Monika Liu: „Gailiuosi, kad anksčiau nesikreipiau į kosmetologę“

Iš prigimties gera oda galinti pasigirti atlikėja Monika Liu visgi pripažįsta, kad galėjo ir anksčiau kreiptis į kosmetologę bei naudoti profesionalią kosmetiką – būtent tai ji padarytų dėl savo odos, jei laiką atsuktų bent penkiais metais.

„Buvo laikas, kai daug skraidžiau, gyvenimas buvo aktyvus su neaiškiu režimu ir bemiegėmis naktimis studioje ar koncertuojant. Prisipažinsiu, oda rūpinausi mažai. Nusipirkdavau lakštinę kaukę oro uoste, po skrydžio ją užsidėdavau ir viskas. Kai suėjo trisdešimt, pastebėjau, kad oda tapo jautresnė, taigi kreipiausi į kosmetologę Ritą Balčiūnienę ir nuo tada darau viską, ką ji man paliepia!“, – sako Monika.


Atlikėja įsitikinusi, kad labai svarbu atrasti tinkamą odos specialistą, nuosekliai pas jį lankytis ir naudoti pagal odos būklę ir sezoną parinktą kosmetiką. „Iš pradžių nesupratau, kas atsitiko odai, bet apsilankius pas kosmetologę sužinojau, kad ji labai išsausėjusi. Ir kosmetikoje man per daug pasirinkimų, todėl naudoju tai, ką parenka Rita, atsižvelgdama į odos būklę, sezoną. Šiuo metu naudoju ir neįsivaizduoju grožio rutinos be profesionalios „Fillmed Skin Perfusion“ kosmetikos“, – sako atlikėja ir įvardija priemones, kurios jai ypač padėjo išspręsti odos problemas: „Viena neseniausiai atrastų priemonių, kuri nustebino – švelniai odą šveičiantis ir valantis poras gliukonolaktono tirpalas „Perfecting Solution“ – po jo oda iš tiesų jaučiasi švari ir gaivi, labai padeda, jei būna spuogelių. Nuo odos sausumo labai pagelbėjo Ritos pasiūlyta smūginės terapijos priemonė „Hydra Booster“, kuri padėjo greitai ir efektyviai atstatyti drėgmę”, – pasakojo atlikėja. 


„Prieš filmavimus stengiuosi apsilankyti pas kosmetologę krioterapijai su šalčiu ir šviesa. Tai – mano viena mėgstamiausių procedūrų, vadinama „nuotakų“ procedūra. Dar, žinoma, labai svarbu gerai išsimiegoti ir prieš miegą vengti tokių filmų, kurie verčia ašaroti, nes po jų ryte atsimerkti neišeina! Pastebėjau, kad ir emocinė, psichologinė būsena daro įtaką išvaizdai, todėl svarbu nepamiršti, kad išorė sąveikauja su vidumi, ir dėmesio reikia skirti tiek tam, tiek tam“, – įsitikinusi Monika.


Užsakymo nr.: PT_65907

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis