„Idun Minerals“ kosmetiką išbandžiusios „Moters“ skaitytojos: „Kosmetika, puikiai užmaskuojanti nuovargio žymes

Papilkėjusi, švytėjimą praradusi oda ir pajuodę paakiai - dažnos moters palydovai... Visa laimė, kad kokybiškos kosmetikos pagalba mes galime paslėpti intensyvaus gyvenimo sąlygotas nuovargio žymes.

Kokybe ir natūralumu išskiriančios švedų dekoratyvinės mineralinės kosmetikos „Idun Minerals“ gaminiai yra sudaryti iš 100% išvalytų mineralų. Kosmetikos priemonių sudėtyje nėra talko, silikono, kvapiųjų medžiagų ar parabenų. Tai natūrali, kokybiška ir puikiai odą maskuojanti kosmetika, kuri taip pat tinkama turinčioms probleminę, į bėrimus, raudonį ar pilkumą linkusią odą.


„Moters“ „Facebook“ paskyroje paskelbėme konkursą, kuriame kvietėme dalyvauti moteris, susiduriančias su papilkėjusios odos problema. Laimėtojų paprašėme įvertinti „Idun Minerals“ kosmetiką bei atsiųsti nuotraukas, kurios vizualiai parodo, kaip pasikeičia veidas ir jo odos būklė po kosmetikos panaudojimo. Laimėtojas pasiekė šios  „Idun Minerals“ priemonės: „Idun Minerals“ paakių maskuojamoji priemonė, skaistalai „Akerbar“, kompaktinė pudra suteikianti švytėjimo „ „Norrsken Freja“, švytėjimo suteikianti pudra „Tilda“, lūpų dažai „Frida“ bei blakstienų tušas „Eir“. Rinkinio vertė - apie 180 Eur.



„Idun Minerals“ gaminiai
„Idun Minerals“ gaminiai
Organizatorių archyvas



Pirmoji išbandžiusi „Idun Minerals“ kosmetiką buvo Asta (moters pavardė redakcijai žinoma). Moteris skundėsi ne tik odos papilkėjimu, bet ir odos raudoniu, smulkiais bėrimais bei išryškėjusiomis pigmentinėmis dėmėmis. Pati opiausia moters veido vieta - skruostai. Būtent jų nuotrauką Asta pateikė norėdama pademonstruoti, kaip pasikeitė veido oda po „Idun Minerals“ kosmetikos panaudojimo.


„Man patiko tai, jog kosmetika puikiai užmaskavo problemines vietas. Esu natūralumo šalininkė - man nepatinka „kaukės efektas“ ant veido, todėl labai patiko tai, kad kosmetika lengvai dengiasi. Taip pat man paliko įspūdį tai, jog ji yra pagaminta iš natūralių medžiagų“, - teigia Asta. Astos teigimu, labiausiai moteriai patiko „Idun Minerals“ paakių maskuojamoji priemonė ir skaistalai „Akerbar“, kurie suteikė odai įdegusios odos efektą. Tiesa, moteris kiek nusivylė lūpų dažais „Frida“, kurie moteriai netiko dėl savo atspalvio. „Kitas „Idun Minerals“ priemones vertinu tik teigiamai - labai patiko tankinantis blakstienų tušas, kuris pailgino mano trumputes blakstienas!“, - sako moteris.


Astos vertinimas: 9 iš 10!


Astos oda prieš ir po „Idun Minerals“ kosmetikos panaudojimo
Astos oda prieš ir po „Idun Minerals“ kosmetikos panaudojimo
Asm. albumo nuotr.


Antroji konkurso nugalėtoja Indrė (moters pavardė redakcijai žinoma) teigia, jog džiaugiasi gavusi progą išbandyti puikią kosmetiką, kurios naudojimo rezultatas džiugina jos širdį. Indrė nėra ryškaus makiažo gerbėja, moteris vertina subtilumą bei kuklumą. Būtent natūralus įvaizdis, kurį suteikia „Idun Minerals“ kosmetika, Indrei paliko didžiausią įspūdį. „Ši kosmetika puikiai užmaskuoja nedidelius odos trūkumus bei „atima“ kelis metus. Man asmeniškai didžiausias atradimas - nepretenzingi lūpų dažai, kurie nėra pernelyg ryškūs“ , - savo potyrius naudojant „Idun Minerals“ kosmetiką pasakoja Indrė.


Šis kosmetikos komplektas, anot Indrės, yra tinkamas toms moterims, kurios nori paslėpti nedidelius odos trūkumus ir paryškinti privalumus, bet aplinkinius palikti su mintimi: „Ar ji taip gerai atrodo natūraliai, ar vis tik naudoja kosmetiką?“.


Indrės vertinimas: 10 iš 10!


Indrė prieš ir po „Idun Minerals“ kosmetikos panaudojimo
Indrė prieš ir po „Idun Minerals“ kosmetikos panaudojimo
Asm. albumas


Trečioji konkurso nugalėtoja Justyna (moters pavardė redakcijai žinoma) nesiskundžia didelėmis odos problemomis. Ją, kaip ir daugelį kitų moterų, labiausiai vargina odos papilkėjimas bei raudonis skruostų srityje. Justyna, gavusi rinkinį, negalėjo iškentėti ir jau tą patį vakarą išbandė laimėtą kosmetiką.


„Ji tiesiog nuostabi! Labiausiai man patiko šios kosmetikos lengva tekstūra - biri pudra bei paakių maskuoklis puikiai dengiasi ir paslepia problemines veido vietas“, - pasakoja Justyna. Moteris liko patenkinta visomis be išimties priemonėmis. Jai puikiai tiko ir švytėjimą veidui suteikianti priemonė - kompaktinė pudra „Norrsken Freja“. Anot moters, panaudojusi šią priemonę, ji jautėsi tarsi vėl suspindusi iš naujo. Puikiai prie moters šviesios odos kompleksijos bei šviesių plaukų tiko ir lūpų dažai „Frida“, kurie suteikė lūpoms ryškumo bei žvilgsesio.


Justynos vertinimas: 10 iš 10!


Justyna prieš ir po „Idun Minerals“ kosmetikos panaudojimo
Justyna prieš ir po „Idun Minerals“ kosmetikos panaudojimo
Asm. albumas


Užsakymo nr.: PT_67616

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis