Ketvirtadienio horoskopas: Avinus domins gyvenimo prasmė, Vandeniams nutiks kažkas jaudinamo

Balandžio 29-oji – Tarptautinė šokio diena. Tarptautinė cheminio karo aukų atminimo diena

Tarptautinė šokio diena švenčiama nuo 1982 metų UNESCO sprendimu. Ji sutapatinta su prancūzų baletmeisterio Žano Žoržo Noverio gimtadieniu. Ž. Ž. Noveris (1727-1810 m.) buvo žymus choreografinio meno reformatorius ir teoretikas, „šiuolaikinio baleto tėvas.“


2005 m. lapkričio 11 d. vykusioje konferencijoje balandžio 29-oji buvo paskelbta Tarptautine cheminio karo aukų atminimo diena. Ši diena pasirinkta neatsitiktinai – 1997 m. balandžio 29 d. įsigaliojo Cheminių ginklų draudimo konvencija. Ši diena skirta atkreipti dėmesį į cheminių ginklų grėsmę, skatinti taiką ir saugumą.


Balandžio dvidešimt devintoji, ketvirtadienis – 119-oji metų diena (ketvirtoji 17-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 246 dienos.


Savo vardadienius šiandien švenčia Algirdas, Augustinas, Geidutė, Geidutis, Geidvilas, Geidvilė, Indraja, Indrajas, Indrė, Padravas, Rita;

rytoj: Marijonas, Skaudmina, Skaudminas, Skaudminė, Skaudvilas, Skaudvilė, Sofija, Vaišmantas, Vaišmantė, Virbutas;

poryt: Gražina, Vidmantas, Vidmantė, Zigmantas, Zigmas, Žilvinas, Žilvinė, Žygimantas.


*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 05.47, leidžiasi 20.46. Dienos ilgumas – 14.59.

Šiandien – ketvirtoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Jaučio ženkle.


*************

Protingos mintys:

„Šokis yra eilėraštis, kurio kiekvienas judesys yra žodis“ (Mata Hari).


**************

Astrologinė prognozė balandžio 29-ajai, ketvirtadieniui


AVINAS. Būsite linkę filosofuoti apie gyvenimo prasmę, politikuoti, postringauti apie vertybinius, dvasinius dalykus ir pan. Galimas netikėtas komercinis, verslo pasiūlymas, kurį vertėtų apsvarstyti.


JAUTIS. Šiandien ypač jaudins finansinės problemos. Galbūt prispaus kreditoriai arba kažkuo teks dalintis su kitais. Kita vertus, jums gali pavykti atgauti skolą ar naudingai pasiskolinti.


DVYNIAI. Tikriausiai jaučiate, kad jau pakvimpa rimtesniu darbu, rūpesčiais. Galimi dalykiniai susitikimai, derybos. Meilės reikalai nepateisins vilčių, jeigu iniciatyvos ir dėmesio laukiate tik iš kitos pusės, o patys elgiatės visiškai pasyviai.


VĖŽYS. Palankus metas įprastam dalykiniam bruzdesiui, o labiausiai – tiesiog ramiam ir kruopščiam darbui. Galima pasirūpinti ir kitkuo – pasipuošti, pagerinti savo įvaizdį ir išvaizdą.


LIŪTAS. Džiaugsmo suteiks malonus flirtas arba gera žinia. Daug širdies šilumos parodysite vaikams, mylimiesiems. Tik neikite ten, kur tyko pagunda išleisti daug pinigų.


MERGELĖ. Šiandien tiktų atsidėti namų reikalams. Regis, jums reikia šiokio tokio atokvėpio nuo svetimų problemų ir darbo kitų labui. Negailėkite komplimentų ir švelnių žodžių artimiesiems.


SVARSTYKLĖS. Nepraleiskite progos ko nors naujo išmokti, sužinoti. Rūpestingai planuokite savo išlaidas ir pajamas. Pirmenybę teikite mokėjimams, kurių negalima išvengti bei pirkiniams, be kurių negalite apsieiti.


SKORPIONAS. Šiandien toliau spręsite aktualias problemas. Galite sulaukti pasiūlymų, vertingos informacijos, todėl neatsisakykite pabendrauti net su tais, kurie jums nelabai patinka. Tai gali duoti apčiuopiamos naudos.


ŠAULYS. Gana palanku tvarkyti turtinius, reklamos, komercinius reikalus, bandyti įsidarbinti ir pan. Galbūt sulauksite netikėto pasiūlymo bendradarbiaut. Galbūt nuspręsite kažkur investuoti ar padėti artimam žmogui.


OŽIARAGIS. Šiandieną jums naudingiau ne patiems reikšti savo mintis, norus, bet stebėti, žiūrėti, ką daro, sako, veikia kiti. Neblogas metas slaptam meilės pasimatymui, meninei kūrybai, meditavimui.


VANDENIS. Iš būrio draugų vertėtų gerai atsirinkti, su kuo jums pakeliui. Kitų parama bus labai svarbi, siekiant įgyvendinti tikslus. Gali būti, kad įvyks kažkas jaudinamo ir neįprasto.


ŽUVYS. Tikriausiai ieškosite naujų kūrybos ir darbo formų, metodų, bendrausite su specialistais, galinčiais pakonsultuoti. Jeigu susidursite su kliūtimis, nenuleiskite rankų – sunkumus įmanoma įveikti, tereikia valios bei pasitikėjimo savimi.


Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis