Vestuvinių suknelių fotosesiją dizainerė Ingrida InŽi surengė Ibizoje – lepinosi oru ir kerinčiais vaizdais (GALERIJA)

„Ibiza, mano nuomone, yra ne tik vakarėlių ir hipių sala, bet ir ta vieta, kurioje galima labai jaukiai bei įsimintinai atšvęsti savo meilę“, – kalba žinoma dizainerė, „InŽi“ mados namų autorė Ingrida Rutkauskaitė – Naujokė. 

Kūrėja, ne kartą viešėjusi šioje kerinčių vaizdų oazėje, rinkdamasi, kur įamžinti naują „Lotus Bridal“ prekės ženklo kolekciją, nė akimirkos neabejojo.


„Kolekcija tarsi yra suskirstyta į penkias potemes – moderni, bohemiška, klasikinė, retro ir romantiška. Kiekvienai jų tinka vis kita aplinka, įvaizdis, nuotaika. O bohemiškoji ar romantiškoji dalis dažnai nuotakai asocijuojasi su jūra, smėliu, plaukus kedenančiu vėju, žavingomis gamtos panoramomis“, – pasakojo pašnekovė.


Naujoje kolekcijoje bohemiškos merginos vestuviniame drabužyje nėriniai yra derinti su šilku, įvesta moderni detalė – diržas. Puokštė – natūrali, dominuoja smilgos.


Romantika, pasak I. Rutkauskaitės – Naujokės, asocijuojasi su lengvumu, vėjavaikiškumu, tiuline suknele, dekoruota nėrinių lapeliais, pūstomis rankovėmis, garbanomis bei lengvu makiažu.


„Visus mūsų komandos kurtus stilius apjungia į madą grįžtantys korsetai bei blizgios detalės, rinktiniai audiniai“, – priduria dizainerė.


Įamžinti tai, kam paskirta daugybė valandų darbo, „Lotus Bridal“ kolekciją sumaniusi I. Rutkauskaitė – Naujokė pakvietė modelį Urtę Andriuškevičiūtę bei fotografą Aurelijų Varną. Sklandžiai įgyvendinti visus planus dizainerei padėjo Ibizoje gyvenanti vestuvių planuotoja Gintarė Dapkutė-Rodriguez.


„Paplūdimiai, nuostabios uolos, fantastiškas oras, ko dar gali reikėti nuotakai! Todėl, jei renkatės vietą sava šventei, tikrai rekomenduoju šią nuostabią, egzotišką salą, kurioje kiekvienas gali atrasti save“, – sako I. Rutkauskaitė – Naujokė.




Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis