Tai, ko niekada gyvenime neatleistų skirtingas Zodiako ženklas

Svarbu žinoti, jei nenorime kažko įskaudinti.

Avinas


Šio zodiako ženklo atstovai niekada neatleis, jeigu trukdysite jiems judėti į priekį. O kadangi „priekis“ Avinams gana plati sąvoka, geriau apskritai jiems nenurodinėti, kaip elgtis, nes vadovauti jie ir patys puikiai moka.


Jautis

O Jautis niekada neatleis, jeigu atimsite iš jo gerovę, kurią jis pats sau susikūrė. Kadangi jis ilgai ir atkakliai siekia rezultato, kurią savo gyvenimą dėliodamas plytą po plytos, tai ir gerovės daug. Kalba eina ne tik apie materialinę gerovę. Jei nuviliosite Jaučio meilę, atleidimo nesitikėkite.


Dvyniai


O Dvyniai neatleistų bet kokio apribojimo bendrauti. Jie negali pakęsti, kai juos pertraukia, tad jei taip elgsitės, greitai tapsite pikčiausiu šio zodiako ženklo priešu.


Vėžys


Vėžys niekada neatleis, jei neatsiklausę brausitės į jų vidinį pasaulį. Kai ateis laikas ir būsite pakankamai artimi, jis pats atsivers, tad nėra ko skubėti. O jei atsivers, būtinai dėmesingai išklausykite, antraip irgi tapsite priešu.


Liūtas


Liūtas nė už ką neatleis, jeigu juo nesižavėsite. Pripažinimas jiems svarbus lygiai kaip oras ir vanduo. Jie labai kenčia, jeigu yra kritikuojami, užtai tiesiog semiasi energijos, kai juos giria, jais žavisi, jiems ploja.


Mergelė


Šis zodiako ženklas negali atleisti netvarkos, ypač jei sujaukėte Mergelės būstą. Jos nepakenčia bet kokių netvarkos apraiškų. Beje, šansų į atleidimą bus mažai, jei įvesite tvarką Mergelei nežinomu būdu.


Svarstyklės


Svarstyklės mėgsta harmoniją ir tiesiog fiziškai nepakenčia visų, kurie nori ją sugriauti. Harmoniją jos gali įžvelgti bet kur, o ten, kur nepamatys, būtinai jos įneš. Jų vidinis pasaulis ramus, su pusiausvyra, tad jei nenorite sukelti audrą, cunamį ir žemės drebėjimą vienu metu, geriau negriaukite šio trapaus balanso.


Skorpionas


Šis zodiako ženklas niekada neatleis neištikimybės, visų jos apraiškų. Tai pasakytina ne tik apie meilės santykius, bet ir apie draugystę, darbą, šeimą ir t. t. Na o už ištikimybę Skorpionai atsilygina tuo pačiu. Tai toks zodiako ženklas, kuris su savais žmonėmis liks iki galo.


Šaulys


Šaulys niekada neatleis, jei sutrukdysite jam siekti užsibrėžto tikslo. O kadangi tikslus jis kelia pats, tad reikia būti budriems, kad neperbėgtumėte Šauliui kelio. Juk įžeisti Šaulį labai neišmintinga.


Ožiaragis


Šio ženklo atstovai gali atleisti viską, išskyrus panieką. Ožiaragiai gali atsistoti ant kojų po bet kokio kritimo, tuo pačiu pakelti ir visus savus žmones. Tačiau tam reikia, kad vertintų ir gerbtų.


Vandenis


Na o Vandenis niekada neatleistų bet kokio laisvės varžymo. Neik ten, nedaryk to, nebendrauk su tuo žmogumi... Spėkite, ką čia pat padarys Vandenis? Būtent tai, ko prašėte nedaryti. Plius padarys išvadą, kad su jumis geriau nebendrauti, nes bandote jį valdyti. Laimė, Vandeniai piktą greit pamiršta ir visiškai nemoka pykti.


Žuvys


O Žuvys labai įdomios – niekada neatleis, jeigu neleisite joms padėti jums. Tapus artimu Žuvims žmogumi, geriausia visada priimti jų pagalbą. Jos padeda absoliučiai nuoširdžiai, niekada nereikalauja atsilyginti. Štai tokios altruistės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis