Plaukų stilistai: išskirtinė spalva grįžta į madą

Metai iš metų grožį puoselėjantys klientai artėjant šaltajam rudens – žiemos sezonui nori atsinaujinti ir atsigrežia į akį traukiančius varios atspalvius. Plaukų stilistai teigia, jog šie metai ne išimtis, tačiau tendenciją papildė išskirtinis ir šiuolaikinis „metallic cooper“ atspalvis. 

Šio atspalvio išskirtinumas – ypatingas veidrodinis blizgesys, kuris padidina spalvos intensyvumą ir suteikia prabangią sveikų plaukų išvaizdą. Norint išgauti tokią spalvą salone, didžiulį vaidmenį turi plaukų tonavimas, nes būtent jis sukuria intensyvią spalvą ir suteikia žvilgesio.


Varinių atspalvių grožis nuostabus tuo, kad jie tinka visų tonų odai, tik reikia juos tinkamai parinkti. Patikėjus užduotį profesionaliam plaukų stilistui, ne tik išsiskirsite naujaja plaukų spalva, bet ir pabrėšite geriausius savo išvaizdos bruožus. Atspalvis gali būti tiek ryškus, tiek subtilus – pagal kliento pageidavimą. Tik reikia atkreipti dėmesį, kad tiems, kurių plaukų spalva šviesiai ruda, varinę spalvą pavyks išgauti lengviau, jei plaukai tamsesni – gali tekti juos prieš dažant pašviesinti.


Visus dažytus plaukus būtina prižiūrėti, bet jei plaukų atspalvis ryškus, ypač svarbu naudoti spalvą tausojantį šampūną ir kondicionierių. Taip spalvą pavyks išsaugoti ilgiau. Serumas ar aliejus neleis plaukams išsausėti ir suteiks daugiau spindesio.


Šios spalvos šukuosenos puikiai atrodo naudojant pačius įvairiausius šukavimo būdus – tiek paprastos švelnios garbanos, tiek ištiesinti plaukai visada atrodys stilingai.


Dar daugiau apie sezono naujienas grožio industrijoje galėsite sužinoti „Litexpo“ parodų centre rugsėjo 16–18 d. šurmuliuosiančioje parodoje „Pelenė“.


„Metallic cooper“
„Metallic cooper“
Nuotraukos Rainbow Room, Londonas


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis