Teismai dar nesibaigė: A. Jolie teigia, kad B. Pittas smurtavo prieš ją ir vaikus

Aktorė Angelina Jolie teigia, kad jos buvęs vyras Bradas Pittas „emociškai ir fiziškai smurtavo“ prieš ją ir jų vaikus, todėl ji pateikė skyrybų prašymą.

Naujuose teisiniuose dokumentuose aktorei atstovaujantys advokatai išsamiai aprašė eilę įtariamų smurtinių incidentų, kurie įvyko lėktuve 2016 metų rugsėjį.


Šie teiginiai pateikti A. Jolie priešpriešiniame skunde, kuris yra dalis įtakingosios Holivudo poros tebesitęsiančio teisinio ginčo dėl jų bendrai valdomo vynuogyno Prancūzijos pietuose pardavimo.


Įtarimai dėl incidentų, kurie, kaip manoma, įvyko 2016 metais, anksčiau buvo pateikti redaguotame Federalinio tyrimų biuro (FTB) pranešime, kuris tuo metu buvo parengtas.


Trečiadienį Los Andžele pateiktuose dokumentuose, kuriuos gavo naujienų agentūra PA, teigiama, kad B. Pittas „žodžiais užsipuolė“ savo buvusią žmoną ir vienu metu „užpuolė“ vieną iš savo vaikų.


„2016 metų rugsėjo 14 dieną Jolie santuoka nutrūko. Tą dieną Jolie, Pittas ir jų vaikai skrido į Los Andželą iš „Chateau Miraval“, – teigiama dokumentuose. – Ilgo naktinio skrydžio metu Pittas fiziškai ir emociškai smurtavo prieš Jolie ir jų vaikus, kuriems tuo metu buvo nuo 8 iki 15 metų. Po šio skrydžio dėl savo šeimos gerovės Jolie nusprendė pateikti skyrybų prašymą“.


Toliau pareiškime teigiama, kad B. Pitto „agresyvus elgesys“ prasidėjo dar prieš įlipant į lėktuvą, jis konfliktavo su vaikais ir A. Jolie, o paskui visa tai tęsėsi ir lėktuve.


„Kai vienas iš vaikų žodžiu ėmė ginti Jolie, Pittas puolė prie savo paties vaiko, o Jolie griebė jį iš už nugaros, kad sustabdytų. Norėdamas nuvyti Jolie nuo savo nugaros, Pittas metėsi atbulas į lėktuvo sėdynes, sužalodamas Jolie nugarą ir alkūnę. Vaikai pripuolę visi drąsiai stengėsi apginti vienas kitą. Dar nesibaigus konfliktui, Pittas ėmė smaugti vieną iš vaikų, o kitam smogė į veidą. Kai kurie vaikai maldavo Pitto liautis. Jie visi buvo išsigandę. Daugelis verkė“, – rašoma skunde.


Toliau dokumentuose teigiama, kad B. Pittas ir toliau elgėsi agresyviai, keikė šeimą ir vienu metu „apipylė vaikus alumi ir raudonuoju vynu“. Nusileidus lėktuvui B. Pittas taip pat neleido šeimai išlipti iš lėktuvo ir vėl fiziškai smurtavo prieš vieną iš vaikų.


Praėjus penkioms dienoms po šio incidento, 2016 metų rugsėjo 19 dieną, A. Jolie pateikė skyrybų prašymą ir buvo pradėtas FTB tyrimas.


„Tyrimą atlikęs FTB agentas, apklausęs įvairius liudytojus, padarė išvadą, kad vyriausybė turi pakankamą pagrindą apkaltinti Pittą federaliniu nusikaltimu dėl jo elgesio tą dieną“, – teigiama dokumentuose.


Juose priduriama, kad A. Jolie „dėjo daug pastangų, kad apsaugotų savo vaikus nuo skausmo, kurį tą dieną šeimai sukėlė Pittas“.


Besitęsiantis poros ginčas susijęs su 2008 metais įsigytų Prancūzijos bendrovės „Chateau Miraval SA“, kurią sudaro namas ir vynuogynas Prancūzijos pietuose, akcijų pardavimu.


B. Pittas anksčiau kaltino A. Jolie organizavus „priešišką“ vyno verslo, kurį jis „kruopščiai kūrė“, perėmimą ir privertus jį bendradarbiauti su „nepažįstamu žmogumi, turinčiu nuodingų asociacijų ir ketinimų“ – rusų oligarchu Jurijumi Šefleriu.


Miravalio dvaras yra pietryčių Prancūzijoje, jį pora įsigijo už maždaug 25 mln. eurų. Teisiniai dokumentai, kuriuos gavo PA, rodo, kad B. Pittas sumokėjo 60 proc. jo kainos, o A. Jolie – likusius 40 proc.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis