Astrologė Rima: šiuo laikotarpiu gimusi meilė gali ir išgąsdinti

Venera Vandeniu keliaus nuo 2015 m. sausio 03 d. iki sausio 27 d.

Po jausmų atšalimo laikotarpio, nepasitenkinimo savo partneriu, užsispyrimo pagaliau atsiras noras bendrauti, galėsime naujai pažvelgti į save ir į šalia esantį savo partnerį.

Veneros tranzito per Vandenį metu tampame draugiškesni, geranoriški, diplomatiški, lengvai užmezgame pažintis, ieškome tų, su kuriais galėtume pasidalinti bendrais interesais.

Intelektualinio bendravimo procese galime susidomėti įdomiu, neretai neeiliniais gebėjimais apdovanotu, turinčiu neįprastą profesiją žmogumi.

Neretai tokio tranzito metu įsiliepsnoja meilė iš pirmo žvilgsnio arba gali mums atsiverti akys ir žmogus, kuris visada buvo šalia, ir kurį mes laikėme draugu, gali sužadinti visiškai kitus, ne vien tik draugiškus, bet ir gilesnius jausmus.

Jeigu meilė, prasidėjusi šio tranzito metu, sujungė žmones, neturinčius bendrų interesų, tai, užsiliepsnojusi karštai, ji gali greitai užgesti, palikdama tik ryškų pėdsaką jūsų širdyje. Jausmai tokiu metu intensyvūs, emocingi, galintys sudrebinti sielą iki gelmių ir apversti gyvenimą. Dėl naujų potyrių žmonės būna pasiruošę bet kokioms avantiūroms.

Pasitaiko, kad tokio tranzito metu įsiliepsnoja keista meilė iki beprotybės. Žmogus gali suvokti tokios meilės griaunančią jėgą, bet nieko su tuo padaryti negali, elgiasi neprotingai, dažnai šokiruojančiai, neadekvačiai, netgi gali išgąsdinti tą, į kurį ta meilė nukreipta. O nesulaukus atsako, tokia meilė gali pavirsti pavydu, greitai išgaruoti ir virsti visišku abejingumu.

Venera Vandenyje labai palanki kūrybingiems žmonės. Įsimylėję jie tokio pakilimo metu gali sukurti šedevrus.

Tokiu laiku dėka bendradarbiavimo, draugų, sponsorių ar mecenatų gali atsirasti galimybė papildyti savo pajamas ar netikėtai sulaukti labai perspektyvaus darbo pasiūlymo.

Astrologė Rima Gustytė
www.meileshoroskopai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis