Kokie šviestuvai reikalingi miegamajame

Bet kurį kambarį namuose užbaigia, viską į vientisą erdvę „suklijuoja“ detalės. Jos ne mažiau svarbios nei didieji sprendimai – kokius baldus ir kur statyti, kokiomis spalvomis dažyti sienas, kokias grindis kloti ir pan. Šiame įraše apžvelgsime vieną iš tokių detalių – miegamojo apšvietimą – ir pateiksime jums ne vieną gražų, jaukų, stilingą sprendimą.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Blakstienų tušo TOP10: kuriuos labiausiai mėgsta įžymybės?
- M. Repšys: ilgalaikiai santykiai jaunajai kartai neatrodo didelė vertybė...
- Agnė Gilytė: turiu kelis nepamainomus grožio ritualus
- Dizainerės Ramunės Piekautaitės pasiūlymai šiai vasarai
- Rūkytos vištienos ir kiaušinių mišrainė

Jūsų ir savo patogumui skandinaviško stiliaus miegamamojo apšvietimo sprendimus padalinome į 4 grupes: pakabinamus šviestuvus, sieninius šviestuvus, stalinius šviestuvus bei toršerus.

Kad ir kokį skandinaviško dizaino šviestuvą pasirinktumėte, jo subtilus, šiek tiek minimalistiškas, savitas stilius jūsų miegamajam suteiks išskirtinumo ir originalumo. Taigi pamirškime sovietinius „liustrus“ ir krištolinius sietynus bei turkišką kilimą primenančiais raštais margintus medžiaginius šviestuvų gaubtus prie lovos ir pasidairykime po kitokį – šiaurietiškų šviesų – pasaulį.

Pakabinami šviestuvai

Vida Press

Šalia lovos norimame aukštyje (galima ir visai aukštai, prie lubų, galima ir akių aukštyje ar kaip tik patinka) įsuktas kabliukas, rankenėlė ar kampinis lentynos laikiklis, aplink jį apsukta, ant gražaus laido pakabinta didelė dekoratyvinė lemputė, nuleista iki pageidaujamo aukščio – absoliučiai minimalistiškas, švarus ir svarbiausia funkcionalus apšvietimo būdas. Jei norite kažko didesnio ar ypatingesnio, ant tokio laido kabinkite šviestuvą ir nebijokite eksperimentuoti, juk galima panaudoti ir didelį šviestuvo gaubtą. Kas pasakė, kad toks tinka tik svetainėje ar virš valgomojo stalo? Miegamajame taip pat tiktų ir nedidelis iš metalo lankstytas dekoratyvinis gaubtas ar stiklinis permatomas burbulas.„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis