Visų akys į... kojas, arba kodėl turėtum išbandyti ilgalaikį plaukelių šalinimą?

Ką tik atėjusi vasara mintis priverčia suktis ne tik apie artėjančias atostogas, bet ir apie nepageidaujamus plaukelius. Ypatingai kojų. Norint be jokio nerimo vilkėti gražiausias sukneles ir džiaugtis glotniomis kojomis, beveik kasdien tenka skirti laiko jų depiliacijai, tačiau šios dažnai vis tiek nebūna visiškai švelnios. Šią problemą grožio specialistai spręsti siūlo ne vienkartinio skutimosi peiliuko ar vaško juostelės, o lazerio pagalba. Kuo plaukų šalinimas lazeriu nurungia įprastas depiliacijos procedūras – nagrinėjame plačiau.

Sprendimas bijančioms skausmo, tačiau norinčioms ilgalaikių rezultatų


Vieni dažniausiai pasirenkamų įrankių kojų depiliacijai – vienkartinis skutimosi peiliukas arba depiliacinis kremas. Šios priemonės leidžia be didelio vargo, greitai ir tvarkingai pašalinti nepageidaujamus plaukelius. Vis dėlto, švelniomis kojomis džiaugtis pavyksta ne ilgai, po kelių dienų procedūrą tenka kartoti. Ilgesnius rezultatus garantuoja epiliatoriai bei vaško juostelės, išraunantys plaukelius su šaknimis, tačiau šie – menkas malonumas jautrioms skausmui. Ilgiau nei 4 savaites švelniomis išliekančios kojos be vienkartinių skutimosi peiliukų, vaško juostelių ir skausmo – daugeliui vis dar atrodo neįmanoma misija.


Lyginant su įprastomis depiliacijos procedūromis, plaukų šalinimas lazeriu nėra skausmingas. Dažniausiai juntamas silpnas dilgčiojimas, tačiau tai sukelia daug mažesnį diskomfortą nei nuo odos staigiai plėšiama vaško juostelė. Lazerinė depiliacija atliekama tik specializuotose klinikose, naudojantis naujausiomis technologijomis. Nors pačiai šios procedūros namų sąlygomis atlikti nepavyks, o norint pasiekti tikrai ilgalaikius rezultatus, teks paskirti šiek tiek daugiau laiko ir praeiti visą 4-6 procedūrų kursą, rezultatais džiaugtis galima daugiau nei metus. Tiesa, po šiek tiek daugiau nei metų, procedūrą gali tekti pakartoti, tačiau vizitų skaičius – minimalus, o ataugantys plaukeliai ploni ir vos matomi.


Įauginėjantys plaukeliai – praeitis


Dermatologai lazerinę depiliaciją siūlo rinktis visoms, kurias po įprastos kojų depiliacijos kankina ne tik įauginėjantys plaukeliai, bet ir iškylantys pūlinukai, sudirgusi oda. Ši problema dažniausiai vargina kojas skutančias vienkartiniais peiliukais arba vašku. Lazerio šviesa paverčiame energija, kuri be papildomo diskomforto ne išrauna plaukelius, o sunaikina plauko folikulą jo augimo fazėje. Ataugantys plaukeliai labiau primena pūkus, jie nebeduria ir yra vos įžiūrimi, todėl nebeįauga po oda, o ši išlieka švelni. Plaukų šalinimas lazeriu šiandien – saugus ir pakankamai paprastas būdas mėgautis švelniomis kojomis kasdien, neskiriant tam daug brangaus laiko. Tai dovana, kurią verta sau pasidovanoti.


Mažiau laiko praleisto vonioje – daugiau laiko malonioms veikloms


Vidutiniškai per savo gyvenimo moterys kojas skurta 7718 kartų. Vienoms tenka tai daryti kasdien, kitos tai kartoja kartą per savaitę. Ar pagalvoji, kaip dažnai tas laikas, kurį praleidi vonioje, bandydama pašalinti nepageidaujamus kojų plaukelius, galėtų būti skirtas kavos puodeliui, gerai knygai ar ilgesniam pokalbiui su drauge? Jei vis dar abejoju, kodėl vienkartinį skutimosi peiliuką turėtum iškeisti į lazerinę depiliaciją, pabandyk įsivaizduoti savo kasdienybę, kurioje visada turi papildomas 15 minučių sau. Plaukų šalinimas lazeriu – tai investicija ne tik į grožį bei ilgai švelniomis išliekančias kojas. Tai investicija į laiką, kurį gali skirti sau malonioms veikloms kada panorėjus ir dėl nieko nesijaudinti.


Užsakymo nr.: PT_63742

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis