Greiti 2 dalių stiliaus deriniai, kurie šią vasarą Jums sutaupys marias laiko

Daugelio dienos bėga taip greitai, kad dažnai net nepastebime, kur dingsta visas mūsų laikas. Tam, kad jo liktų bent šiek tiek daugiau, pravartu turėti greitus stiliaus paruoštukus, padėsiančius susiruošti greičiau ir atrodyti stilingiau.

Žiemą esame įpratę rengtis sluoksniais, o tai reiškia ilgus svarstymus, ką ir su kuo derinti. Juk be palaidinės bei sijono mums prireikia dar ir pėdkelnių, megztinio, švarko, palto... Būtent todėl vasara yra tas laikas, kai galime atsipūsti. Jokių ilgų apsvarstymų rymant prie spintos, tik paprasti kelių dalių deriniai. Oro temperatūra vis kyla, o tai reiškia, kad galime likti prie minimalaus dvejų dalių drabužių derinio. Atrinkome madingiausius komplektus iš stilingų mados sostinių gatvių praeivių.


SAFARIO STILIAUS SIJONAS + BERANKOVIAI MARŠKINĖLIAI


Safario stilius šią vasarą ypač madingas. Rusvas standaus audinio sijonas papuoš jūsų įvaizdį, beliks priderinti minimalistinio stiliaus berankovę palaidinę.


Priyanka Chopra Jonas
Priyanka Chopra Jonas
Vida Press


BALTO DŽINSO SIJONAS + BALTI MARŠKINIAI


Nuo galvos iki kojų baltas derinys yra ypatingai vasariškas. Žaiskite su marškiniais: atraitokite rankoves, suriškite jų apačią, sagučių pagalba modeliuokite iškirptę. Aksesuarai tik dar labiau sustiprins jūsų pasirinktą stilių.


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


PLATŪS ŠORTAI + OVERSIZED ŠVARKAS


Didelio dydžio švarkai – vienas šiltojo sezono topų. Madingas švarkas turėtų atrodyti lyg pasiskolintas iš mylimojo, tegu dengia po juo mūvimus šortus.


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


SUSIAUČIAMAS SIJONAS + DŽINSINIAI MARŠKINIAI


Kutais dekoruotas sijonas atrodo žaismingai ir šventiškai, o nerūpestingai į sijoną sukišti džinsiniai marškiniai tampa tobula atsvara jo ryškumui.


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


PLAČIOS KELNĖS + TAŠKUOTA PALAIDINĖ


Kurkite rafinuotą įvaizdį su plačiomis kelnėmis ir taškuota palaidine pūstomis rankovėmis. Palaidinę sujuoskite plačiu diržu, tai suteiks dar stipresnį įspūdį.


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


NERTA SUKNELĖ + SPALVINGA PALAIDINĖ


Įvairūs nerti drabužiai šią vasarą labai madingi. Jei trokštate išbandyti šią tendenciją, bet nenorite parodyti daugiau, nei reikia, po nerta suknele vilkėkite spalvingą palaidinę.


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


DVIRATININKO ŠORTAI + VINTAŽINĖ PALAIDINĖ


Dviratininko šortai gali atrodyti neįtikėtinai elegantiškai, svarbiausia juos tinkamai derinti. Venkite trumpų marškinėlių ir verčiau šortus derinkite su ilgomis, klubus dengiančiomis palaidinėmis. Taip pat gerai jie atrodys ir su švarkais.


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


DŽINSAI + BATIKOS MARŠKINĖLIAI


Įprastam džinsų ir marškinėlių deriniui gyvybės įpūs batikos raštas. Spalvingi marškinėliai garantuotai susilauks aplinkinių dėmesio.


Christine Centenera
Christine Centenera
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis