5 žemo ūgio įžymybės, pasižyminčios pavydėtinu stiliumi

Holivudo žvaigždės savo stiliumi įrodo, kad net ir nebūdama aukšto ūgio moteris gali atrodyti lyg supermodelis. Tereikia laikytis kelių gudrių stiliaus taisyklių. 

Jei esate nedidelio ūgio ir ieškote stiliaus įkvėpimo, dairykitės tarp Holivudo įžymybių. Stilingos aktorės žavi puikiu stiliumi tiek filmų premjerose, tiek kasdieniame gyvenime. Įdomiausia, kad žiūrint jų nuotraukas, net neįtartumėte, jog jos – mažo ūgio. Pavyzdžiui, ar žinojote, kad Zoe Kravitz ūgis yra tik 1,57 m., Sarah Jessicos Parker – 1,60 m., o Victorios Beckham – 1,63 m.? Šios žymios moterys pasižymi ryškiu asmeniniu stiliumi, visuomet atrodo dailiai ir moteriškai. Štai ko iš jų galime pasimokyti.

 

Reese Witherspoon

Ūgis:156 cm.

Stilius: Spalvingas, moteriškas, moderni klasika

 

Aktorė R. Witherspoon yra viena talentingiausių Holivudo aktorių, kuri per ilgus savo karjeros metus tobulai įvaldė savo smulkios figūros rengimo meną. Ji dažniausiai renkasi spalvingas, prigludusias sukneles, pabrėžiančias jos liekną figūrą. Vengia ilgų apdarų, apkritusių siluetų.

 

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon
Vida Press



Zoë Kravitz

Ūgis: 157 cm.

Stilius: gundantis, šiuolaikiškas


Nė neįtartum, kad jaunosios kartos aktorė Z. Kravitz ūgis nesiekia net 160 cm! Kone visi jos įvaizdžiai pasižymi viena savybe – vientisa spalvine dėme, sukuriančia ilgesnio silueto įspūdį. Nesvarbu, ar tai ilga suknelė, ar kostiumėlis, dažniausiai Z. Kravitz vilii vienos spalvos drabužius.


Zoë Kravitz
Zoë Kravitz
Vida Press



Natalie Portman

Ūgis: 160 cm.

Stilius: santūrus, klasikinis


Natalie Portman tikrai nėra iš tų aktorių, kurios noriai imasi mados rizikos. Ji vertina klasikines spalvas: tamsiai mėlyną, juodą, baltą, raudoną ir santūrius siluetus. Nepriekaištingu skoniu pasižyminti aktorė nuolat patenka į stilingiausių įžymybių sąrašus.


Natalie Portman
Natalie Portman
Vida Press



Sarah Jessica Parker

Ūgis: 160 cm.

Stilius: eklektiškas

 

Aktorė S. J. Parker yra geriausiai žinoma dėl savo vaidmens seriale „Seksas ir miestas”, kur vaidino ekscentrišką, bebaimę mados eksperimentatorę Carrie Bradshaw. Jos pačios stilius nėra tolimas šiai herojai. Parker mėgsta derinti netradicinę avalynę ir drabužius renkasi ne pagal tendencijas, bet pagal savo asmeninį stilių. Aktorė puikiai žino mažaūgėms rekomenduotinus stiliaus triukus: ji dažnai dėvi kulkšnis siekiančias kelnes, midi ilgio sijonus, avi aukštakulnius.


Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker
Vida Press



Victoria Beckham

Ūgis: 163 cm.

Stilius: vienu žingsniu priekyje

 

Victoria Beckham yra viena stilingiausių pasaulio moterų, ji savo mados pasirinkimais nuolat įkvepia kitas. Dizainerė vengia detalėmis perkrautų drabužių, renkasi vizualiai siluetą išilginančius rūbus: sijonus bei kelnes aukštintu juosmeniu, vienspalvius įvaizdžius, asimetriškus kirpimus.



Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis