Jurgitos (39 m.) pokyčiai: atjaunėjo kone 10 metų!

Štai ir pristatome pirmąją projekto „Pasikeisk su Bogomolov Image School“ dalyvę. Moters stilių ir įvaizdį keitė mokyklos absolventai.

Jurgitai – 39 metai, ji architektė, interjero dizainerė, ištekėjusi. Dirba kartu su vyru, augina tris dukras.

Organizatorių nuotr.

Stilius

Turimas garderobas gana vienodas ir kasdienis, nėra ryškių akcentų. Naujas Jurgitos garderobas paremtas kontrastais: moteriškos formos ir šiurkšti oda, šviesios ryškios ir pastelinės spalvos, stambūs papuošalai, platūs diržai, dideli printai, kurie pabrėžia jos individualumą, suteikia įvaizdžiui energijos ir dinamikos.

Stilistai rekomendavo Jurgitai vengti aprangoje kasdieniškumo, pasistengti įnešti daugiau spalvų, įvairių aksesuarų (kaklo papuošalų, apyrankių), labiau išreikšti stilių detalėmis. Taip pat suteikti savo stiliui daugiau formalumo. Patarė nedėvėti beformių daiktų bei palaidinių V formos iškirpte, rinktis siaurus sijonus (šiek tiek virš kelių arba žemiau kelių), o palaidines ir švarkus rinktis šaltų atspalvių.

Šukuosena

Jurgitos plaukai natūraliai šviesūs, ploni, banguoti. Kad suteiktų šukuosenai daugiau išraiškingumo ir gilumo, plaukų šaknys buvo nudažytos tamsesne blond spalva, o atskiros sruogelės – šviesiau. Buvo nuspręsta patrumpinti plaukus, pakaušio srityje suteikti jiems daugiau apimties. Naujoji šukuosena suteikė Jurgitai daugiau šiuolaikiškumo, dinamikos, pasitikėjimo savimi, atidengė jos ilgą kaklą.

Organizatorių nuotr.

Makiažas

Atliekant makiažą panaudota išlyginanti makiažo bazė ir smėlinės spalvos makiažo pagrindas, atlikta antakių korekcija, pudros pagalba sumodeliuotas veidas. Akys akcentuotos rudais akių šešėliais, kampučiai pakelti aukštyn. Natūralios rožinės spalvos lūpų dažai suteikė gyvumo ir apimties.

Žydra palaidinė, „Simple” Kolje, stilistų nuosavybė
Organizatorių nuotr.

Stilistai pasiūlė:

* Platinti pečių liniją
* Pabrėžti taliją
* Naudoti vertikalias linijas, kad vizualiai patemptų figūrą
* Naudoti batus kulniukais, kad pailgintų kojas
* Pasiūlyti madingus aksesuarus
* Sumaišyti įvairius stilius

Stilistų parinkti įvaizdžiai:

1 komplektas:

Juoda palaidinė, „Lindex“ Juoda liemenė, „Monton“ Juodos su baltais kelnės, „H&M“ Bateliai, „Danija“ Raudona rankinė, „Heros“ Juodos odinės apyrankės, „Simple” Sidabrinės spalvos papuošalas, „H&M“ Žiedas, „H&M“
Organizatorių nuotr.

Štai ką apie pokyčius sako pati Jurgita:

„Dalyvaudama projekte patyriau įdomių atradimų ir patvirtinimų, pavyzdžiui, kaip svarbu pačiam suformuluoti, ko sieki, ko nori ir tikiesi. Juk ir tam pačiam žmogui galima sukurti ne vieną skirtingą įvaizdį. Pastebėjau daug analogų su savo veikla - lygiai kaip ir stilistės, aš projektuodama interjerus pirmiausia turiu įsiklausyti į kliento norus, pajusti juos, įvertinti situaciją ir erdvės galimybes bei pateikti įvairius siūlymus, kurie galutinai atitiktų kliento viziją ir sukurtų darnią estetiką. Ir svarbiausia – atrasti harmoningą VISUMĄ, kaip stilistėms įvaizdyje, taip man kuriant interjerą.

Tad pati patyriau daug atradimų ir siluetuose, ir spalvose, daiktų deriniuose - aš tiesiog niekad nepabandžiau pasimatuoti kai kurių daiktų! O kuriant įvaizdį svarbi kiekviena detalė: žinoma, apranga, šukuosena, bateliai, o, be to, ir rankinė, papuošalai, diržai ir svarbiausia - šypsena! Buvo be galo įdomu matyti save kitų akimis, visiškai pasitikėti stilistėmis Asta ir Aliona. Merginos tikrai labai stengėsi mane išgirsti, pajausti, suprasti, ko reikia būtent man. Jaučiau jų nuolatinį palaikymą, skatinimą pasitikėti savimi, savo išvaizda. Manau, joms tai puikiai pavyko!“

2 komplektas:

Jūros spalvos palaidinė, „Lindex“ Smėlio spalvos kelnės (kiulotai) „Zara“ Chaki obi diržas (stilisto nuosavybė) Smėlio spalvos bateliai „Aldo“ Ruda rankinė „Aldo“ Kaklo papuošalas „Lindex“
Organizatorių nuotr.

3 komplektas:

Jūros spalvos palaidinė, „Lindex“ Mėlynas odinis sijonas, „Zara“ Juodas diržas obi (stilisto nuosavybė) Bordo bateliai, „Danija“ Rankinė, „Heros“ Laikrodis (stilisto nuosavybė)
Organizatorių nuotr.

4 komplektas

Juoda odinė striukė, „Pull&Bear“ Balta palaidinė, „Lindex“ Languotas sijonas–pieštukas, „Zara“ Bordo bateliai, „Danija“ Rankinė, „Heros“ Laikrodis, „Aldo“ Juodas papuošalas, „Lindex“
Organizatorių nuotr.

5 komplektas:

Žydra palaidinė, „Simple“ Smėlio spalvos kelnės (kiulotai), „Zara“ Juodas obi diržas (stilisto nuosavybė) Juodi bateliai, „Danija“ Juoda rankinė, „Simple“ Kaklo papuošalas (stilisto nuosavybė)
Organizatorių nuotr.

Komanda:

Įvaizdžio dizainas: Asta Nevedomskytė, Alena Alifiruk („Bogomolov’ Image School Lithuania“, Vilnius)
Šukuosena: Loreta Povilavičiūtė
Makiažas: Asta Nevedomskytė

Organizatorių nuotr.

Manikiūras: Teresa Zarnovska
Nuotraukos: Andrius Zigmantas („Pix studija“)
Darbo vadovas: Evita Ormane (Ryga)
Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis