Kaip sustangrinti savo kūno odą liekninamųjų procedūrų ir eterinių aliejų pagalba

Artėjant vasarai rūpinamės savo kūnu ir ieškome įvairiausių būdų kaip sustangrinti, pagrąžinti savo kūno formas. Kokie yra efektyviausi ir greičiausi keliai siekiant grakštesnio ir lieknesnio kūno pasakoja Erika Daugėlaitė, Provanso kvapai įkūrėja.


Be abejonės požiūris į save turi būti visapusiškas, apimantis kūno sveikumą ir minčių pozityvumą. Ne veltui sakoma, gražiame kūne graži siela. „Norint atrodyti sveikai patarčiau atkreipti dėmesį į mitybą, fizinį aktyvumą ir kūno puoselėjimo procedūras SPA centre, grožio salone, o jei galimybės ribotos – puikias ir efektyvias kūno stangrinimo procedūras galima pasidaryti ir namuose pasirinkus efektyvius ir gerus aliejus“, - sako Erika.


„Į dienos mitybos racioną įtraukiu daug daržovių. Atėjo pavasaris, turiu visas galimybes sveikai maitintis ir įsigyti kokybiškas daržoves parduotuvėje, turguje ar iš ūkininkų. Taip pat stengiuosi gerti daugiau vandens, jis prisodrina drėgme kūną iš vidaus ir padeda greičiau pasišalinti iš kūno toksinams ir nereikalingoms medžiagoms“, – pasakoja moteris.


Anticeliulitiniai ir vakuuminiai masažai probleminėms kūno vietoms


Dažna moteris savo kūne atranda silpnesnę kūno vietą. Kam sudėtingiau susitvarkyti su pilvo ar liemens sritimi, o kam sunkiau sekasi sustangrinti šlaunų ar sėdmenų raumenis. „Šiuo atveju labai rekomenduoju prieš sezoną atlikti vakuuminio masažo arba anticeliulitinio masažo (atliekamo rankomis) kursą. Užsisakykite šešių ar dešimties masažų kursą ir į tokias procedūras ateikite kas antrą dieną. Kūnas gaus intensyvų ir stiprų poveikį, greičiau iš ląstelių pašalinsime toksinus ir tik po to susikaupusį vandenį. Masažas efektyviai koreguoja randus bei jungiamąjį audinį. Tyrimai parodė, kad efektyviausias būdas geriems rezultatams pasiekti yra odos ir gilesniųjų audinių esančių po ja masažavimas, pakeliant ir performuojant.Tikrus rezultatus pajausime po kelių savaičių“, - tikina Erika Daugėlaitė.


Anticeliulitiniai eterinių aliejų mišiniai ir kūno savimasažas namuose


Pasak aromaterapijos specialistės eteriniai aliejai yra labai veiksmingi jei į kūno stangrinimo procedūras įtrauksime citrusinių vaisių ir prieskoninius aliejus. Greipfrutų et.aliejus turi valomųjų ir detoksikuojančių savybių. Sakoma, kad jis net mažina apetitą ir greičiau skaido riebalines sankaupas. Citrinų et. aliejus gerina virškinimą, yra galingas antioksidantas ir pagreitiną lipolizės (riebalų skaidymo) procesą. Kadagių ir bazilikų et. aliejai puikiai pašalina toksinus ir susikaupusius skysčius. Rozmarinų et. aliejus – aktyvina kraujo mikrocirkuliacija ir turi labai teigiamą poveikį kovojant su celiulito požymiais. „Jei norime efektyvaus ir greitesnio rezultato atkuriant grakščias kūno linijas aromaterapijoje rekomenduojama eterinius aliejus maišyti. Pabandykime pasidaryti mišinį iš keturių penkių aliejų. Jie sustiprina vienas kito poveikį. Jei aliejus aplikuosime ant probleminių kūno vietų atliekant trynimo, maigomuosius, volavimo judesius – turėsime puikią anticeliulitinę, stangrinamąją, aromaterapinę procedūrą namuose“, - pabrėžia moteris.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis