Kalėdinių dovanų idėjų katalogas su ypatingomis žinutėmis

Kalėdos jau čia pat, todėl visur tvyrant karšto šokolado kvapui ir vis labiau spaudžiant šaltukui, „OFFICEDAY“ verslo dovanų skyriaus komanda paruošė ypatingą verslo ar asmeninėms dovanoms skirtą katalogą, kuriame apstu šildančių santykius, kūną ir širdis idėjų.

„OFFICEDAY“ jau daugiau nei 20 metų būdamas rinkos lyderiu biuro prekių bei paslaugų versle, glaudžiai bendrauja su klientais, stebi rinkoje vyraujančias tendencijas, pokyčius visame pasaulyje.



Rinkinys „Meduolių burbulas“
Rinkinys „Meduolių burbulas“
Organizatorių nuotr.



Viena svarbiausių tendencijų šiais metais lieka dovanos, kurios suartina, sukuria stebuklingą asmeniškumo jausmą, leidžia jaustis ypatingu. Rinka persotinta įvairių, daug kartų matytų suvenyrų ir standartinių kalėdinių dovanėlių, masiškai plūstančių į viso pasaulio parduotuves šiuo laikotarpiu. Kasdien matome, kad vienas svarbiausių kriterijų klientui yra gauti asmeninį dovanų idėjų pasiūlymą, suformuotą po detalaus pokalbio, įsigilinus į jo poreikius, lūkesčius, dovanos gavėjo ypatybes, biudžetą, norimą perduoti žinutę ir t. t.



Rinkinys „Griaunantiems mitus“
Rinkinys „Griaunantiems mitus“
Organizatorių nuotr.



Dovanos turi įvairius tikslus. Norite nustebinti užsienio partnerius ir reikalinga reprezentacinė dovana, tačiau medus nebeskamba originaliai? Tokiu atveju galime pasiūlyti gilių kavos, naujausio derliaus lietuviškų obuolių sūrio ir riešutainio su spanguolėmis rinkinį. O gal ieškote dovanos dėl „eco“ prekių iš proto einančiam kolegai? Ekologiško maisto rinkiniais taip pat pasirūpinta!



Ekologiško maisto rinkinys
Ekologiško maisto rinkinys
Organizatorių nuotr.



Na ir, žinoma, dovanų visada labiausiai laukiantiems vaikams su didžiausiu entuziazmu pasiūlysime žaidimų ar praktiškų kasdienių prekių, kurios skatins daugiau laiko praleisti kartu, užsiimti vaikų mėgstama veikla, pasirūpinti jų ugdymu, saugumu bei sveikata. Žinutė, kurią neša dovana – yra pati svarbiausia. Todėl visas šių metų kalėdinis katalogas yra apie dovanose užkoduotas žinutes.



Rinkinys „Auksinė dovana“
Rinkinys „Auksinė dovana“
Organizatorių nuotr.



Beveik kaskart, kai su klientu aptariamas jo būsimų verslo dovanų konceptas, išgirstame tuos pačius poreikius: dovana turi būti originali, perteikti žinutę, atrodyti lyg sukurta asmeniškai dovanos gavėjui. Todėl kalėdinių dovanų kataloge pateiktos idėjos yra tik dalis, užuomina į tai, ką galima pasiūlyti. Dovanos stiprina draugystę, verslo santykius, padeda pralaužti ledus, ar pasiekti geresnių rezultatų. O dovanos su ypatinga mintimi parodo, ką galvojate apie jos gavėją. „OFFICEDAY“ verslo dovanų skyriaus komanda ruošėsi visus metus, todėl kiekviena smulkmena apgalvota, išsirinkę bet ką iš siūlomų idėjų, neabejotinai padarysite įspūdį partneriams, klientams ir kolegoms!



Ekologiško maisto rinkinys
Ekologiško maisto rinkinys
Organizatorių nuotr.



Bendrai rinkoje pastebime, kad vyrauja šios kalėdinių dovanų mados tendencijos:


  • Ekologiški ar perdirbti produktai
  • Autentiškos, atspindinčios šalį arba įmonės veiklą, jos tradicijas, svarbias datas dovanos
  • Dovanos susijusios su naujausiomis technologijomis


Gurmanų maisto rinkinys
Gurmanų maisto rinkinys
Organizatorių nuotr.



Kalėdiniame specialiai tam sukurtame kataloge rasite užsienio partneriams skirti autentiškų Lietuvoje pagamintų daiktų ir skanumynų rinkinių, gurmaniškų bei ekologiškų maisto rinkinių, saldžių skanėstų, užkandžių, kurie suteiks energijos. Taip pat galite rinktis magija apipintus rinkinius iš „Mažasis princas“ kolekcijos, subtilius kompiuterių krepšius ar šiltus pledus, sumanias dovanas inovatyviems žmonėms.



Rinkinys „Linkėjimai iš Lietuvos“
Rinkinys „Linkėjimai iš Lietuvos“
Organizatorių nuotr.



Pastaraisiais metais savo partneriams dovanų ieškojimo procesą paverčiame lengva ir smagia veikla, jiems tereikia mums papasakoti, kam dovanos. Nuolat domimės verslo dovanomis, sekame naujausias tendencijas ir jau daugiau nei 20 metų kaupiame patirtį. Analizuojame klientų problemas ir pasitelkiame kūrybiškumą, o taip kyla originaliausios idėjos ir kliento lūkesčiai išpildomi geriausiai. Su kiekvienais metais pastebime augančius vartotojų poreikius, bei tendenciją – paskutinę akimirką griebti kas papuola. Todėl mūsų tikslas kuriant šį katalogą buvo išspręsti pagrindines visų Kalėdoms besiruošiančių problemas:


* Ką dovanoti? Ką pasakyti ir kokia mano žinutė?

* Kaip supakuoti? Kur supakuoti?

* Kaip pristatyti?



Rinkinys „Mažasis princas“
Rinkinys „Mažasis princas“
Organizatorių nuotr.



Jums reikia išsirinkti iš pateiktų idėjų ir visa kita padarysime už jus.

Pamirškite galvos skausmą rinkdami verslo dovanas savo klientams, kolegoms ar partneriams. Pasiruoškite šventėms su dovanomis, kurios įsimins ilgam, padės sustiprinti santykius. Susisiekite su mumis ir mes pasiūlysime jums unikalias idėjas verslo dovanoms.



Rinkinys „Pagaminta Lietuvoje“
Rinkinys „Pagaminta Lietuvoje“
Organizatorių nuotr.



https://www.officeday.lt/kalediniu-dovanu-idejos-2019-m.html

Užsakymo nr.: PT_59888

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis