Šventinių dovanų idėjos: ką įteikti, kai linkime sveikatos ir geros savijautos? 

Didžiųjų metų švenčių proga brangiems žmonėms palinkėti sveikatos ir geros savijautos – tai vienas gražiausių būdų išreikšti rūpestį. Vis tik sugalvoti, kuo įprasminti šiuos palinkėjimus, gali atrodyti nemenkas iššūkis. „Eurovaistinės internete“ vaistininkė ir odos priežiūros specialistė sako, jog labiausiai artimuosius pradžiuginsite išrinkę būtent tai, kas jiems bus asmeniškai naudingiausia. Todėl ragina pirmiausia pagalvoti apie žmogų, o tik tada apie jam tinkamiausią dovaną. 

Kalėdinių dovanų paieška daugeliui sukelia nemenką stresą, tačiau iš tiesų nerimauti nėra dėl ko, jei šio reikalo nepaliekate paskutinei minutei ir gerai pažįstate savo artimuosius. „Eurovaistinės internete“ vaistininkė ir odos priežiūros specialistė, nemokamai konsultuojančios klientus tik internetu, pataria pirmiausia išsiaiškinti, ką jūsų brangus žmogus mėgsta ar ko jam išties reikia bei dalijasi kalėdinių dovanų idėjomis iš internetinės vaistinės.


Sveikatai ir gerai savijautai


Internetinė vaistinė – ypač patogi vieta praktiškų ir naudingų dovanų paieškoms. Vienoje vietoje galima rasti tai, kas pradžiugins ir tiks bet kokio amžiaus, lyties ar poreikių žmonėms. Vis tik pirmasis žingsnis, pasak „Eurovaistinės internete“ vaistininkės Evelinos Laurinavičiūtės – tai pasidomėti, kuo skundžiasi artimieji – galbūt suprastėjo regėjimas, dažnai kimba įvairios ligos, slenka plaukai ir pan.


„Biocell“ maisto papildai plaukams
„Biocell“ maisto papildai plaukams
Partnerio archyvas


Tokiais atvejais artimą žmogų galite pradžiuginti padovanodami preparatą, kuris gali padėti išspręsti konkrečią problemą – tai maisto papildų grožiui, geram regėjimui, imuninės sistemos stiprinimui. Jeigu šeimos nariai aktyviai dirba ar studijuoja, vaistininkė rekomenduoja dovanoti maisto papildus, kurie gali padėti sustiprinti nervų sistemą, pagerinti atmintį bei suteikti energijos.


„Ellips“ tepami vitaminai plaukams
„Ellips“ tepami vitaminai plaukams
Partnerio archyvas


 „Taip pat dovanoti galima ir multivitaminus – tai vieni universaliausių maisto papildų. Multivitaminus galima išrinkti pagal poreikius, jie pritaikyti skirtingoms amžiaus kategorijoms ir skirtingų poreikių turintiems žmonėms. Jeigu svarstote, ką padovanoti vyresnio amžiaus žmonėms, gali tikti maisto papildai širdžiai ir kraujotakai, sąnariams. Tuo tarpu vaikams galima dovanoti įvairių formų vitaminus, pavyzdžiui, guminukų pavidalo, kurie mažųjų yra ypač pamėgti. Eurovaistine.lt galima rinktis iš plataus „Olvel“ maisto papildų asortimento“, – galimus dovanų pasirinkimus vardija E. Laurinavičiūtė.


„Olvel“ maisto papildai
„Olvel“ maisto papildai
Partnerio archyvas


Vaistininkė taip pat ragina būti kūrybingiems ir brangius žmones nustebinti išskirtinėmis, tačiau praktiškomis dovanomis. Tai galėtų būti automatinis kraujospūdžio matuoklis mamai, ultragarsinis ar išmanus dantų šepetėlis tėčiui ar vyrui, o galbūt prabangus burnos higienos rinkinys mylimajai – priklausys tik nuo artimųjų poreikių ir jūsų fantazijos.


Grožio, miego ir vonios ritualams


„Eurovaistinės internete“ odos priežiūros specialistė Sevelina Vitkutė sako, jog internetinėje vaistinėje taip pat galima dovanų išrinkti ir kosmetikos priemonių. Per šventes dažnai tiek suaugusiems, tiek ir vaikams dovanojami įvairūs vonios ar odos priežiūros priemonių rinkiniai.


Veido masažuoklis iš „Sincero Salon“
Veido masažuoklis iš „Sincero Salon“
Partnerio archyvas


„Tiesa, norint padovanoti odos priežiūros priemonių, pavyzdžiui, veido kremą ar serumą, svarbu tiksliai žinoti artimojo odos tipą, kad priemonė jam išties tiktų. Dėl to išrinkti tokią dovaną konkrečiam odos tipui gali būti kiek sunkiau, tačiau Eurovaistine.lt yra platus visų tipų odos priežiūros priemonių asortimentas – tad rinktis priemonę, tinkančią visiems odos tipams, tokiu atveju būtų optimaliausia“, – pažymi odos priežiūros specialistė.


Moterys taip pat gali nudžiugti dovanų gavusios plaukų priežiūros priemonių, „Ellips“ prekės ženklo tepamų vitaminų paukams ar tai, kuo pačios savęs palepinti nesiryžta. Pavyzdžiui, veido masažuoklį iš „Sincero Salon“ ar „Lecler“ prekės ženklo prabangius šilko gaminius – pagalvės užvalkalą, plaukų gumytę, šilkinius miego akinius. „Šilko gaminiai bus puiki dovana odos ir plaukų grožį puoselėjančiai damai. Unikali šilko sudėtis teigiamai veikia odos ir plaukų būklę – miegant ant šilkinio pagalvės užvalkalo oda mažiau raukšlėjasi ir nepraranda drėgmės, o plaukai mažiau skilinėja ir nesielektrina“, – apie šilko naudą pasakoja S. Vitkutė.


„Lecler“ prabangūs šilkiniai miego akiniai
„Lecler“ prabangūs šilkiniai miego akiniai
Partnerio archyvas


Vyrams, pasak odos priežiūros specialistės, taip pat galima dovanoti odos ir plaukų priežiūros priemonių – būtent joms vyrai įprastai patys neskiria daug dėmesio. Taip pat vyrus per šventes galima palepinti kvepalais ar net pasirūpinti jų pėdomis – pavyzdžiui, „Didier Lab“ prekės ženklo grūdinto stiklo pėdų dildė saugiai pašalins sausą, suragėjusią odą ir nuospaudas.


Tuo tarpu mažuosius švenčių proga galima pradžiuginti spalvingomis ir žėrinčiomis vonios putomis iš „Kids Stuff Crazy“, žele žaidimams ir kitomis smagiomis priemonėmis vonios ritualams. Taip pat praktiška dovanoti odos priežiūros ir prausimosi priemones ar jų rinkinius vaikams – tokia dovana nudžiugins ir mažuosius, ir jų tėvelius.


Rinkdamiesi šventines dovanas artimiesiems internetinėje vaistinėje galite ne tik sutaupyti laiko, bet ir gauti nemokamą specialisto konsultaciją internetu. Su „Eurovaistinės internete“ vaistininkais ir odos priežiūros specialistais galite pasikonsultuoti telefonu 8 5 260 2200, pokalbio lange internete ar el. paštu konsultacijos@eurovaistine.lt


https://www.eurovaistine.lt

 

Užsakymo nr.: PT_70861

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis