Šios dienos stilingiausieji (Megan Fox, Blanca Blanco ir kt.)

Kas šiandien papuolė į paparacių objektyvą, kas išsiskyrė savo stiliumi?

Megan Fox po susitikimo Los Andžele


Garsi aktorė pastebėta keliaujanti iš susitikimo su mylimuoju Machine Gun Kelly. M. Fox atrodė elegantiškai pasirinkusi pilnai juodą ansamblį: švarką iš „Dion​ Lee“, „Aritzia“ odines kelnes ir „Schutz“ aukštakulnius.


Megan Fox – amerikiečių aktorė bei modelis. Aktorės karjerą pradėjo 2001 m., atlikdama keletą nedidelių vaidmenų televizijoje ir kino filmuose. 2004 m. ji debiutavo paauglių komedijoje „Confessions of a Teenage Drama Queen“. M. Fox yra buvusi ant tokių žurnalų viršelių, kaip „Maxim“, „Rolling Stone“ ir „FHM“.


Megan Fox
Megan Fox
Vida Press


Bella Hadid pakeliui į oro uostą Niujorke


Isabella Khair Hadid (24 m.) – garsiosios Gigi Hadid sesuo, amerikiečių modelis. 2016 m. „Models.com“ ją išrinko „Metų modeliu“.


Bella Hadid
Bella Hadid
Vida Press


Georgina Burke vedžiojo šunį Niujorke


Georgina Burke - garsus „plius“ dydžio modelis iš Australijos.


Georgina Burke
Georgina Burke
Vida Press


Olivia Munn Beverli Hilse


Lisa Olivia Munn (40 m.) yra amerikiečių aktorė ir buvusi televizijos laidų vedėja. Gimusi Oklahomoje, paauglystėje gyveno Jutoje, o vėliau - Tokijuje, kur patėvis buvo dislokuotas atlikti tarnybos Jungtinių Valstijų oro pajėgose. Šiandien ji buvo pastebėta išeinanti iš privataus sporto klubo, iš kurio patraukė tiesiai į grožio saloną. 


Olivia Munn
Olivia Munn
Vida Press / RF / Coleman-Rayner


Blanca Blanco išėjo pasivaikščioti Malibu


Blanca Blanco (40 m.) - JAV aktorė. Ji užaugo Kalifornijoje su dar dviem seserimis ir dviem broliais. Tėvai - imigrantai iš Meksikos, dirbę keliomis pamainomis, kad galėtų savo vaikams suteikti geriausias sąlygas. Kai Blanca buvo devynerių, šeima persikraustė gyventi į Vašingtoną, kur mergaitė pradėjo lankyti aktorinius būrelius ir kurtis pagrindą ateities karjerai. Didžiuosiuose ekranuose Blanca Blanco debiutavo 2008 m., kino juostoje „Dark Reel“. Vėliau vaidino tokiuose filmuose, kaip „Bullet“, „Mission Possible“, „Fake News“ ir kt.


Blanca Blanco
Blanca Blanco
Vida Press / RC / BACKGRID


Myleene Klass pakeliui į „Global Radio“


Myleene Angela Klass (42 m.) yra anglų dainininkė, laidų vedėja, muzikantė, modelis ir verslininkė. Ji buvo pop grupės „Hear'Say“ narė, o vėliau, 2003 ir 2007 m., išleido du solinius klasikinio krosoverio albumus.


Myleene Klass
Myleene Klass
Vida Press/ Timmie / BACKGRID nuotr.


Ashley Roberts išeina iš „Global Radio“


Ashley Maria Roberts (39 m.) – Jungtinių Amerikos Valstijų dainininkė, šokėja, modelis ir aktorė, geriausiai žinoma kaip buvusi sėkmingos Pop/R&B grupės „Pussycat Dolls“ narė.


Ashley Roberts
Ashley Roberts
Vida Press/ Timmie / BACKGRID nuotr.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis