Horoskopas: kas šią savaitę svarbiausia

Savaitės pradžioje neverta rizikuoti - tai sukels tik problemų. Verta atsisakyti ir visiškai naujų darbų, projektų.

BENDRA PROGNOZĖ

Tiesa, sudėtingi bus ir kasdieniai, rutininiai darbai. Kad būtų lengviau, patartina į viską žvilgterėti kitokiu nei paprastai žvilgsniu - atsiras galimybė rasti efektyvesnį sprendimą.

Pirmomis savaitės dienomis santykiai su jums brangiais žmonėmis bus šiek tiek sentimentalūs – dauguma pajus ypatingą artumą dėl panašaus požiūrio į gyvenimą. Svarbu mokėti klausytis, padėkoti. Savaitės viduryje palanku užsiimti sveikatingumo procedūromis.

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LIEPOS 6-12 d.

Avinas

Nuo pirmadienio porą dienų jums stigs aiškaus požiūrio, būsite linkę keistai interpretuoti situaciją. Derėtų saugoti sveikatą, įkaitus nesimaudyti šaltame vandenyje, nepiktnaudžiauti alkoholiu. Ateinančios dienos gali pareikalauti atsakingesnio požiūrio į pareigas, įstatymus. Mintys suksis apie pinigus, nekilnojamąjį turtą, statybas ar remontą, dovanas. Turbūt pavyks kažką parduoti, išnuomoti. Savaitgalį itin svarbu išgirsti tai, ką kalba artimi žmonės, bei galvoti, ką sakote jiems. Žodžiai įpareigoja, žeidžia ir glosto. Verčiau tegul jie džiugina, o ne kursto neapykantą.

Jautis

Šią savaitę nusimato naudinga išvyka, svarbus pokalbis, susitarimas. Galimos neblogos permainos darbe ar kitur. Jums turėtų sektis beveik visose srityse, kur reikalingas kūrybiškas požiūris, empatija, iškalba. Vis dėlto tikėtini ir interesų neatitikimai, trikdžiai, slaptos intrigos. Savaitgalį galite patirti kažką malonaus ir kartu keliantį nerimą, nes kaina, kurią gali tekti sumokėti už jums patinkantį dalyką, būtų nemenka. Apdairiai rinkitės perkamus daiktus, dovanas, kad neliktumėte nusivylę savo pasirinkimu.

Dvyniai

Nuo pirmadienio beveik visą darbo savaitę nebus kada ilsėtis. Sėkmę lems jūsų veiksmų nuoseklumas, gebėjimas bendradarbiauti su kitais, kolektyvu. Galite gauti pakvietimą į bendraminčių ar draugo organizuojamą renginį. Tik nesusiviliokite abejotinais pasipelnymo būdais. Savaitgalį jus valdys pasąmonės srautai, labai veikli bus vaizduotė, intuicija. Tačiau ne itin norėsis bendrauti, judėti. Galima nauda iš slaptos ar mistinės, meninės veiklos. Konfidenciali informacija gali labai pasitarnauti.

Vėžys

Šią savaitę jausite poreikį semtis žinių, plėsti akiratį. Galbūt tvarkysite kelionių reikalus, rūpinsitės stojimu mokytis, viešėsite toli nuo namų ar pan. Naudinga gali pasirodyti kelionė arba bendras projektas su užsieniečiais. Galite atsidurti viešo dėmesio centre, gauti honorarą, dovanų, laimėsite prizą ar kt. Savaitgalis žada draugiškų kontaktų, pokalbių, tačiau įmanomas ir veidmainiavimas, pėdų mėtymas, sunkios pagirios. Nuotaiką šiek tiek gadins priverstinės išlaidos bei nenumatyti įvykiai, staigmenos.

Liūtas

Šią savaitę būsite įžvalgūs dėl to, kas susiję su pinigais, turtu, verslu. Gerai atliktas darbas, pademonstruota kompetencija neliks nepastebėti. Tiktų išsiaiškinti su partneriais ar draugais finansines problemas, aptarti skolinimosi, kreditavimo, paramos galimybes. Tikriausiai planuosite kelionę arba jau mėgausitės naujais įspūdžiais toli nuo namų. Savaitgalį stenkitės būti su tais, kurie jumyse žadina gerus jausmus - meilę, draugiškumą. Tai jums turėtų padėti atgauti pusiausvyrą. Tolimos išvykos, kelionės gana pavojingos.

Mergelė

Šią savaitę tiktų pasirašyti sutartis, prisiimti finansinius įsipareigojimus, derėtis. Partneris arba dosnus rėmėjas gali jums padėti, tačiau psichologiškai jums bus nelengva kažko prašyti. Galima kelionė į kurortą, pramoginį renginį, varžybas, pobūvį. Savaitgalį ne vien poilsis ir pramogos jums bus galvoje. Rūpės kažkokie nebaigti darbai. Galbūt pasiseks pasėti idėją, kuri atneš ir naudos, ir kūrybinio pasitenkinimo. Nebūkite kategoriški bendraudami, ypač su priešinga lytimi ir įtakingais pažįstamais.

Svarstyklės

Šią savaitę gali išsispręsti aktualus klausimas, susijęs su darbu, verslu ar nuosavybe. Tarpininkavimas ar investicija turbūt pasirodys naudingi. Tačiau kažką imdami, gaudami galite taip įsipareigoti, kad vėliau tapsite labai priklausomi. Prasidėjus savaitgaliui nepulkite strimgalviais į naują meilės nuotykį ar finansinę avantiūrą. Verčiau pataupykite, nors tai ir nepatiktų aplinkiniams. Gali būti, kad paskambins ar iš toli atvyks žmogus, kuris jus itin domina. Vis dėlto su kažkuo santykiai gali staiga labai pašlyti.

Skorpionas

Savaitė žada romantišką polėkį, išaugusį kūrybingumą. Regis, sugebėsite suderinti intensyvią darbinę veiklą bei pramogas, flirtus, sportą. Galima sėkmė varžybose, konkurse. Gana palankiai turėtų spręstis klausimas, susijęs su įsidarbinimu, studijomis arba sveikatos atstatymu. Savaitgalį jūsų emocinė būklė bus nestabili. Tai spinduliuosite filosofinę išmintį, meilę, tai kelsite kivirčus dėl niekniekių. Derėtų pasitelkti dvasios stiprybę ir psichologinę įžvalgą. Gali susidaryti situacija, verčianti išlaidauti.

Šaulys

Šią savaitę vikriai suksitės darbe, kartu stengsitės skirti pakankamai laiko sau ir šeimai. Palankus metas skirti pasimatymus, susitikti su bičiuliais, gerbėjais, reikštis scenoje, projektinėje veikloje, keisti įvaizdį ir pan. Fortūna gali nusišypsoti meilėje arba loterijoje, žaidime, konkurse. Savaitgalį dėmesio pareikalaus ūkiniai reikalai. Gali būti nedidelių nemalonumų. Galbūt ramybę trikdys neatliktos pareigos arba santykiai su partneriu, kuriuose lyg ir trūksta ugnelės arba yra per daug aitrių dūmų.

Ožiaragis

Šiuo metu nusimato renginių, susitikimų. Nepraleiskite pro ausis vertingos informacijos. Nuo trečiadienio padaugės sentimentų šeimai, tėvams, praeičiai, gamtai. Mielai tvarkysite savo buitį, aplinką. Nusimato sėkmė pasirodymuose, sporte. Savaitgalį seksis artistinė ir kūrybinė veikla. Arba su ypatingu įkvėpimu sieksite materialinės gerovės, komforto savo aplinkoje. Nepersitempkite. Nerėžkite į akis visko, ką galvojate, antrajai pusei ar kitam artimam žmogui. Atsargiai kelyje bei su elektra.

Vandenis

Šią savaitę gana aktyviai reikšitės visur, kur reikia taiklios minties ir protingo žodžio. Turbūt seksis, jei užsiimate žiniasklaida, tarpininkavimu, reklama, komercija. Gali būti, kad papildomai uždarbiausite arba kaip tik gausiai išlaidausite. Savaitgalio dienomis turėtumėte daug nuveikti, tvarkydami buitinius bei nuosavybės reikalus. Atsargiai elkitės su elektros įranga. Šis metas gali patikrinti jūsų jausmus bei toleranciją artimųjų, vaikų ir patinkančio asmens atžvilgiu. Turbūt teks kažko atsisakyti ar padaryti kitų labui.

Žuvys

Savaitė palanki viskam, kam reikia iniciatyvos ir darbštumo. Regis, uoliai dirbsite, skaičiuosite, planuosite. Tikėtina materialinė nauda, pasipelnymas, tačiau piniginę teks paploninti dėl vaikų poreikių arba asmeninio hobio. Galimi sportiniai, kūrybiniai laimėjimai. Savaitgalį pasistenkite padėti artimiesiems, kaimynams ir nepriekaištaukite jiems, kad sugriovė kokius nors jūsų planus. Įvertinkite tai, ką esate iš jų gavę. Puoselėkite šeimos židinį, domėkitės vaikų poreikiais ir aktualijomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis