Veiksmingiausios žymių moterų dietos, padėjusios numesti 5, 10, 20 kilogramų

Visos geriausios, veiksmingiausios įžymybių dietos – nuo Beyoncės veganiško iššūkio iki Kim Kardashian Atkinso dietos. Jos žymioms moterims padėjo numesti ne vieną nereikalingą kilogramą.

Ne viena mūsų nori atrodyti grakšti ir liekna, ypatingai vasarą. Ne išimtis ir žymios moterys, tik joms tai – ne užgaida, bet būtinybė. Holivudo aktorės, dainininkės bei kitos šou verslo atstovės priklauso industrijai, kurioje išorinis grožis ir puiki figūra yra ypatingai svarbūs faktoriai jų karjerose. Šioms moterims neretai prireikia veiksmingų dietų, galinčių padėti greitai ir efektyviai numesti nepageidaujamus kilogramus.


22 DIENŲ VEGANIŠKA DIETA


Dainininkė Beyonce bei jos vyras Jay Z veganiškos 22-ejų dienų dietos iššūkio ėmėsi dar 2013-aisiais. Nors pora nelaiko savęs veganais, jie maitinasi daugiausiai augaliniu maistu, o Beyonce griežtosios 22-ejų dienų dietos imasi tada, kai jai reikia numesti svorio. Tuomet dainininkė laikosi savo trenerio sukurto mitybos plano, kuris draudžia vartoti cukrų, miltus, pieną, mėsą, gliuteną, kiaušinius, sūrį, alkoholį, kavą ar sojos produktus. Pasak dainininkės, tokia dieta, kitaip nei kitos, ne tik padeda numesti svorio, bet ir neleidžia jam vėl ataugti grįžus prie įprastinės mitybos. Teorija paprasta: prireikia 21-os dienos, kad susiformuotų nauji mitybos įpročiai, o pasiekus 22-ą dieną jie įsitvirtina ilgam.


Beyonce
Beyonce
Vida Press


DUKANO DIETA


Kai ruošėsi sesers Kate Middleton vestuvėms, Pippa Middleton laikėsi Dukano dietos. Tai populiarus prancūziškas mitybos planas, kurį sukūrė gydytojas Pierras Dukanas. Laikantis Dukano dietos, rekomenduojama daugiausiai valgyti patiekalus, kuriuose daug proteino ir mažai angliavandenių. Pastarųjų yra atsisakoma beveik visiškai, o dietos pagrindą sudaro mėsa, paukštiena, žuvis, jūros gėrybės, pieno produktai. Ši dieta turi keturias fazes: per pirmąsias dvi yra metamas svoris, o trečioji ir ketvirtoji skirtos ilgalaikiam rezultatui sukurti. Manoma, kad baltymų dieta yra viena efektyviausiai padedančių mesti svorį, būtent todėl ji tokia populiari tarp įžymybių.


Pippa Middleton su vyru
Pippa Middleton su vyru
Vida Press


PALEO DIETA


Aktorė Jessica Biel už savo dailią figūrą dėkoja „pirmykščio žmogaus“ dietai. Moteris ne vienerius metus populiarina sveiką gyvenseną ir viešai pasisako už maistingą, namuose gamintą maistą. Ji ilgą laiką vadovausi Paleo dietos principais: vengia gliuteno, cukraus, pieno produktų, miltinių gaminių, perdirbų produktų, bulvių. Aktorė valgo daug žuvies, vaisių bei daržovių ir sveikus mitybos principus stengiasi taikyti ir savo šeimos mityboje.


Jessica Biel
Jessica Biel
Vida Press


KETOGENINĖ DIETA


Ketogeninė dieta pastaruoju metu išgyvena didelį populiarumą, ji jau tapo kultine tarpo įžymybių. Aktorė Alicia Vikander ketogeninės dietos pradėjo laikytis likus dvejiems mėnesiams iki juostos „Kapų plėšikė“ filmavimo pradžios. Pasak jos trenerio, pradžioje aktorei buvo sunku laikytis šios dietos, bet pamačiusi gerus rezultatus, ji pasitelkė valios jėgą ir jos nenutraukė. Jos mitybos planą sudarė daug žuvies, MCT aliejus, kokosų aliejus, avokadai ir nekrakmolingos daržovės. Ketogeninė dieta gan paprasta: 75% dietos turėtų sudaryti riebalai, 20% – proteinas ir tik 5% – angliavandeniai. Ši dieta labai efektyvi svorio metimui, bet sveikatos specialistai perspėja dėl galimų sveikatos sutrikimų ją taikant ilgą laiką.


Alicia Vikander
Alicia Vikander
Vida Press


ATKINSO DIETA


Po pirmagimės North gimimo Kim Kardashian nėštumo metu priaugtą svorį numetė rekordiškai greitai ir per vestuves su Kanye Westu atrodė dar lieknesnė, nei prieš pastodama. Per 11 mėnesių verslininkė bei realybės šou žvaigždė numetė 25 kilogramus. Ji tai įvardijo kaip „didžiausią gyvenimo iššūkį.“ Moters dietą sudarė daug proteino turintys produktai, sveiki riebalai (avokadas, riešutai), kiaušiniai, švieži vaisiai ir daržovės, sūris. Ji iš raciono visiškai panaikino angliavandenius. Ši dieta žyųmius žmones vilioja ne tik dėl greito rezultato, bet ir dėl paprastumo: jos metu nereikia skaičiuoti kalorijų, užtenka per dieną suvalgyti tris normalaus dydžio patiekalus ir du užkandžius.


Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis