Kas namus paverčia širdžiai miela vieta, į kurią visada norisi sugrįžti?

Namų jaukumo kūrimas prasideda nuo mažų, tačiau svarbių detalių. Tai minkštas pledas, tampantis vienu mieliausių svetainės akcentų; jauki miegamojo patalynė, vaza, kurioje kasdien žydi vasariškos gėlės.

Tikslingai apgalvoti maži elementai – tai, kas namus paverčia širdžiai miela vieta, į kurią visada norisi sugrįžti. Tuo įsitikinusi ir prekės ženklo „Fėjos namai“ komanda. Jie dirba išvien tam, kad kiekvienas savo namams galėtų suteikti nors šiek tiek magijos. O kur toji magija slypi – tuoj papasakosime.


Miegamasis – „fėjų“ mylimiausias kampelis


Mūsų poilsis priklauso ne tik čiužinio minkštumo. Įtakos poilsio kokybei turi ir pačios mažiausios, miegamajame nugulančios detalės. Būtent todėl „Fėjos namų“ komanda šiai prekių kategorijai skiria didžiausią dėmesį. Jaukiai poilsio zonai reikalinga ir komfortą užtikrinanti pagalvė, ir antklodė, nevalia pamiršti stilingo lovos užtiesalo, kuris miegamajam suteikia išskirtinumo. Ir nors ši namų zona – pati privačiausia, jaukumo čia norisi dar daugiau nei kitose namų zonose.


Tam, kad miegamasis taptų jaukiausia ramybės oaze, „fėjos“ siūlo daugiau dėmesio skirti čia vyraujančiai tekstilei – patalynės užvalkalams, paklodėms, pagalvėms ir pledams. Derinkite užvalkalų spalvas, neapkraukite miegamojo pernelyg didele raštų gausa. Ši zona skirta ne tik kūno, bet ir akių poilsiui, todėl geriausia rinktis pastelinius, raminančius atspalvius – žalią, mėlyną, pilką ar visada ir visur derančią baltą. Kilus sunkumams renkantis, galite atsižvelgti į miegamajame kabančių užuolaidų atspalvius.


Siekdami maksimalaus namų jaukumo ir komforto, „Fėjų namai“ orientuojasi ne tik vyraujančias interjero tendencijas, bet ir į produktų kokybę. Reguliariai atnaujindami turimą tekstilės asortimentą, primena, kad dairytis reikia ne tik gražių spalvų ar raštų, bet ir lengvai prižiūrimų bei aukštos kokybės audinių. Jei rinksitės atsižvelgdami ir į audinių savybes, pasirinkta tekstilė atliks savo funkciją, o laikantis priežiūros rekomendacijų, bus mylima metų metus.


Svetainės magija slypi detalėse


Jei miegamasis – poilsio zona, svetainėje dažniausiai leidžiame laisvalaikį. Čia žaidžiame, skaitome, bendraujame, tad spalvų ir raštų gama šioje erdvėje gali būti daug platesnė. Vienas iš labiausiai mėgstamų bei vertinamų svetainės akcentų – spalvingi pledai bei kilimai. Nerti ar natūralaus kailio, šie svetainei suteikia ne tik daugiau jaukumo, bet taip pat ir žaismingumo. Jie puikiai tinka norint atnaujinti pabodusį patalpos interjerą ir įnešti čia daugiau spalvų.


Kurti magiją svetainėje taip pat padeda namų dekoro akcentai – įdomios formos ar spalvos vazos, šviestuvai. Atmosferos paįvairinimui puikiai suveikia namų kvapai. „Fėjos namai“ žino, kad namuose – kiekviena detalė svarbi, o tinkamai pasirinkti aromatai juose kuria jaukumą ir gėrį. Būtent todėl tarp lentynose išdėlioto asortimento rasti galima ne tik vilnonių pledų ar kilimų, bet ir žibintų ar net difuzorių.


Svarbiausia misija – laimingas klientas


„Fėjos namai“ rūpinasi ne tik namų jaukumu, bet ir kiekvienu užsukusiu į elektroninę ar fizinę „fėjų“ parduotuvę. Prekės, kurios atsiranda parduotuvės lentynose, yra ypač atidžiai ir kruopščiai atrenkamos, o klientų atsiliepimai – geriausias būdas suprasti, kam skirti daugiau dėmesio. Taip prekės ženklas pradėjo teikti ir patalynės siuvimo paslaugas, pritaikytas individualiems klientų poreikiams. Geriausias būdas suprasti, kad einama teisinga linkme – tai laimingas klientas ir dar viena išpildyta svajonių namų vizija.


Šiandien „Fėjos namai“ veikia ne tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos šalyse, linkėdami, kad namuose vyrautų šiluma ir jaukumas. O jį sukurti, pasirodo, visai paprasta. Nes magija slypi detalėse. Kurkite savo namus tokius, kuriuos visuomet norėtųsi sugrįžti.

Užsakymo nr.: PT_64150

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis