Gabrielė Martirosianaitė pristato naują pamėgto lietuviško mados ženklo kolekciją

„Robi Agnes“ toliau tęsia savo kaip lėtos mados prekės ženklo koncepciją ir sukūrė nedidelę kolekciją vasarai.

Vasariška nuotaika lyjant lietui? Kodėl gi ne. „Tiesą sakant iš pradžių kiek nusiminėme fotosesijos dieną pamatę orų prognozes ir vis tikėjomės, jog debesys išsisklaidys, visgi didžiąją laiko dalį Gabrielei į objektyvą teko šypsotis purškiant stiprokam lietui”, – įspūdžiais apie neseniai vykusią fotosesiją dalinasi lietuviško megztų gaminių prekių ženklo kūrėja Roberta Vasiliauskienė. Ji priduria, jog nors pirminė idėja buvo sukurti saulėtos vasaros popietės įspūdį, nesunkiai pavyko prisitaikyti prie aplinkybių ir rezultatas, kad ir kitoks nei tikėtasi, išėjo puikus ir netgi labai lietuviškas.


„Robi Agnes“
„Robi Agnes“
Vaidas Jokubauskas


Kasmet įvaizdines fotosesijas gamtoje rengiantis prekių ženklas šįkart įsikūrė apleisto Pietryčių Lietuvos dvaro apylinkėse. Ši graži ir daugumai nežinoma vieta tapo maloniu atradimu visai komandai, o fotosesijos veidu tapusi žinoma televizijos laidų ir renginių vedėja Gabrielė Martirosianaitė nuostabiai įsiliejo į bendrą romantišką gamtos ir senosios architektūros kompoziciją, meistriškai įamžintą vieno populiariausių šiuo metu šalies fotografų Vaido Jokubausko.


„Robi Agnes“
„Robi Agnes“
Vaidas Jokubauskas


„Visada siekiame, kad mūsų nuotraukomis perteikiama žinutė būtų tikra ir graži ne tik savo forma, bet ir turiniu, todėl Gabrielę šiai fotosesijai kvietėme neatsitiktinai. Mus žavi jos natūralumas bei nesuvaidintas pasitikėjimas savimi”, – pasakoja Roberta. Ji taip pat pabrėžia, jog Gabrielės subtilus stiliaus pojūtis labai artimas bendrai ženklo vizijai bei kuriamai nuotaikai.


„Robi Agnes“
„Robi Agnes“
Vaidas Jokubauskas


Prekių ženklas toliau tęsia lėtos mados koncepciją ir šiam šiltajam sezonui pristato nedidelę kelių daiktų kolekciją: paprastų siluetų, šviesių vasariškų spalvų megztinius, marškinėlius bei sukneles patogiai ir įsimintinai vasarai. „Tvari ir kokybiška mada yra tai, į ką orientuojamės. Siekiame, kad mūsų kuriami daiktai būtų universalūs, lengvai derinami su kitais drabužiais ir tarnautų ne vienerius metus. Kuriame po nedaug, bet tai, kuo labiausiai tikime, tad posakis „mažiau yra daugiau” mums yra labai artimas”, – šypsosi Roberta.  


Daugiau fotosesijos akimirkų – fotogalerijoje.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis