Birželio mėn. horoskopas: kai kuriems Zodiako ženklams seksis ir meilės fronte, ir profesinėje srityje

Birželio mėnuo visiems Zodiako ženklams bus nepamirštamas ir kupinas įdomių įvykių bei išgyvenimų.

Vieniems pasitaikys proga išlošti nemenką sumą, leistis į kelionę, kitiems – pradėti privatų verslą ar surasti savo meilę. Pirmą vasaros mėnesį visiems patartina kontroliuoti savo mąstyseną ir vyti šalin neigiamas mintis, nes jos greitai materializuosis. Tik patys galėsite puikų mėnesį apjuodinti savo mintimis, žodžiais ir poelgiais.


Patartina nešvaistyti be reikalo pinigų, o hipertonikams ir hipotonikams – daugiau dėmesio skirti savo savijautai.


AVINAS 


Pirmąjį vasaros mėnesį Avinui nepatartina leistis į avantiūras su menkai pažįstamais žmonėmis, net jeigu jie žada didelius pinigus, kitaip jis gali atsidurti finansiniuose spąstuose, iš kurių tektų kapstytis daugybę metų.


Birželio mėnesį Avinas užsimanys aštrių pojūčių, todėl jis pasistengs pagyventi smagiai – leisis į rizikingą kelionę, užsiims azartiniais žaidimais ar taps vienu iš meilės trikampio dalyvių. Iš tikrųjų Avinui dabar svarbiausia surasti laiko savo šeimai, pataisyti santykius su antrąja puse, daugiau bendrauti su vaikais.


Vienišas Avinas gali susipažinti su įdomiu asmeniu per šeimos šventes ar privačius vakarėlius.


Kai kurie šio ženklo atstovai nuspręs pakeisti savo veiklos sritį, kas teigiamai atsilieps pakrikusiai jų finansinei padėčiai.


Silpna vieta Avinui šį mėnesį bus gerklė.


JAUTIS 


2019 m. birželio mėnesį Jautis nuspręs pakeisti savo veiklos pobūdį. Bet pirmiausia jam reikės užbaigti visus pradėtus darbus ir atiduoti skolas. Neverta statyti oro pilių, dabar jam reikės pademonstruoti savo prigimtinį praktiškumą, tai padės sparčiau judėti tikslo link.


Mėnesio viduryje gali sumažėti produktyvumas, tai atsilieps ir finansinei padėčiai, todėl reikia vengti nereikalingų išlaidų.


Asmeniniame gyvenime nenumatoma jokių permainų. Šeimą turintis Jautis bus užsiėmęs įprastais buitiniais rūpesčiais, o vieniši šio ženklo atstovai gali susipažinti su priešingos lyties asmeniu tik per savo aktyvų gyvenimo būdą, jeigu nesėdės namuose. Deja, ilgalaikių santykių jiems sukurti vis tiek nepavyks.


Birželio mėnesį Jaučiui patartina vengti tokių sporto rūšių, kur galėtų patirti traumą, nes jam gresia didelis pavojus susižeisti ir pakenkti savo sveikatai.


DVYNIAI 


2019 m. birželis Dvyniams bus švenčių ir malonių įvykių mėnuo. Jų laukia iškilmingas renginys, kuriame dalyvaus ne tik visa šeima, bet ir nepažįstami žmonės. Pasiruošimas šventėms pareikalaus nemažai laiko ir rūpesčių, kurių dalį teks prisiimti šio ženklo atstovams.


Dėl daugybės organizacinių rūpesčių Dvynių karjera bus nustumta į antrą planą, todėl jokių permainų darbe tikėtis neverta. Užtat meilės fronte viskas klostysis puikiai. Susituokę Dvyniai taps dar artimesni savo antrajai pusei, prasidės naujas romantinis periodas.


Vieniši Dvyniai, kurie gyvena aktyvų gyvenimą, turės šansų užmegzti naujų pažinčių. Tarp jų bus vienas asmuo, kuris suvirpins širdį.


Birželio mėnesį Dvyniams reikėtų susirūpinti savo sąnariais ir stengtis jų per daug nevarginti.


VĖŽYS 


Birželio mėnesį Vėžiui patartina kuo daugiau bendrauti su žmonėmis ir dažniau išeiti iš namų. Jam svarbu bus atsidurti reikšmingų įvykių centre. Tik taip jis galės pasiekti sėkmę karjeroje ir meilėje.


Pirmasis vasaros mėnuo – puikus metas pradėti viską iš naujo, nuo švaraus lapo: įsteigti savo įmonę, pradėti verslą, prisipažinti apie savo jausmus arba atsikratyti žalingų įpročių, nenaudingų, beprasmiškų sumanymų. Neverta jaudintis: kelyje į permainas rimtų kliūčių nebus, veikiau atvirkščiai, atsiras norinčių padėti, pasitaikys puikių progų užmegzti naujų naudingų pažinčių, kurios paskatins greitą karjeros augimą ir stabilizuos finansinę padėtį.


Tikrumas dėl rytojaus teigiamai atsilieps Vėžio meilės santykiams. Dėl savo pozityvios nuostatos jis lengvai sugebės patraukti savo simpatijų objektą.


Kad galėtų galutinai suvilioti mylimą žmogų, Vėžiui reikės skubiai pasirūpinti savo kūno formomis. Čia jam padės sportas.


LIŪTAS 


Vasaros pradžia Liūtui bus reikšmingas etapas. Kai kuriais atžvilgiais jam pasiseks, o kai kuriais teks nusivilti. Svarbiausia nenukabinti nosies ir veikti, kitaip sugrįžti į pamestas vėžes bus labai sudėtinga.


2019 m. birželį Liūtas pagaliau nuspręs nutraukti senus ryšius (ir meilės, ir draugiškus), kad galėtų pradėti gyvenimą iš naujo, nuo švaraus lapo. Permainos teigiamai atsilieps ir jo meilės, ir profesiniams santykiams. Kai kuriems šio ženklo atstovams net pavyks suderinti ir viena, ir kita. Šiuo metu pradėtas tarnybinis romanas turės daug šansų virsti ilgalaike santuoka. Kiti užsimanys pakeisti darbą ir ieškos tinkamo varianto, bet jiems seksis sunkiai.


Liūtui vasara palankiausias metas užsiimti sportu. Važinėjimas dviračiu ir plaukiojimas sustiprins širdį, suteiks žvalumo ir pagerins nuotaiką.


MERGELĖ 


Praktiškai visą 2019 m. birželį Mergelė daugiausia laiko skirs buities darbams ir šeimos reikalams tvarkyti, kuriuos ji buvo numačiusi dar metų pradžioje, bet dėl įvairių priežasčių vis atidėliojo.


Būtent vasaros pradžioje ji sumanys pradėti kapitalinį remontą ar net naujo namo statybą. Vadinasi, daug laiko sugaiš važinėjimui po statybinių medžiagų parduotuves. Nepasitikėdama kitų šeimos narių sugebėjimais ir kruopštumu, Mergelė viską stengsis daryti pati. Rezultatas bus barniai su namiškiais ir stiprus nuovargis, migrena ir nugaros skausmai. Įveikti negalavimus padės geras masažas ir visavertis miegas.


Darbe jokių ryškių ir netikėtų pokyčių neįvyks. Mergelei bus pasiūlyta imtis naujo projekto, bet ji bus per daug užsiėmusi namų reikalais ir atsisakys. Ir pasielgs teisingai, nes tas projektas pasirodys nuostolingas ir beprasmiškas.

Finansinėje sferoje vyraus stabilumas, nepaisant didelių išlaidų, kurioms Mergelė bus iš anksto pasiruošusi ir sutaupiusi reikalingų pinigų.


SVARSTYKLĖS 


2019 m. birželį Svarstyklės sutiks žmogų iš praeities. Joms kils nenumaldomas troškimas susigrąžinti ankstesnį laiką, kai gyveno nerūpestingai ir linksmai. Deja, svajonės taip ir liks svajonėmis, nors naudingą išvadą sau Svarstyklės iš visos šios istorijos vis dėlto padarys: reikia daugiau ilsėtis.


Vieną savaitgalį jos paliks savo nesibaigiančius darbus ir išvažiuos į gamtą ar prie jūros, kur galės atsipalaiduoti ir fiziškai, ir protiškai. Yra didelė tikimybė, kad vieniši šio ženklo atstovai iš tokios išvykos sugrįš ne vieni. Juos parlydės įdomus priešingos lyties asmuo.


Svarstyklėms, kurios jau turi savo antrąją pusę, šis poilsis padės labiau suartėti su mylimu žmogumi ir vėl pasinerti į romantikos pasaulį, kaip buvo pirmomis pažinties dienomis.


Darbe gali kilti konfliktas su kolega dėl piniginių klausimų, tačiau Svarstyklės, kurioms iš prigimties būdingas korektiškumas ir diplomatiškumas, per trumpą laiką jį užglaistys.


SKORPIONAS 


2019 m. vasaros pradžią Skorpionas pasitiks su mintimis apie tai, kad jam laikas keisti įvaizdį. Ir paskubės įgyvendinti savo norą: pakeis šukuoseną, garderobą, stilių. Tokios permainos teigiamai atsilieps jo karjerai ir meilės santykiams. Vadovai kitomis akimis pradės žiūrėti į elegantišką specialistą ir net ims svarstyti, ar neverta jam pasiūlyti aukštesnio posto. Tokio pasiūlymo geriau neatsisakyti.


Dėl tokio naujo įvaizdžio pirmą vasaros mėnesį vienišam Skorpionui teks išgyventi karštų jausmų, kurie padės pamiršti nelabai sėkmingus ankstesnius ryšius. Šeimą turinčiam Skorpionui patartina pasinaudoti fantazija ir įnešti permainų į savo santykius su antrąja puse. Tai padės sutvirtinti sąjungą. Draugai nuolat kvies Skorpioną kartu praleisti laisvalaikį. Bet geriau atsisakyti, nes dėl to gali kilti nesutarimų su mylimu žmogumi. Išeitis: visur eiti su savo antrąja puse.

Birželio mėnesį patartina daugiau dėmesio skirti savo sveikatai, geriau maitintis, daugiau judėti.


ŠAULYS 


2019 m. birželio mėnesį Šaulio laukia daug naujienų, netikėtų įvykių. Tam tikros permainos jo aplinkoje padės sureguliuoti asmeninį gyvenimą. Vasaros pradžioje šio ženklo atstovams bus palankus metas atsikratyti žalingų įpročių, todėl geriau pasinaudoti šia proga, nes vėliau tai padaryti bus kur kas sunkiau. Toks žingsnis palankiai atsilieptų sveikatai. Šauliui pavyks sėkmingai atsikratyti antsvorio, jeigu jis birželį ims laikytis dietos ir reguliariai mankštintis.


Birželio mėnesį Šauliui pasitaikys neblogas papildomas uždarbis arba jam pasiūlys naujas pareigas. Pagerės jo santykiai šeimoje, atsiras daugiau abipusio supratimo su antrąja puse.


Šauliui, kuris dar nesurado savojo žmogaus, birželį patartina pradėti intensyvias paieškas ir akylai dairytis aplinkui.

Apskritai Šauliui rekomenduojama vasaros pradžioje atidžiai stebėti ženklus, kuriuos jam siųs likimas. Tai padės pasiekti neįtikėtinus rezultatus darbe, versle ir finansinėje sferoje. Nemaža tikimybė, kad jis gaus papildomų pinigų iš kol kas dar jam nežinomo šaltinio.


OŽIARAGIS 


Ožiaragis pripratęs darbuotis nenuleisdamas rankų, tačiau birželio mėnesį darbas jam suteiks ne tik pasitenkinimą, bet ir piniginį atpildą. Tačiau neprotingai iššvaistyti papildomų lėšų brangiems pirkiniams nepatartina. Reikėtų rūpestingiau elgtis su uždirbtais pinigais, kitaip jau vasaros viduryje galės pasijusti dugne.


Dauguma šio ženklo atstovų pirmą vasaros mėnesį pasijus esantys nepakeičiami specialistai. Kolegos klaus jų patarimo, o vadovai vertins jų savitvardą ir įžvalgumą kritiškais momentais.


Ožiaragio asmeniniame gyvenime permainų nenusimato. Šeimoje vyraus santarvė ir supratimas.

Vasaros pradžioje Ožiaragiui nepatartina per daug kaitintis saulėje, nes dėl to gresia pavojingi nudegimai ir galvos skausmai.


VANDENIS 


2019 m. birželį Vandeniui teks susirūpinti savo sveikata. Dėl netinkamos ir nesveikos mitybos jį gali kankinti pilvo ar skrandžio skausmai.


Darbe jo laukia rimtos permainos. Jis gali gauti pasiūlymą pereiti į kitą darbo vietą. Su tokiu pasiūlymu Vandenis mielai sutiks, nes jau seniai troško ko nors naujo ir svajojo išbandyti savo jėgas kitoje veiklos srityje.

Vandenis, kuris dar nesurado sau antrosios pusės, gali sutikti ją tarp naujų kolegų. Šeimą turintiems šio ženklo atstovams bus palankus metas išvažiuoti pailsėti su vaikais. Atostogas jie praleis aktyviai, pasisems naujų žinių ir įspūdžių.


Birželio mėnesį Vandenis susidurs su nedidelėmis problemomis finansinėje srityje. Gali tekti kreiptis pagalbos į draugus ar giminaičius ir skolintis pinigų. Bet Vandenis sugebės labai greitai grąžinti skolą ir pasitaisyti savo finansinę padėtį.


ŽUVYS 


Pirmąjį 2019 m. vasaros mėnesį Žuvys bus užsiėmusios buitinių ir šeimos problemų sprendimu. Joms nepatartina lankytis per daug triukšmingose vietose ir tapti masinių renginių dalyvėmis. Kunkuliuojančią energiją geriau skirti šeimai ir namams, nuvesti vaikus į zoologijos sodą ar baseiną, surengti įdomią savaitgalio iškylą.


Žuvų karjera jau pasiekta iki tokio lygio, koks buvo joms skirtas šiam laikui, todėl ją galima pamiršti. Tai niekaip neatsilieps jų finansinei padėčiai. Birželio mėnesį šio ženklo atstovai piniginių problemų nepatirs, todėl galima nesijaudinti dėl ateities ir pasimėgauti dabartiniu stabilumu.


Birželio mėnesį Žuvims patartina susirūpinti savo sveikata. Pervargimas ir apatija – aiškūs organizmo signalai, kad laikas padaryti pertrauką nuo darbų ir rūpesčių, išvykti atostogų, užsiimti savo dvasiniu vystymusi ir pagerinti fizinę formą. 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis