Šios dienos stilingiausieji (Nina Dobrev, Jennifer Connelly ir kt.)

Nina Dobrev Kanuose


Nina Konstantinova Dobrev (33 m.) – bulgarų kilmės kanadiečių aktorė.


Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press


Jennifer Connelly Kanuose


Jennifer Lynn Connelly (50 m.) yra amerikiečių aktorė, savo karjerą pradėjusi būdama vaikų modeliu. Ji pasirodė žurnalų, laikraščių ir televizijos reklamose, vėliau debiutavo kriminaliniame filme „Kartą Amerikoje“. Neseniai ji vaidino vieną pagrindinių vaidmenų populiariame „Netflix“ seriale „Sniego traukinys“.


Jennifer Connelly
Jennifer Connelly
Vida Press


Maude Apatow renginio metu


Maude Annabelle Apatow (24 m.) yra amerikiečių aktorė, geriausiai žinoma dėl Lexi Howard vaidmens HBO draminiame seriale „Euforija“. Ji yra vyriausia kino kūrėjo Juddo Apatow ir aktorės Leslie Mann dukra.


Maude Apatow
Maude Apatow
Vida Press


Millie Bobby Brown kino premjeros metu


Millie Bobby Brown (18 m.) yra britų aktorė. Ji pelnė pripažinimą suvaidinusi „Netflix“ mokslinės fantastikos draminiame seriale „Stranger Things“, kuris pelnė dvi „Emmy“ statulėles.


Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown
Vida Press


Ashley Roberts pakeliui į „Global Radio“


Ashley Maria Roberts (39 m.) – Jungtinių Amerikos Valstijų dainininkė, šokėja, modelis ir aktorė, geriausiai žinoma kaip buvusi sėkmingos Pop/R&B grupės „Pussycat Dolls“ narė. 


Ashley Roberts
Ashley Roberts
Vida Press


Emily Ratajkowski Niujorke


Emily O'Hara Ratajkowski (29 m.) yra amerikiečių modelis ir aktorė. Gimusi Londone ir užaugusi San Diege, ji pirmą kartą buvo pastebėta, kai pasirodė ant 2012 m. kovo mėn. erotinio žurnalo „Treat!“ Viršelio. Po to ji buvo pakviesta filmuotis dviejuose vaizdo klipuose - Robino Thicke „Blurred Lines“ ir „Maroon 5“ „Love Somebody“. Šiuo metu E. Ratajkowski yra ištekėjusi už Sebastian Bear-McClard, jiedu neseniai susilaukė vaikelio.


Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski
Vida Press


Amanda Holden pakeliui į „Global Studios“


Amanda Louise Holden (49 m.) yra aktorė iš Anglijos. Nuo 2007 m. ji užima vieną iš teisėjų kėdžių realybės šou „Britain's Got Talent“. 


Amanda Holden
Amanda Holden
Vida Press


Tallia Storm Kanuose


Natalya Storm Hartmann (23 m.), geriau žinoma kaip Tallia Storm, yra britų dainininkė, dainų autorė ir televizijos asmenybė. Išleidusi debiutinį albumą „Teenage Tears“, ji vaidino „Celebs Go Dating“ ir „The X Factor: The Band“ realybės šou.


Tallia Storm
Tallia Storm
Vida Press


Myleene Klass pakeliui į darbą „Smooth radio“


Myleene Angela Klass (43 m.) yra anglų dainininkė, laidų vedėja, muzikantė, modelis ir verslininkė. Ji buvo pop grupės „Hear'Say“ narė, o vėliau, 2003 ir 2007 m., išleido du solinius klasikinio krosoverio albumus. 


Myleene Klass
Myleene Klass
Vida Press


Vanessa Lachey renginio metu


Vanessa Joy Lachey (41 m.) yra amerikiečių aktorė, grožio konkurso titulo savininkė, mados modelis ir televizijos laidų vedėja. 1998 m. ji buvo tituluota „Miss Teen USA“.


Vanessa Lachey
Vanessa Lachey
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis