Astrologinė prognozė gegužės 3–9 dienoms

AVINAS

Šios savaitės pradžioje bus galimybių išplėsti pažinčių ratą. Visgi nelaukite tikro draugiškumo ir supratimo – visi rūpinsis tik savo reikalais. Gali sustiprėti noras rizikuoti. Jeigu tai vyks finansinėje, verslo srityje, mėginkite apsidrausti. Nuo savaitės vidurio neblogai seksis su labdara, medicina, menu, mistika susiję reikalai. Kitokiai veiklai stigs energijos ir racionalumo. Jeigu įmanoma, leiskite sau atsipalaiduoti, pabūti vienumoje. Derėtų itin saugoti sveikatą ir vengti sandėrių su sukčiais, manipuliatoriais.


JAUTIS

Savaitės pradžioje pagrindinė sėkmės sąlyga – darnus bendradarbiavimas su kolegomis. Visgi gali būti, kad dėl kažko teks pakovoti – ginantis ar patiems ką nors puolant. Kažkokia permaina gali tiesiogiai ar netiesiogiai jus paliesti, sutrikdyti stabilumo pojūtį. Laimei, savaitės viduryje bendraminčių, gerbėjų toli ieškoti nereikės. Galite atverti širdį patinkančiam žmogui, sulaukti komplimentų, padrąsinimų. Labiau saugokite sveikatą, nes gali paūmėti senos ligos, prikibti pavojingas virusas.


DVYNIAI

Šią savaitę daug bus kalbama apie studijas, egzaminus, užsienio naujienas, keliones, išvykusius pažįstamus. Regis, nustebins informacija internete. Atsargiai su nepažįstamais gerbėjais bei nekentėjais. Jeigu dėl kažko preliminariai buvote susitarę, pradėję vykdyti, tai stenkitės sėkmingai užbaigti šį procesą ar etapą. Artėjant savaitgaliui, augs noras palaikyti gerus santykius su aplinkiniais, rasti bendraminčių socialiniuose tinkluose ir kitur. Jeigu eisite į viešus susibūrimus, rizikuosite pasigauti virusinę infekciją.


VĖŽYS

Savaitės pradžioje neskubėkite griauti to, ką šiuo metu turite, net jei labai norisi daug ką keisti. Būkite atidesni su savomis ir svetimomis vertybėmis, dokumentais, nesugadinkite, nepameskite. Galite šiek tiek nusivilti, jei tikitės paramos iš partnerių, rėmėjų. Savaitės viduryje jūs jau galite sublizgėti ne vienoje srityje. Ramybę gali drumsti meilės abejonės, tačiau jas pavyks išsklaidyti ir net susikurti romantišką atmosferą. Savaitės pabaigoje įvairios veiklos nesibaigs. Raskite laiko atsipalaiduoti.


LIŪTAS

Savaitės pradžioje galite patirti aršių oponentų išpuolių, santykių aiškinimosi, ginčų. Nevenkite jų, tačiau stenkitės neperžengti etiško bendravimo rėmų, nepasiduokite provokacijoms. Derėtų labiau pasitikėti savimi ir nepaisyti pašaipų ar kažkieno šaltumo. Svarbiausia, kad jūsų siekiai sutaptų su realiomis galimybėmis. Iki savaitgalio pravartu sutvarkyti finansinius reikalus, sudaryti draudimo sutartis ar tarpininkauti kitiems panašiuose reikaluose. Galbūt išsispręs senos skolos klausimas.


MERGELĖ

Šią savaitę kai kurių planų įgyvendinimas gali užtrukti dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių. Galbūt gausite žinią, susijusią su finansinėmis aktualijomis, darbo paieškomis. Daug laiko skirsite ūkio ir įvaizdžio sritims. Gali tekti pasirūpinti ir savo ar artimo žmogaus sveikata. Jeigu nekaip jaučiatės, nenumokite ranka, o atidėkite darbus ir rimtai gydykitės. Tarpininkavimo, partnerystės, meilės reikalai turėtų suteikti gerų vilčių. Svarbu rasti kompromisą, tarpusavio supratimą, bendraujant su oponentais, konkurentais.


SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galimi keblumai, susiję su finansais, draudimu, vaikų aktualijomis. Galbūt teks teisintis dėl neapgalvotai prisiimto ar neįvykdyto įsipareigojimo. Visgi tikėtina, kad išsivaduosite iš sukausčiusių abejonių ir priimsite reikalingus sprendimus. Seksis spręsti su įsidarbinimu, persikvalifikavimu susijusius klausimus. Savaitgalį reikės pasistengti, kad rastumėte raktą į artimų žmonių širdis. Santykiai nedžiugins, jeigu nesugebėsite susitarti dėl šeiminių pareigų, bendro laisvalaikio.


SKORPIONAS

Savaitės pradžioje dėl nervinės įtampos galite nepastebėti esminių dalykų. Verčiau nebegalvokite apie senas moralines ar fizines sąskaitas ir nenusisukite nuo tų, kuriems reikia jūsų dėmesio. Labiau pasitikėkite savo jėgomis bei sėkmės galimybe. Savaitės vidurys palankus meilei, kūrybai, įvairiems pristatymams, vaikų lavinimui. Suaktyvės jūsų gerbėjai. Savaitgalį kalbos suksis apie sveikatą, mitybą, ūkinius reikalus. Galbūt mėginsite namuose įvesti nepriekaištingą tvarką, gerinti gyvenimo sąlygas.


ŠAULYS

Savaitės pradžioje teks paskubomis tvarkyti įvairius raštus, informaciją. Galimos sankcijos dėl vėlavimo. Gali paaiškėti, kad savo žinias, kompetenciją jūs vertinate geriau nei aplinkiniai. Toks neatitikimas jus nuliūdins. Antroje savaitės pusėje pajusite, kiek daug jums reiškia artimi žmonės, namai, komfortas. Bendravimą šiek tiek ribokite, kad išvengtumėte virusų atakos. Pravartu pasidžiaugti gamta. Savaitgalį nusimato pramogos, kurios nemažai kainuos, bet suteiks džiaugsmo jums arba jūsų vaikams.


OŽIARAGIS

Šią savaitę jums ypač rūpės turtiniai, piniginiai reikalai, pirkiniai. Galbūt gausite pinigų iš anksčiau atlikto darbo, tačiau jų reikės reikalauti. Neskubėkite pirkti ilgalaikio vartojimo prekių. Gerų emocijų, įspūdžių turbūt sukels dominančio asmens laiškas, skambutis, gautas atsakymas ar pranešimas. Nevenkite interviu teikimo, savireklamos – tai neš naudą. Jeigu savaitgalį stengsitės atsiriboti ir elgsitės savanaudiškai, jūsų nesupras artimieji. Visgi atsiribojimas būtų šiek tiek geriau nei konfliktų provokavimas, barniai.


VANDENIS

Šią savaitę teks daugiau dėmesio skirti profesinei veiklai, nelengviems pokalbiams. Regis, sustiprės jūsų nepasitenkinimas viršesniais už jus, nepakęsite nurodymų. Pasistenkite įveikti vidinį inertiškumą, nepasitikėjimą. Jeigu darote, ką galite ir privalote, jūsų sąžinė turėtų būti rami. Antroje savaitės pusėje galbūt gausite pasiūlymą, susijusį su verslu, nekilnojamuoju turtu, kūrybiniu projektu. Tuomet įsitrauksite į derybas apie atlyginimą, sutarties sąlygas, atsiskaitymus ar kt. Įsigilinkite į keliamus reikalavimus.


ŽUVYS

Savaitės pradžioje stigs noro dirbti, bendrauti. Galite išgirsti įvairių paskalų, atsidurti intrigų taikinyje ar sunegaluoti. Regis, susivoksite, ko jums visiškai nereikia, tačiau yra primetama. Savaitės viduriukas bus palankesnis viskam. Energija, optimizmas, o galbūt meilė teiks sparnus, todėl gana lengvai sugebėsite įgyvendinti kai kuriuos svarbius planus. Savaitgalį derėtų mesti iš galvos rūpesčius, ambicijas ir tiesiog pasidžiaugti gamta, kasdienybės smulkmenomis. Tik nereikia kažko norėti per daug ir per greitai.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis