Dabar šie 6 plaukų aksesuarai yra patys madingiausi

Mada nepaliauja stebinti. Viena tokių netikėtų tendencijų – plaukų aksesuarai, savo pozicijų madingiausiųjų sąraše neapleidžiantys ir šį sezoną.

Šiemet kaip niekada anksčiau tendencijų sąrašuose pilna 8-tojo, 9-tojo ir 10-tojo dešimtmečio atgarsių. Vienas tokių – plaukų aksesuarai, kurie pirmiausiai išpopuliarėjo 8-tąjį praėjusio amžiaus dešimtmetį. Tai lankeliai, audiniu aptrauktos plaukų gumelės, kaspinai, segtukai, skarelės, – viskas, kuo galite papuošti savo plaukus.


Atrodo vaikiška? Bet juk tai – dalis jų žavesio! Šie smagūs aksesuarai gali pagyvinti puošnų drabužių derinį ar tapti kasdieniško įvaizdžio akcentu. Pateikiame svarbiausias plaukų aksesuarų tendencijas šiam pavasariui bei vasarai.


DEKORUOTI SEGTUKAI


Šį sezoną tai turbūt bus didžiausia tendencija. Karoliukais, kristalais ar netgi raidėmis dekoruoti segtukai yra tobulas madingos moters įvaizdžio elementas. Segėkite bent 2, kuo daugiau – tuo geriau. Beje, plaukų segtukai neprivalo atrodyti pernelyg mergaitiškai, svarbiausia juos tinkamai derinti.


Vida Press


LANKELIAI


Lankelių populiarumo augimą pradėjome pastebėti dar pernai, bet šiemet jis pasiekė savo piką. Žinoma, kalbame ne apie guminius ar siaurus plastikinius lankelius, o apie kimštus, tūrinius, tokius, kurių neįmanoma nepastebėti. Lankeliai gali būti ne tik ryškūs, bet ir rafinuoti, ne veltui juos renkasi tokios konservatyvios damos kaip Kate Middleton ir Hillary Clinton.


Vida Press


KASPINAI


Tai vienas elegantiškiausių plaukų aksesuarų. Stilingai atrodo ne tik juodas, bet ir spalvingas, raštuotas kaspinas, ypač šiltuoju metų laiku. Gera žinia ta, kad kaip aksesuarą galite panaudoti net kaspiną, paimtą nuo gautos dovanos. Tik įsitikinkite, kad jūsų plaukai neatrodytų pernelyg tvarkingai.


Vida Press


RAUKTO AUDINIO GUMELĖS


Sunku tuo patikėti, bet ši tendencija grįžo. Masyvios rauktos gumelės, ilgą laiką laikytos prasto skonio ženklu, šį sezoną išsiveržė į populiariausių aksesuarų gretas. Ryšėkite kaip paprastą gumelę, o jei norite ją paversti mados pareiškimu, apsukite kuodą viršugalvyje.


Vida Press


PLAUKŲ AKSESUARAI SU PERLAIS


Perlai išgyvena pakilimą. Pirmiausiai juos pradėjome pastebėti kaklo vėriniuose bei auskaruose, o šį sezoną jie puoš ir madingų moterų plaukų aksesuarus. Madingiausi, žinoma, segtukai su perlais, bet jiems nenusileidžia ir perlais dekoruoti lankeliai bei gumelės.


Vida Press


SKARELĖS


Tarp drabužių bus ypač madingas skarelės audinys ir jai būdingas raštas. Tad nieko keisto, kad populiari ir pati skarelė, naudojama kaip aksesuaras. Ypač tuomet, kai ja yra surišami ar apjuosiami plaukai.


Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis