Editos (40 m.) pokyčiai: vėl grįžo pasitikėjimas savimi

Pristatome šeštąją projekto „Pasikeisk su Bogomolov Image School“ dalyvę. Moters stilių ir įvaizdį keitė mokyklos absolventai.

40-metė Edita – mokymų koordinatorė. Augina dukterį ir sūnų. Moteriai patinka aktyvus poilsis gamtoje su vaikais ir draugais.

Stilistės, kurdamos naują įvaizdį, norėjo Editai suteikti daugiau moteriškumo, jaunatviškumo, elegantiškumo ir avantiūrizmo.

Organizatorių nuotr.

Siekiant paryškinti charakterį ir temperamentą, Editai patrumpinti plaukai, taip pat jie patamsinti ties šaknimis, įnešta varios atspalvio, galiukai - pašviesinti. Tai suteikė intrigos bei avantiūrizmo, o šviesesni galiukai – pozityvumo, banguoti plaukai - moteriškumo.

Editai buvo atliktas klasikinis makiažas, optiškai pakeliant akies vokus.

Kadangi Edita neaukšta, stilistės pasiūlė avalynę aukštesniais kulniukais, o tai suteikė pasitikėjimo ir moteriškumo. Stilisčių pasiūlytas garderobas pabrėžia Editos moteriškumą bei elegantiškumą, ir puikiai tinka tiek darbui, tiek mokslui, tiek pasivaikščiojimui mieste.

Editos atsiliepimas:

"Komplimentų sulaukdavau ir anksčiau, nes didžiausia moters puošmena ne rūbai, šukuosena ar makiažas, o laime spindinčios akys. Deja, gyvenimas susideda ne tik iš meilės, laimės ar džiaugsmo. Kiekvienas turim išmokti savo pamokas. Skaudūs išgyvenimai paliko pėdsakus ne tik sieloje, bet ir veide. Projekto metu teko bendrauti su daug nuostabių moterų, buvo smagu stebėti kaip jos keičiasi, gražėja, įgauna daugiau pasitikėjimo savimi, platėja šypsena veide. Žiūrėdama į jas patikėjau, kad tai vyksta ir su manimi. Šie nuostabūs pokyčiai leido vėl patikėti savimi ir atrasti savyje tą žavią moterį, kurią buvau pamiršus. Edita."

1 komlektas:

Mėlynos kelnės – „Apranga“ Mėlyna trikotažinė palaidinė – „Apranga“ Pilkas kardiganas – „Massimo Dutti“ Avalynė – „Aldo“ Auskarai – „Fashion Zone“ Skarelė– stilistų nuosavybė
Organizatorių nuotr.

Klasikinis stilius. Mėlyna spalva suteikia komplektui ritmo, paprasto kirpimo rūbai – elegancijos, o ryškesnė spalvų gama bei aksesuarai įvaizdį padarė stilingesniu ir moteriškesniu.

2 komplektas:

Mėlynos kelnės – „Apranga“ Geltona palaidinė – „Apranga“ Avalynė – „Este“ Auskarai – „Fashion Zone“ Skarelė – kliento nuosavybė Rankinė – kliento nuosavybė
Organizatorių nuotr.

Šis komplektas ne tik puikiai tinka Editos gyvenimo būdui, tačiau ir pabrėžia jos kūrybiškumą bei elegantiškumą. Tiesios linijos įvaizdžiui suteikia dalykiškumo, o kontrastinė spalva suteikia išraiškingumo ir pabrėžia jos individualumą.

3 komplektas:

Tamsiai bordo odinis švarkas – „Massimo Dutti“ Rankinė su leopardo kailio imitacija – „Massimo Dutti“ Tamsiai bordo trikotažinis topas – „Apranga“ Tamsiai žalias sijonas – „Mosaic“ Bordo batai – „Aldo“ Rankinė – „Aldo“ Auskarai – stilistų nuosavybė
Organizatorių nuotr.

Tamsios bordo spalvos ir leopardo kailio imitacijos derinys Editai suteikia aštrumo ir drąsumo. Bordo spalva ritmiškai kartojasi, vertikalios linijos bei batai su pakulne suteikia energijos bei pasitikėjimo. Klasikinis sijonas-pieštukas su odine baikeriška striuke kuria naują Editos įvaizdį – moto moteris.

Organizatorių nuotr.

Įvaizdžio dizainas: Marta Burbo ir Kristina Karpavičienė (Bogomolov’ Image School Lietuva)
Šukuosena: Loreta Povilavičiūtė (salonas „Ars Loretta“)
Makiažas: Gintarė Pietutytė (salonas „Gafaro“)
Manikiūras: Teresa Zarnovska (salonas “Ars Loretta“)
Nuotrauka: Andrius Zigmantas (studija „PIX“)
Darbo vadovas: Evita Ormane (Ryga)

Akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis