Šios dienos stilingiausieji (Lewis Hamilton, Miley Cyrus, Naomi Watts ir kt.)

Kas šiandien papuolė į paparacių objektyvą, kas išsiskyrė savo stiliumi?

Lewis Hamilton atvyko į Ispaniją


Lewis Hamilton (36 m.) - Jungtinės Karalystės „Formulės 1“ pilotas, kilęs iš Grenados, 7 kartus „Formulės 1“ čempionas. Nuo 2013 m. atstovauja „Mercedes Grand Prix“ komandai. 2008 m. tapo čempionu atstovaudamas „McLaren“ ekipai. Jis yra pirmasis juodaodis lenktynininkas „F1“ istorijoje.


Lewis Hamilton
Lewis Hamilton
Vida Press / BACKGRID USA


Naomi Watts Niujorke


Naomi Watts (52 m.) - Didžiosios Britanijos aktorė ir filmų prodiuserė, 2 kartus nominuota „Oskarui“ už vaidmenis juostose „21 gramas“ ir „Pragaras rojuje“.


Naomi Watts
Naomi Watts
Vida Press


Miley Cyrus išvyksta į Niujorką


Miley Ray Cyrus (28 m.) – JAV dainininkė ir aktorė. Karjerą pradėjo nuo 12 metų vaidindama „Disney“ kanale. Labiausiai išpopuliarėjo dėl atliekamo pagrindinio vaidmens seriale „Hana Montana“, vėliau tapo tarptautine popmuzikos žvaigžde.


Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press


Olivia Palermo Bruklino parke


Olivia Palermo (34 m.) yra amerikiečių visuomenininkė, nuomonės formuotoja, madistė ir verslininkė. O. Palermo išpopuliarėjo labai skandalingai - po to, kai padavė į teismą socialiterank.com už tai, kad jie išplatino laišką, kuris pasirodė esąs melagingas.


Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press


Tish Cyrus Niujorke


Leticia Jean „Tish“ Cyrus (53 m.) yra amerikiečių aktorė ir prodiuserė. Ji prodiusavo filmus „Paskutinė daina“, „LOL“ ir „So Undercover“ ir yra dukters Miley Cyrus vadybininkė.


Tish Cyrus
Tish Cyrus
Vida Press


Myleene Klass pastebėta prie „Smooth Radio“


Myleene Angela Klass (42 m.) yra anglų dainininkė, laidų vedėja, muzikantė, modelis ir verslininkė. Ji buvo pop grupės „Hear'Say“ narė, o vėliau, 2003 ir 2007 m., išleido du solinius klasikinio krosoverio albumus.


Myleene Klass
Myleene Klass
BACKGRID UK/ Vida Press


Zoe Hardman pakeliui į „Heart Radio“


Zoe Kristi Hardman (38 m.) yra britų televizijos laidų vedėja ir aktorė. Pirmą kartą ekranuose ji pasirodė 2005 m., realybės šou „Playing It Straight“.


Zoe Hardman
Zoe Hardman
BACKGRID UK/ Vida Press


Amanda Holden atvyko į „Global Studios“


Amanda Louise Holden (49 m.) yra aktorė iš Anglijos. Nuo 2007 m. ji užima vieną iš teisėjų kėdžių realybės šou „Britain's Got Talent“.


Amanda Holden
Amanda Holden
BACKGRID UK/ Vida Press


Realybės šou žvaigždė Nicole O'Brien Londone


Nicole O'Brien
Nicole O'Brien
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis