Laisvalaikio įvaizdis – rinkitės tai, kas patogu ir leidžia jaustis savimi

Laisvalaikio apranga – puikus būdas išreikšti save. Įvaizdžių įvairovė priklauso nuo veiklos, kurią planuojate. Žemiški atspalviai, šiltos, minkštos faktūros ir laisvi siluetai tiks neįpareigojančiam savaitgaliui.

Viena pagrindinių laisvalaikio aprangos taisyklių – universali atskirų drabužių tarpusavio komplektacija. Taip, turėdama vos 10 skirtingų modelių galėsite susikurti aibę derinių skirtingiems gyvenimo atvejams. Vieningas koloritas – vienas svarbiausių principų, leisiantis lengvai derinti turimus drabužius tarpusavyje. Be to turėdami nustatytą spalvinę gamą lengviau įterpsite ir naujus sezono pirkinius.



„Pennyblack“, „Marc Cain“, „Michael Kors“
„Pennyblack“, „Marc Cain“, „Michael Kors“
A. Balvočiaus nuotr.



Šilta paletė


Šį rudenį atkreipkite dėmesį į šviesesnius rusvus, dramblio kaulo, garstyčių atspalvius. Šiltas koloritas puikiai derės su klasiniais odiniais aksesuarais. Rinkitės purius megztinius ir lengvus natūralios vilnos paltus. Šį sezoną vis dar aktualios plačiabrylės skrybėlės, sportinio ir klasikinio stiliaus dermė.



„Weekend Max Mara“, „Pennyblack“, „Marella“
„Weekend Max Mara“, „Pennyblack“, „Marella“
A. Balvočiaus nuotr.



Laisvas siluetas


Laisvi, kartais net kiek padidinti siluetai ne tik suteiks malonios šilumos, bet ir leis sluoksniuoti drabužius, tai išgaunant vis kitą jų derinį. Laisvalaikio apranga turi teikti maksimalų komfortą ir judesių laisvę, taip galėsite mėgautis laiku, kad ir kaip jį leistumėte.



„Karen Millen“, „Premium“
„Karen Millen“, „Premium“
A. Balvočiaus nuotr.



Stilingų drabužių bei aksesuarų ieškokite prekybos centre EUROPA, Konstitucijos pr. 7A, Vilniuje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis