau pasitikėsite savimi, jausitės geidžiami ir reikalingi. Apdovanokite savo antrąją pusę dėmesiu, rūpinkitės ją ir Jums bus atsakyta tuo pačiu. 2016 metų meilės horoskopas pataria Vandeniui nesidalinti savo meilės išgyvenimais su aplinkiniais, gali būti bereikalingų kalbų. Nors nieko blogo neįvyks, galite pasijusti nesmagiai.

Vieniši Vandeniai mėgausis laisve ir naujais romanais. Būsite žavūs, šmaikštūs ir nesunkiai apsuksite galvą ne vienam priešingos lyties atstovui. Taigi, turėsite iš ko rinktis. Beje Jus gali sužavėti simpatiškas kolega (kolegė), ar net viršininkas (viršininkė) ir tai gali būti naujų, gražių ir ilgalaikių santykių pradžia.

Meilės horoskopas 2016 metams - Žuvys

2016 metų meilės horoskopas Žuvų ženklo atstovui žada sėkmę meilės srityje. Tiesa jeigu per daug idealizuosite savo antrąją puselę, galite ir nusivilti. Turite priimti artimą žmogų tokį, koks jis yra, su jo teigiamomis ir neigiamomis savybėmis, juk ir patys nesate idealūs. Užmerkite akis į savo išrinktojo (išrinktosios) netobulumą ir mėgaukitės gyvenimu.

Pavasaris – naujų pažinčių metas, kada svajingai nusiteikusios Žuvys leis sau pasimėgauti flirtu ir kitais gyvenimo malonumais.

Jeigu esate vieniši, 2016 metų pavasarį galite sutikti sielai artimą žmogų, kuris užvaldys visas Jūsų mintis. Daugelis Žuvų tai bus didelės meilės ir laimės laikotarpis. Norėsite rūpintis savo nauja meile ir greičiausiai Jums bus atsidėkota tuo pačiu.

Šeimą turinčios Žuvys, kurių santykiai su sutuoktiniu pastaruoju metu buvo pašliję, greičiausiai pažvelgs į savo santuoką truputėlį kitu kampu ir išmoks branginti tai, ką turi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis