Erikos (39 m.) pokyčiai: sunkiausia buvo fotografuotis

Pristatome penktąją projekto „Pasikeisk su Bogomolov Image School“ dalyvę. Moters stilių ir įvaizdį keitė mokyklos absolventai.

39-erių Erika yra dviejų vaikų mama. Ji – verslo procesų valdymo vadovė. Šiuo metu, tiek asmeniniame, tiek profesiniame savo gyvenime ieško naujų galimybių, tad visas moters laisvas laikas skiriamas vaikams. Erika domisi saviugda, skaito psichologines knygas.

Pirminė nuomonė apie moters įvaizdį – nedrąsus bei neišsiskiriantis iš minios. Stilistės rekomendavo naudoti sodrias, brangakmenių spalvas, taip pat švelnius, „nude“ kreminius atspalvius. Aprangos deriniuose siūlė miksuoti skirtingus prabangius audinius, tokius kaip šilkas, kašmyras ar kailis.

Organizatorių nuotr.

Erikos komentaras:

„Šis projektas man buvo nauja patirtis ir smagus nuotykis. Visada norėjau pamatyti kaip grožio industrijoje dirba savos srities specialistai ir šis projektas man suteikė galimybę ne tik tai pamatyti bet ir pajausti. Buvo gera atsiduoti į profesionalų rankas – rezultatu likau sužavėta. Apsipirkinėjimas parduotuvėse – tikras malonumas, kai yra kas pataria. O didžiausias iššūkis man buvo fotosesija. Norėjosi kuo geriau perteikti sukurtą įvaizdį, kas pasirodo yra ne taip paprasta.“

Stilistės rekomendavo išlaikyti klientės plaukų ilgį, tik šiek tiek patrumpinti bei pridengti kaktą lengvai šonu krintančiais kirpčiais. Plaukams suteikta švelni šokolado spalva, aplink veidą panaudojant tamsesnius ir sodresnius atspalviai – taip išryškinamos Erikos rudas akys. Lengvos bangos suteikė Erikai lengvumo ir moteriškumo.

Viso makiažo pagrindinis akcentas – akys, jos paryškintos švelniomis rusvo atspalvio spalvomis, nenaudojant jokių griežtų pravedimo linijų.

Stilistės sukūrė Erikai elegantišką ir prabangų verslo moters įvaizdį, išlaikant jos moteriškumą, vengiant itin griežtų linijų.

Kurdamos įvaizdį stilistės siekė išlaikyti moters jaunatviškumą, todėl buvo prisimintos aktualios mados sezono tendencijos. Miksuojami skirtingų faktūrų audiniai (šilkas ir kailio elementai, megztas audinys su lengvai krintančiu), taip pat madingos šiuo metu spalvinės gamos (tamsiai mėlyna, sodriai vyšninė bei žalia, na, ir visuomet madinga „nude“ spalva).

1 komplektas

Švelniai kreminė palaidinė – „Pietro Filipi“ Švelniai kreminis ir baltas megztukas – „Pietro Filipi“ Skylėtas kreminis sijonas – „Agnes Flick“ Perlų kaklo papuošalas, stilistų nuosavybė Nude spalvos bateliai, stilistų nuosavybė Vyno spalvos rankinė – „Pietro Filipi“
Organizatorių nuotr.

Visame aprangos komplekte – kreminiai švelnūs atspalviai, pasirinktas 1950-ųjų siluetas, tačiau norint šiek tiek „prigesinti“ labai išryškintas moters linijas, buvo pasirinktas megztas kašmyrinis lengvai krintantis megztukas, šiek tiek „suminkštinantis“ linijas. Norint suteikti klientei ūgio, buvo pasirenkami nude spalvos aukštakulniai, kad optiškai susilietų su kojomis. Norint suteikti aprangai jaunatviškumo, dinamikos buvo pasirinktas pieštuko formos skylėtos faktūros sijonas bei perlų įmitacijos nestandartinis kaklo papuošalas. Stambi sodrios vyšninės spalvos rankinė – lyg atsvara plačiai krintančiam megztukui.

2 komplektas

Žalia palaidinė – „Cortefiel“ Žalias sijonas - „Mosaic“ Melsvas kaklo papuošalas - „Ivo Nikkolo“ Ruda liemenė – „Pull & Bear“ Vyno spalvos bateliai – „Este“ Ruda šviesi rankinė – „Heros“
Organizatorių nuotr.

Šis aprangos komplektas ryškesnis bei tamsesnis. Su ilga liemene išlaikomos vertikalios linijos, taip norint suteikti statiškumą bei ūgį. Stambus kaklo papuošalas yra kaip atrama stambiam rankinukui, taip išlaikant kompozicijoje harmoniją. Rankinė pasirinkta šviesi – lyg kontrastas visai tamsenei aprangai.

3 komplektas - laisvalaikiui

Violetiniai marškinukai – „Massimo Dutti“ Languotos pilkos kelnės – „Monton“ Bordo bateliai – „Salamander“ Mėlyna liemenė, stilistų nuosavybė
Organizatorių nuotr.

Norint išlaikyti bendrą įvaizdį, laisvalaikio aprangos kompletas taip pat turi būti elegantiškas, prabangus, bet patogus. Tam buvo pasirinktos sodrios spalvos (tamsiai mėlyna, alyvinė), suteikiančios įvaizdžiui prabangos, ir žaidžiama su skirtinga audinių faktūra, šiuo atveju – šilkas su kailiu, taip išlaikant jaunatviškumą. Pasirinktos cigaretės silueto kelnės. Lakiniai vyšniniai vyriško tipo batai suteikia tiek patogumo, tiek elegancijos bei prabangos.
Įvaizdžio dizainas:

Agnes Flick – Vyšniauskienė ir Jolanta Slavinskienė (Bogomolov‘ Image School Lithuania, Vilnius)
Šukuosena: Eglė Kinderienė (salonas „Goldwell Lietuva“)
Makiažas: Gintarė Pietutyė (salonas „Gafaro“)
Manikiūras: Teresa Zarnovska (salonas „ARS Loretta“)
Nuotrauka: Andrius Zigmantas (studija „Pix“)
Darbo vadovė: Evita Ormane (Ryga)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis