Kaip pagyvinti garderobą ankstyvą pavasarį

Pavasaris – metas, kai neišvengiamai kyla noras atsinaujinti: giliai spintoje paslėpti žiemą dėvėtus rūbus ir į gatvę žengti pasipuošus naujais, stilingais, šį sezoną madingiausiais drabužiais.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Gintarė Karaliūnaitė–Canuel – kaip lieknėja žinoma moteris
- V. Baublienė: erotikos atspalviai, sado-mazo efektas ir rožių aliejus
- Ką savo spintoje turi turėti šiuolaikinė miestietė?
- Balandžio mėnesio horoskopas: laukia santykių išbandymai
- Geriausia metų aktore pripažinta A. Diržiūtė: mėgstu tai, kas dvelkia naftalinu
- Velykų pynė

Gaila, ne visuomet turime galimybę pilnai atnaujinti garderobą. Dizainerė Lina Barkauskienė tikina: skyrusi bent šiek tiek laiko ir pinigų stilingai ir pavasariškai gali atrodyti kiekviena moteris.

Iš žiemos į pavasario stilių – laipsniškai

Šiltėjantys orai – pats laikas peržiūrėti rūbų spintą. Perėjimas iš žiemos stiliaus į pavasarinį, įsitikinusi L. Barkauskienė, kaip ir gamtoje, turi būti laipsniškas, į savo garderobą įvedant vis daugiau naujų spalvų ir detalių. Jas tarpusavyje galite derinti pagal nuotaiką bei už lango vyraujantį orą. Turimą drabužių asortimentą praturtinusios keliais naujais pavasariniais rūbais atrodysite gaiviai ir stilingai, o jūsų akcentu tapti gali šį sezoną itin madinga švelnių ar net ryškių atspalvių palaidinė. Nesuklysite įsigijusios sodresnės spalvos suknelę, kuri puikiai tiks prie klasikinio švarkelio ar dar žiemą įsigyto megztinio.


Svarbūs – aksesuarai

Neverta pamiršti, kad nors pirmieji saulės spinduliai jau džiugina, oras vis dar apgaulingas – norisi lengvų rūbų, tačiau lauke dar vėsu. Čia pagelbės margaspalvis šalis – stilinga detalė, kuri ne tik pagyvina aprangą, bet ir apsaugo nuo šaltuko.

www.omniteksas.lt nuotr.

Pasak drabužių parduotuvių tinklui „Ombre Pura“ kuriančios dizainerės Linos, labai svarbūs aprangos akcentai yra ir kiti aksesuarai: įsigykite naujus stilingus akinius nuo saulės, jei turite mylimą paltą – derinkite prie jo pirštinaites. Jei paltas – trijų ketvirčių rankovėmis, – idealiai tiks ilgos odinės pirštinės, jei rankovės ilgos – pirštines derinkite prie batelių ar rankinės spalvų. Galvai uždengti šį sezoną puikiai tiks stilinga skrybėlė.

Madingos spalvos

Kiekvieną sezoną mados kūrėjai pasiūlo be galo daug spalvų derinių. Tarp jų atrasti sau priimtiniausią tikrai įmanoma, tad bent sezono pradžioje pamirškite juodą spalvą. Šiemet madinga švelni, pastelinė rožinė, balintos kavos spalva ir jos variacijos, pereinančios į klasikinės rudos odos, plytų raudonos ar net sodriai raudonus atspalvius. Safari stiliaus mėgėjoms tiks ir patiks žalia, tarp geltonos ir oranžinės varijuojančios bei chaki spalvos. Sezonui įsibėgėjus vis labiau vyraus baltos spalvos deriniai.

Shutterstock nuotr.

Pieštuko forma – veikliai moteriai

Kalbant apie veiklią moterį, kuri nori visuomet atrodyti nepriekaištingai, verta priminti pieštuko formos sijoną ir kelnes: prie jų priderinusios lengvą žaismingą palaidinę atrodysite ir oficialiai, ir stilingai.

Dizainerė akcentuoja: kuriant savitą stilių svarbiausia yra pati moteris – apmąstykite, kas iš naujųjų tendencijų pabrėžia jūsų išvaizdos privalumus ir asmenybės bruožus. Neverta aklai sekti mados naujovių, tačiau išnaudoti jūsų grožį pabrėžiančius akcentus yra tiesiog būtina!

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis