Naujos kolekcijos tikslas – kurti meilės istorijas visame pasaulyje

Pristatoma „Giambattista Valli X H&M“ kolekcija.

Dizaineris Giambattista Valli įkūrė savo vardo ženklą 2005 m. Iš Romos į Paryžių gyventi persikėlęs dizaineris savo kūrybą šiuo metu vysto Prancūzijos sostinėje, kurioje 2011 m. pristatė ir pirmąją aukštosios mados kolekciją.



„Giambattista Valli X H&M“
„Giambattista Valli X H&M“
Gamintojo nuotr.



Giambattista Valli mados industrijai pristatė naują požiūrį į prabangą, taip pritraukdamas jaunesnės kartos moterų dėmesį visame pasaulyje.

 

H&M“ suteikė man puikią galimybę pristatyti savo stiliaus viziją ir požiūrį į grožį platesnei auditorijai. Mano tikslas – dalytis meile grožiui, tapti nuostabių kasdienybės akimirkų dalimi bei kurti meilės istorijas visame pasaulyje“, - teigia dizaineris Giambattista Valli.



„Giambattista Valli X H&M“
„Giambattista Valli X H&M“
Gamintojo nuotr.


 

Bendradarbiavimas su „H&M“ dizaineriui yra pirmasis tokio tipo projektas, kuris taip pat žymi ir pirmąjį dizainerio posūkį į vyriškų drabužių kūrimą.

 

„Bendradarbiaudami su Giambattista Valli jaučiamės pakylėti. Be abejonės, jis yra aukštosios mados meistras, kuriantis išskirtinius modelius. Nuostabu, kad galime artimiau supažindinti mūsų klientus su jo kūryba bei nekantraujame sužinoti, kaip jie reaguos į šią nuostabią kolekciją“, – teigia Ann-Sofie Johansson, „H&M“ kūrybos patarėja.

 



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis