Šventiniai grožio rinkiniai moterims Kalėdų proga

Nenumaldomai artėjant Kalėdoms – pats laikas pasirūpinti dovanomis, kuriomis pradžiuginsite savo artimuosius.

Norint išvengti streso dėl nenupirktų kalėdinių dovanų, geriausia viskuo pasirūpinti iš anksto. Neskubėdami apgalvokite, kas jūsų artimajam būtų tikrai naudinga ir suteiktų laimės. Dovanų idėjų dabar apstu kone kiekvienoje parduotuvėje ir internetinėje svetainėje, tačiau, ne paslaptis, jog moterį visada lengviausia nustebinti ir pradžiuginti dovanojant jai grožio priežiūros priemones. Šį sezoną kosmetikos ir parfumerijos tinklas „Douglas“ parengė šventinių, kiekvienos moters širdį pavergsiančių, grožio priemonių rinkinių idėjų. Jums tereikia išsirinkti labiausiai patikusį ir dovanos rinkimo vargai bus užmiršti.


„COLLISTAR“ akių makiažo rinkinys su kosmetine



Gamintojo nuotr.


Rinkinį sudaro: „Mascara Volume Unico Black“ blakstienų tušas, „Professional Kajal Pencil“ akių pieštukas ir nuostabioji „THE BRIDGEkosmetinė. Rinkinyje esantis tušas yra kreminės konsistencijos, kuri leidžia lengviau suformuoti norimą blakstienų užrietimą bei storį. Unikali naujo šepetėlio technologija padeda tolygiau paskirstyti tušą. Ši priemonė puikiai atrodys panaudojus kartu su juodos spalvos akių pieštuku, kuriuo galite pasidaryti ryškų ir ilgai išliekantį akių pravedimą. Šią priemonę galite naudoti ir kaip akių šešėlius.

Rinkinio kaina: 34,95€


„LANCOME“ kosmetikos priemonių rinkinys


Gamintojo nuotr.


Priemonių rinkinį sudaro trys svarbiausi makiažo komponentai: apimties suteikiantis „Hypnose Mascara“ blakstienų tušas, kreminis ir vašku papildytas „Mini Le Crayon Khol“ mini akių pieštukas bei „Mini L'Absolu Rouge Lipstick“ ryškiai raudoni lūpų dažai – drąsiausiems, jausmingiausiems gyvenimo momentams.

Rinkinio kaina: 33,95€


„ANASTASIA BEVERLY HILLS“ antakių priežiūros priemonių rinkinys


Gamintojo nuotr.


Tai – riboto leidimo „ANASTASIA BEVERLY HILLS“ antakių priežiūros priemonių rinkinys, kuriame rasite antakių pieštuką ir gelį. Pieštukas pasižymi puikia vaško ir dažų mišinio sudėtimi, kuri padės suformuoti ir nudažyti antakius taip, kad jie atrodytų visiškai natūralūs. Rinkinyje taip pat esantis bespalvis antakių gelis padės sušukuoti plaukelius norima kryptimi ir užfiksuoti galutinį rezultatą.

Rinkinio kaina: 36,95€


„COLLISTAR“ veido kremų rinkinys su kosmetine



Gamintojo nuotr.


Šį nuostabų veido kremų rinkinį sudaro: „Pure Actives Hyaluronic Acid Aquagel veido kremas su hialurono rūgštimi, „Pure Actives Eye Contour Cream“ paakių kremas ir „THE BRIDGE“ raudona kosmetinė. Veido kremas padės palaikyti drėgmę šalčiausiomis metų dienomis visų tipų odai, o paakių kremas užkirs kelią patamsėjusių ratilų po akimis atsiradimui.

Rinkinio kaina: 54,95€


„BENEFIT“ kosmetikos priemonių rinkinys



Gamintojo nuotr.


Šioje nuotaikingoje pakuotėje rasite „BAD gal BANG!“ blakstienų tušą, „POREfessional“ makiažo bazę, „Hoola“ bronzinančią pudrą bei My Brow Pencil“ antakių pieštuką. Rinkinys sudarytas iš perkamiausių „BENEFIT“  kosmetikos priemonių, tad jį įsigiję galėsite džiaugtis tankiausiomis blakstienomis, nepriekaištingai suformuotais antakiais ir švytinčia, glotnia veido oda.

Rinkinio kaina: 56,95€


„ORIGINS“ veido priežiūros priemonių rinkinys



Gamintojo nuotr.


Visas geriausias ir perkamiausias „ORIGINS“ veido priežiūros priemones galite rasite šiame rinkinyje. Jį sudaro svarbiausi veido priežiūros produktai: veido prausiklis, drėkinamasis veido kremas, paakių kremas, raminamasis losjonas, veido žėlė nuo spuogų, drėkinamoji naktinė ir valomoji veido kaukės. Norinčioms turėti spindinčią ir gaivią odą net ir žvarbiausiomis žiemos dienomis – šis rinkinys bus tinkamiausia kalėdinė dovana.

Rinkinio kaina: 61,95€


„SENSAI“ veido priežiūros priemonių rinkinys



Gamintojo nuotr.


Rinkinį sudaro: veido odą puoselėjantis kremas Cellular Performance Cream“ , drėkinamasis losjonas „Cellular Performance Lotion II Moist“ bei paakių kremas „Cellular Performance Eye Contour Cream“. Tai – ypatingai efektyvių veido priemonių rinkinys, tinkantis visų tipų odai. Rinkinyje esančios priemonės padeda sudrėkinti ir pamaitinti veido odą ir neleidžia jai senti. Produktai atkuria odos stangrumą, skaistumą ir sumažina paakių ratilus bei veido raukšleles. Puiki dovana toms, kurios trokšta išlaikyti stangrią ir spindinčią odą.

Rinkinio kaina: 139€


„MAC“ lūpdažių rinkinys



Gamintojo nuotr.


Tai riboto leidimo šventinis lūpų dažų rinkinys, kurį sudaro trys populiariausi atspalviai įvairiausioms metų progoms: „TwigCockney ir „DubonnetDovana toms, kurios nori šventes pasitikti ryškiai.

Rinkinio kaina: 38,95€


„ORIGINS“ veido kaukių komplektas



Gamintojo nuotr.


Tobulą veido kaukių duetą sudaro drėkinamoji naktinė ir poras valanti veido kaukės. Naktinė veido kaukė drėkins jūsų odą net iki 72 valandų! Ši priemonė pamaitina odą ir prisotina ją drėgme, kuri žiema yra ypatingai reikalinga. Poras valanti kaukė padės atsikratyti užsikimšusių porų ir nešvarumų. Dėl sudėtyje esančios suaktyvintos anglies, kaukė veiks kaip magnetas, ištraukdamas porose esančius nešvarumus.

Rinkinio kaina: 17,49€


„LANCOME“ grožio dėžutė



Gamintojo nuotr.


Tai – ypatingas ir šventiškas kosmetikos priemonių rinkinys, skirtas nustebinti savo artimą draugę, mamą ar mylimąją. Stebuklingoje dėžutėje galima rasti visko, ko tik gali prireikti moteriškos lyties atstovei. Ji susideda iš aukščiausios kokybės veido priežiūros priemonių: serumo, valiklio, kremo bei toniko. Jus taip pat nustebins makiažo priemonių gausa, nes dėžutėje rasite: akių pieštuką, šešėlių paletę, blakstienų tušą ir dviejų skirtingų atspalvių lūpų dažus. Galiausiai, joje taip pat bus kvepalų miniatiūra ir grožio priemonių kosmetinė. Argi tai ne nuostabi dovana?

Rinkinio kaina: 119€



„Douglas“ advento kalendorius



Gamintojo nuotr.


Šis advento kalendorius privers ypatingai džiaugtis kiekviena Šv. Kalėdų laukimo diena. Už 24-ių magiškų durelių rasite kokybiškas "Douglas" prekinio ženklo priemones bei aksesuarus skirtus odos, plaukų ir nagų puoselėjimui. Nuo veido kremų ir plaukų kaukių, iki makiažo šepetėlų ir žvakių – viskas ko gali prireikti, norit tinkamai pasiruošti šventėms.

Rinkinio kaina: 29,95€


„BENEFIT“ grožio rinkinys


Gamintojo nuotr.


Spalvingą „BENEFIT“ grožio rinkinį sudaro trys nuostabios makiažo priemonės: „Mini Gimme Brow“ antakių želė, „Mini The POREfessional Face Primer makiažo bazė bei „Mini Roller Lash Curling Mascara“ riečiantis blakstienų tušas. Šiame išskirtiniame rinkinyje yra viskas, ko gali prireikti užsiėmusiai merginai. Priemonės puikiai sutilps net ir pačioje mažiausioje rankinėje, tad per vakarėlius ar susitikimus atrodysite nepriekaištingai.

Rinkinio kaina: 23,95€


„LANCOME“ blakstienų tušų rinkinys



Gamintojo nuotr.


Šventinį rinkinį sudaro net 4 skirtingai tušai: 2 iš jų suteikiantys apimties, o kiti – tankumo. Šie tušai gali puikuotis savo ištobulintomis formulėmis, kurios padės suformuoti tokias blakstienas, apie kokias visada svajojote. Būkite tikra – išbandžiusi šiuos tušus, Jūs neabejotinai atrasite savo favoritą.

Rinkinio kaina: 33,95€


„ESTÉE LAUDER“ lūpų dažų rinkinys



Gamintojo nuotr.


Rinkinys skirtas drąsioms ir svajojančioms apie putlias lūpas moterims. Jį sudaro trys pagrindinės priemonės: švelnūs ir kreminės tekstūros raudoni lūpų dažai, skysti lūpų dažai, suteikiantys spindesio ir ilgalaikis pieštukas lūpoms. Norint išgauti maksimalų variantą, neabejotinai reikia panaudoti visą šį tobulą trio. Rezultatu liksite nustebę!

Rinkinio kaina: 34,95€


„CLINIQUE“ kosmetikos priemonių rinkinys akims



Gamintojo nuotr.


Rinkinį sudaro trys nuostabios priemonės akims, kurios padės jas dar labiau išryškinti ir pabrėžti. Tai yra ilgai išliekantis blakstienų tušas „Lash Power Mascara“, drėkinamasis gelis paakiams, tinkantis visų tipų odai „Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate“ bei „Quickliner for Eyes Intense“ akių pieštukas.

Rinkinio kaina: 30,95€


„Douglas“ namų SPA rinkinys



Gamintojo nuotr.


Rinkinį sudaro 3 "Mystery Of Hammam Comforting" serijos produktai: dušo putos, kūno šveitiklis ir kūno losjonas. Švelnios arganų aliejaus ir rožių natos primins Maroką. Natūralios medžiagos ir eteriniai aliejai padės patirti rytietiškus ritualus ir atsipalaiduoti net namų sąlygomis.

Rinkinio kaina: 29,95€


„YVES SAINT LAURENT“ akių makiažo rinkinys



Gamintojo nuotr.


Nuostabiame, tobulų akių įvaizdžiui sukurti skirtame rinkinyje, rasite tris svarbiausias priemones akims: „Volume Effet Faux Cils The Curler Mascara“ blakstienų tušą, „Mini Dessin De Regard Eye Pencil“ mini akių pieštuką bei „Biphase Make Up Remover“ makiažo valiklį. Riečiamasis blakstienų tušas leis pagaliau atsisveikinti su blakstienų rietikliu, nes blakstienos bus nepriekaištingai užriestos tušo pagalba. Jis taip pat sukurs tankumo ilgalaikį efektą.

Rinkinio kaina: 35,95€


„CLINIQUE“ kosmetikos rinkinys



Gamintojo nuotr.


Šis rinkinys ypatingai nustebintų makiažo priemonių gerbėjas. Jame galima atrasti visas svarbiausias kosmetikos priemones: populiariausias „CLINIQUE“ tušas, kurio formulė akimirksniu suteikia blakstienoms apimties, dviejų spalvų prabangūs lūpų dažai, limituoto leidimo akių šešėlių paletė, skaistalai, paakių kremas ir akių pieštukas. Visi šie produktai bus sutalpinti nuostabioje kosmetinėje.

Rinkinio kaina: 67,95€


„BENEFIT“ rinkinys veidui



Gamintojo nuotr.


Rinkinyje rasite: „Total Moisture Facial Cream“ drėkinamąjį koncentruotą veido kremą, „Browvo“ kondicionuojamą bazę su maitinamosiomis medžiagomis išraiškingiems antakiams, „POREfessional“ drėkinamąją ir poras maskuojančią makiažo bazę ir „It’s Potent“ skaistinamąjį paakių kremą, skirtą paakių ratilams panaikinti. Tai – nuostabi dovana moterims, kurios ypatingą dėmesį skiria veido odai.

Rinkinio kaina: 49,95€


„LANCOME“ veido priežiūros rinkinys



Gamintojo nuotr.


Tai – aukštos kokybės, šventiškas veido priežiūros priemonių rinkinys. Jame rasite veido priežiūros priemones kasdieniam naudojimui. Rinkinį sudaro trys skirtingi kremai ir serumas. Dieninis, naktinis ir paakių kremai padės pastoviai palaikyti odos drėgmę, spindesį ir skaistumą, o naujos sudėties serumas skatins greitesnį odos atsigavimą ir kovos su senėjimo požymiais.

Rinkinio kaina: 67,95€


Švenčių proga nustebinkite savo artimuosius kokybiškais ir praktiškais grožio priemonių rinkiniais. Nelaukite paskutinės minutės ir pasirūpinkite dovanomis jau dabar. Šiemet dalintis džiaugsmu bei teikti laimę artimiesiems ypač svarbu. „Douglas“ sukurtų rinkinių asortimente tikrai rasite ypatingą dovaną, kuria galėsite nustebinti savo mylimuosius.

 

Visus šiuos rinkinius galite įsigyti „Douglas“ parduotuvėse arba internetu

www.douglas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis